Զանգված/ծավալ հարաբերություն


Ոչ բոլոր տնային տնտեսուհիներն ունեն սեղանի կշեռքներ իրենց գտնվելու վայրում:

Չափման համար օգտագործեք բաժակներ, թեյի գդալ և ճաշի գդալ: Քաշը չափվում է գրամով։

 

Մեր կայքի այս էջը կոգնի ձեզ սովորական բաժակների, թեյի գդալների և ճաշի գդալների օգնությամբ գտնել ձեր բաղադրատոմսերի համար նախատեսված սննդամթերքի ճիշտ չափաբաժինը։

Զանգվածի և ծավալի հարաբերակցություն

Անվանումը Թաս
(250սմ³)
Բաժակ
(200սմ³)
Ճաշի
գդալ
Թեյի
գդալ
1 հատ

Զանգվածային ապրանքներ

Ոլոռ կեղևով
230 185 25 10
Ոլոռ առանց կեղևի
200
Ձավար “Հերկուլես”
90 70 12 6
Հնդկաձավար (միջուկ)
210 170 25 7
Մանի կրուպա
200 160 25 7
Պերլովկա
230 185 25 8
Գարու ձավարեղեն
180 145 20 7
Եգիպտացորեն
180 145 20 7
Վարսակից ձավարեղեն
170 135 18 5
Մակ
155 15 5
Կրախմալ
200 160 30 10
Ալյուր (հատիկավոր)
160-180 145 20 7
Ցորենի և տարեկանի ալյուր
160 130 25 10
Պշենո
220 180 25 8
Բրինձ
180 20 7
Սագո
180 20 7
Շաքարի փոշի
190 140 25 7-8
Շաքարավազ
200 160 30 12
Աղ
325 260 30 10
Սեղանի սոդա
28 12
Աղացած սուխարի
125 110 15 5
Վարսակի ալյուր
140 110 22 8
Լոբի
220 175 30 10
Ոսպ
210 170
Կակաո
20 10
Աղացած սուրճ
20 7






Անվանումը Թաս
(250սմ³)
Բաժակ
(200սմ³)
Ճաշի
գդալ
Թեյի
գդալ
1 шт

Կաթնամթերք, ձիթայուղ, սալ

Մարգարին, մայոնեզ
230 180 14 4
Հալած կենդանական յուղ
245 20 5
Բուսական յուղ
230 20 5
Սերուցքային կարագ
210 40 15
Հալած կարագ
245 195 20 8
Խտացրած կաթ
300 220 30 12
Կաթ
250 200 20 5
Կաթի փոշի
120 95 20 5
Հալած խոզի յուղ
245 205 20 8
Չհալեցրած խոզի ճարպ
230 60
Հալեցրած խոզի ճարպ
200 40
Թթվասեր
250 200 25 10
Թթվասեր 10%
250 200 20 9
Թթվասեր 30%
250 200 25 11
Կաթնաշոռ
17 6
Դիետիկ կաթնաշոռ
20 7
Կաթնաշոռից զանգված
18 6






Անվանումը Թաս
(250սմ³)
Բաժակ
(200սմ³)
Ճաշի
գդալ
Թեյի
գդալ
1 шт

Բանջարեղեն

Միջին կարտոֆիլ
100
Գլուխ սոխ միջին
75
Գազար
75
Վարունգ միջին
100
Մաղադանոս
50
Տոմատի մածուկ
30 10
Տոմատ պյուրե
220 180 25 8
Ժելատին (փոշի)
15 5
Ժելատին (թերթ)
2,5
Քացախ
250 200 15 5
Լիկյոր

20 7
Լիմոնաթթու
25 8
Ձվի փոշի
100 80 25 10
Մեծ ձու
55-65
Միջին ձու
50-55
Փոքր ձու
45-50
Ձվի սպիտակուց
30
Ձվի դեղնուց
20
Բնական մեղր (հեղուկ)
415 330 30 9

Հատապտուղ

Բրուսնիկա
140 110
Բալ
165 130
Գոլուբիկա
200 160
Մոշ
190 150
Ելակ
150 120 25
Կլյուկվա
145 115
Փշահաղարջ
210 165
Մալինա
180 145
Կարմիր հաղարճ
175 140
Սև հաղարճ
155 125
Հապալաս
200 160
Թութ
195 155
Չոր մասուր
20 6
Չորացրած հապալաս
130 15
Հյութեր
250 200 18 5
Մուրաբա
45 20
Ջեմ
40 15
Պովիդլո
36 12
Չորացրած խնձոր
70 55
Չամիչ
165 130 25
Մաքրած արախիս
175 140 25 8
Նուշ
160 130 30 10
Պնդուկ
170 130 30 10
Պոպոկի միջուկ
120 90 20 7






Համեմունքներ

Աղացած մեխակ
3
Մեխակ հատիկներ
4
Աղացած դարչին
20 8
Սև աղացած պխպեղ
5
Կարմիր աղացած պխպեղ
5
Սև պխպեղ (գնդիկ)
6
Բուրավետ պղպեղ (գնդիկ)
4,5
Մանանեխ
4






Պարունակությունը 1 գրամում

Մեխակ
12 հատ
Միջին չափսի դափնու տերև
7 հատ
Կծու պխպեղ
30 հատ
Բուրմնավետ պխպեղի գնդիկ
15 հատ


Կախված խոնավությունից, սննդամթերքի քաշը և ծավալը տարբերվում են: