Հնարավոր է, որ թթու կաղամբն ու վարունգը բավականաչափ թթու չլինեն, այդ դեպքում "վինեգրետ" աղցանին կարելի է ավելացնել մի քիչ քացախ։
Կարտոֆիլը, ճակնդեղը և գազարը կլեպով եփեք և թողեք սառչեք։
Պետք է ուշադիր լինել, որ բանջարեղենը շատ չեփվի։
Մաքրեք հովացած բանջարեղենը և կտրտեք հավասարաչափ փոքր խորանարդների տեսքով։
Խաշած և առավել ևս կտրտած բանջարեղենը անպայման տեղավորեք առանձին տարաներում։
Սոխը մանր կտրատել, դնել քամոցի մեջ և վրան լցնել տաք եռացրած ջուր՝ ավելորդ դառնությունը հեռացնելու համար։
Մարինացված վարունգները շատ փոքր չափսերով կտրտել պետք չէ: Ուտելուց նրանք պետք զգացվեն, խրթխրթան ատամի տակ։
Եթե վարունգի կլեպը կոշտ է, ապա ավելի լավ է մաքրել այն։
Աղցանի ամանի մեջ լցնել թթու կաղամբն ու վարունգը։ Ավելացնել նախապես պատրաստված սոխը։
Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։
Գազարը, կարտոֆիլը և ճակնդեղը (որոնք դրված են առանձին ամանների մեջ) ցանել բուսայուղով և խառնել։
Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի հետագայում բանջարեղենի գույները չխառնվեն։ Բուսայուղը յուրաքանչյուր կտորի համար յուրահատուկ պաշտպանիչ թաղանթ կստեղծի։
Բանջարեղենն ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:
Ավելացնել պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի (ըստ ճաշակի):
Զգույշությամբ խառնել պատրաստի վինեգրետը:
բաղադրիչ
Directions
Կարտոֆիլը, ճակնդեղը և գազարը կլեպով եփեք և թողեք սառչեք։
Պետք է ուշադիր լինել, որ բանջարեղենը շատ չեփվի։
Մաքրեք հովացած բանջարեղենը և կտրտեք հավասարաչափ փոքր խորանարդների տեսքով։
Խաշած և առավել ևս կտրտած բանջարեղենը անպայման տեղավորեք առանձին տարաներում։
Սոխը մանր կտրատել, դնել քամոցի մեջ և վրան լցնել տաք եռացրած ջուր՝ ավելորդ դառնությունը հեռացնելու համար։
Մարինացված վարունգները շատ փոքր չափսերով կտրտել պետք չէ: Ուտելուց նրանք պետք զգացվեն, խրթխրթան ատամի տակ։
Եթե վարունգի կլեպը կոշտ է, ապա ավելի լավ է մաքրել այն։
Աղցանի ամանի մեջ լցնել թթու կաղամբն ու վարունգը։ Ավելացնել նախապես պատրաստված սոխը։
Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։
Գազարը, կարտոֆիլը և ճակնդեղը (որոնք դրված են առանձին ամանների մեջ) ցանել բուսայուղով և խառնել։
Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի հետագայում բանջարեղենի գույները չխառնվեն։ Բուսայուղը յուրաքանչյուր կտորի համար յուրահատուկ պաշտպանիչ թաղանթ կստեղծի։
Բանջարեղենն ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:
Ավելացնել պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի (ըստ ճաշակի):
Զգույշությամբ խառնել պատրաստի վինեգրետը:
Չնայած ամեն ինչ պարզա, բայց որ նկարներ լինեին ավելի հետաքրքիր կլիներ։