Флаг США Флаг РФ

Վինեգրետ դասական

Վինեգրետ աղցան
Վարկանիշ
Արդյունքը6 բաժին
Պատրաստում40 ր
Աղցանի բաղադրիչները
 6 հատ կարտոֆիլ
 2 հատ ճակնդեղ
 200 գ․ թթու կաղամբ
 3 հատ գազար
 1 տուփ պահաճոյացվաժ ոլոռ կամ լոբի
 բուսական չզտված յուղ

Հնարավոր է, որ թթու կաղամբն ու վարունգը բավականաչափ թթվային չլինեն, այդ դեպքում "վինեգրետ" աղցանին կարելի է ավելացնել մի քիչ քացախ։

Վինեգրետի պատրսատման քայլերը
1

Կարտոֆիլը, ճակնդեղը և գազարը կլեպով եփեք, և թողեք սառչեք։
Պետք է ուշադիր լինել, որ բանջարեղենը շատ չեփվի։
Մաքրեք հովացած բանջարեղենը և կտրտեք նույն չափի փոքր խորանարդների տեսքով։
Խաշած և առավել ևս կտրտած բանջարեղենը անպայման տեղավորեք առանձին տարաներում։

2

Սոխը մանր կտրատել, դնել քամոցի մեջ և վրան լցնել տաք եռացրած ջուր՝ ավելորդ դառնությունը հեռացնելու համար։
Մարինացված վարունգները շատ փոքր չափսերով կտրտել պետք չէ: Ուտելուց նրանք պետք զգացվեն, խրթխրթան ատամի տակ։
Եթե ​​վարունգի կլեպը կոշտ է, ապա ավելի լավ է մաքրել այն։

3

Աղցանի ամանի մեջ լցնել թթու կաղամբն ու վարունգը։ Ավելացնել նախապես պատրաստված սոխը։
Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։

4

Գազարը, կարտոֆիլը և ճակնդեղը (որոնք դրված են առանձին ամանների մեջ) ցանել բուսայուղով և խառնել։
Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի հետագայում բանջարեղենի գույները չխառնվեն։ Բուսայուղը յուրաքանչյուր կտորի համար յուրահատուկ պաշտպանիչ թաղանթ կստեղծի։

5

Բանջարեղենն ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:
Ավելացնել պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի (ըստ ճաշակի):
Զգույշությամբ խառնել պատրաստի վինեգրետը:

Պատրստի վինեգրետ

ԿատեգորիաՄեթոդը, Պիտակներ

Ingredients

Աղցանի բաղադրիչները
 6 հատ կարտոֆիլ
 2 հատ ճակնդեղ
 200 գ․ թթու կաղամբ
 3 հատ գազար
 1 տուփ պահաճոյացվաժ ոլոռ կամ լոբի
 բուսական չզտված յուղ

Directions

Վինեգրետի պատրսատման քայլերը
1

Կարտոֆիլը, ճակնդեղը և գազարը կլեպով եփեք, և թողեք սառչեք։
Պետք է ուշադիր լինել, որ բանջարեղենը շատ չեփվի։
Մաքրեք հովացած բանջարեղենը և կտրտեք նույն չափի փոքր խորանարդների տեսքով։
Խաշած և առավել ևս կտրտած բանջարեղենը անպայման տեղավորեք առանձին տարաներում։

2

Սոխը մանր կտրատել, դնել քամոցի մեջ և վրան լցնել տաք եռացրած ջուր՝ ավելորդ դառնությունը հեռացնելու համար։
Մարինացված վարունգները շատ փոքր չափսերով կտրտել պետք չէ: Ուտելուց նրանք պետք զգացվեն, խրթխրթան ատամի տակ։
Եթե ​​վարունգի կլեպը կոշտ է, ապա ավելի լավ է մաքրել այն։

3

Աղցանի ամանի մեջ լցնել թթու կաղամբն ու վարունգը։ Ավելացնել նախապես պատրաստված սոխը։
Ավելացնել բուսական յուղ և խառնել։

4

Գազարը, կարտոֆիլը և ճակնդեղը (որոնք դրված են առանձին ամանների մեջ) ցանել բուսայուղով և խառնել։
Դա անհրաժեշտ է, որպեսզի հետագայում բանջարեղենի գույները չխառնվեն։ Բուսայուղը յուրաքանչյուր կտորի համար յուրահատուկ պաշտպանիչ թաղանթ կստեղծի։

5

Բանջարեղենն ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:
Ավելացնել պահածոյացված ոլոռ կամ լոբի (ըստ ճաշակի):
Զգույշությամբ խառնել պատրաստի վինեգրետը:

Պատրստի վինեգրետ

Վինեգրետ դասական

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 4 weeks

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 56Գրանցում: 26-06-2022

Մեկ կարծիք “Վինեգրետ դասական”

  • Aram

    ասաց․

    Չնայած ամեն ինչ պարզա, բայց որ նկարներ լինեին ավելի հետաքրքիր կլիներ։

    1

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation