Վինեգրետ դասական

Վարկանիշ
Վինեգրետ աղցան
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում40 ր
Աղցանի բաղադրիչները
 6 հատ կարտոֆիլ
 2 հատ ճակնդեղ
 200 գ․ թթու կաղամբ
 3 հատ գազար
 1 տուփ պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի
 բուսական չզտված յուղ

Հնարավոր է, որ թթու կաղամբն ու վարունգը բավականաչափ թթու չլինեն, այդ դեպքում "վինեգրետ" աղցանին կարելի է ավելացնել մի քիչ քացախ։

 
Վինեգրետի պատրսատման քայլերը
1

Կարտոֆիլը, ճակնդեղը և գազարը կլեպով եփեք և թողեք սառչեք։
Պետք է ուշադիր լինել, որ բանջարեղենը շատ չեփվի։
Մաքրեք հովացած բանջարեղենը և կտրտեք հավասարաչափ փոքր խորանարդների տեսքով։
Խաշած և առավել ևս կտրտած բանջարեղենը անպայման տեղավորեք առանձին տարաներում։

2

Սոխը մանր կտրատել, դնել քամոցի մեջ և վրան լցնել տաք եռացրած ջուր՝ ավելորդ դառնությունը հեռացնելու համար։
Մարինացված վարունգները շատ փոքր չափսերով կտրտել պետք չէ: Ուտելուց նրանք պետք զգացվեն, խրթխրթան ատամի տակ։
Եթե ​​վարունգի կլեպը կոշտ է, ապա ավելի լավ է մաքրել այն։

3

Աղցանի ամանի մեջ լցնել թթու կաղամբն ու վարունգը։ Ավելացնել նախապես պատրաստված սոխը։
Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։

4

Գազարը, կարտոֆիլը և ճակնդեղը (որոնք դրված են առանձին ամանների մեջ) ցանել բուսայուղով և խառնել։
Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի հետագայում բանջարեղենի գույները չխառնվեն։ Բուսայուղը յուրաքանչյուր կտորի համար յուրահատուկ պաշտպանիչ թաղանթ կստեղծի։

5

Բանջարեղենն ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:
Ավելացնել պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի (ըստ ճաշակի):
Զգույշությամբ խառնել պատրաստի վինեգրետը:

Պատրստի վինեգրետ

ԿատեգորիաՄեթոդը, Պիտակներ

բաղադրիչ

Աղցանի բաղադրիչները
 6 հատ կարտոֆիլ
 2 հատ ճակնդեղ
 200 գ․ թթու կաղամբ
 3 հատ գազար
 1 տուփ պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի
 բուսական չզտված յուղ

Directions

Վինեգրետի պատրսատման քայլերը
1

Կարտոֆիլը, ճակնդեղը և գազարը կլեպով եփեք և թողեք սառչեք։
Պետք է ուշադիր լինել, որ բանջարեղենը շատ չեփվի։
Մաքրեք հովացած բանջարեղենը և կտրտեք հավասարաչափ փոքր խորանարդների տեսքով։
Խաշած և առավել ևս կտրտած բանջարեղենը անպայման տեղավորեք առանձին տարաներում։

2

Սոխը մանր կտրատել, դնել քամոցի մեջ և վրան լցնել տաք եռացրած ջուր՝ ավելորդ դառնությունը հեռացնելու համար։
Մարինացված վարունգները շատ փոքր չափսերով կտրտել պետք չէ: Ուտելուց նրանք պետք զգացվեն, խրթխրթան ատամի տակ։
Եթե ​​վարունգի կլեպը կոշտ է, ապա ավելի լավ է մաքրել այն։

3

Աղցանի ամանի մեջ լցնել թթու կաղամբն ու վարունգը։ Ավելացնել նախապես պատրաստված սոխը։
Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։

4

Գազարը, կարտոֆիլը և ճակնդեղը (որոնք դրված են առանձին ամանների մեջ) ցանել բուսայուղով և խառնել։
Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի հետագայում բանջարեղենի գույները չխառնվեն։ Բուսայուղը յուրաքանչյուր կտորի համար յուրահատուկ պաշտպանիչ թաղանթ կստեղծի։

5

Բանջարեղենն ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:
Ավելացնել պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի (ըստ ճաշակի):
Զգույշությամբ խառնել պատրաստի վինեգրետը:

Պատրստի վինեգրետ

Վինեգրետ դասական

Հեղինակ

կայքում չէ 10 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 thoughts on “Վինեգրետ դասական

  1. Aram says:

    Չնայած ամեն ինչ պարզա, բայց որ նկարներ լինեին ավելի հետաքրքիր կլիներ։

    1

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *