Ծովախեցգետնի Ռաֆայելո

Վարկանիշ
Խեցգետնի Ռաֆայելո
Պատրաստում25 ր
Բաղադրիչները
 400 գ․ ծովախեցգետնի ձողիկներՌուսերեն ասած
 200 գ․ պանիրՎերցրեք ցանկացած պինդ տեսկի պանիր։
 2 հատ հալած պանիր
 2 հատ սխտորի ատամ
 4 հատ հավկիթ
 մայոնեզ

Գնդիկները կարող են լինել ցանկացած չափսի։ Կարևորն այն է, որ բոլոր գնդիկ ռաֆայելոները ունենան նույն չափսը:
Կարող եք մինի գնդիկներ պատրաստել և շարել փայտյա շամփուրի վրա:

 
Ռաֆայելո խորտիկի պատրսատման քայլերը
1

Պինդ խաշեք հավի ձվերը։ Ջուրը եռալուց հետո թույլ կրակի վրա եռացրեք ևս տասը րոպե։
Կրակն անջատելուց հետո անմիջապես դրեք սառցե ջրի մեջ, որպեսզի ձվերը արագ սառչեն և ավելի հեշտ մաքրվեն:

2

Ծովախեցգետնի ձողիկները քերիչով մանրացրեք, որպեսզի կոկոսի տաշեղների նմանվող տեսք ստանաք։
Քերած ձողիկները հավասար մասերի բաժանել և դնել երկու ամանի մեջ։
Ամաններից մեկը մի կողմ դրեք, այն ձեզ հարկավոր կլինի պատրստելու վերջում:

Քերած ձողիկները

3

Կոշտ պանիրը քերել և խառնել ծովախեցգետնի ձողիկների մի մասի հետ։

Քերած պանիրը

4

Առանձին ամանի մեջ պատառաքաղով տրորել հալած պանիրը, ավելացնել ճզմված սխտորը և խառնել մայոնեզով մինչև պյուրեի նման զանգված դառնալը։
Զանգվածը ավելացրեք ծովախեցգետնի ձողիկների ու քերած պանրի խառնուրդին։

5

Խաշած ձվերը նույնպես անցկացրեք քերիչով և ավելացրեք ստացված զանգվածին։ Լավ խառնեք:

Զանգվածը

6

Անհրաժեշտ է հասնել այնպիսի մածուցիկության, որպեսզի հնարավոր լինի զանգվածից գնդիկներ ձևավորել։
Եթե ​​զանգվածը շատ թանձր է, ապա ավելացրեք մի քիչ էլ մայոնեզ։
Ցանկացողները կարող են ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:

Գնդիկ

7

Ստացված զանգվածից ափերի մեջ գնդիկներ ենք սարքում և թավալում պատրաստման սկզբոմ մի կողմ դրած ծովախեցգետնի տաշեղների մեջ։

Թավալել գնդիկը

8

Ծովախեցգետնից Ռաֆայելոները պատրաստ են։
Գեղեցիկ տեսք ունի մինչև հինգ սանտիմետր տրամագծով խեցգետնից "Ռաֆայելոն"։

Ծովախեցգետնից Ռաֆայելոները

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 400 գ․ ծովախեցգետնի ձողիկներՌուսերեն ասած
 200 գ․ պանիրՎերցրեք ցանկացած պինդ տեսկի պանիր։
 2 հատ հալած պանիր
 2 հատ սխտորի ատամ
 4 հատ հավկիթ
 մայոնեզ

Directions

Ռաֆայելո խորտիկի պատրսատման քայլերը
1

Պինդ խաշեք հավի ձվերը։ Ջուրը եռալուց հետո թույլ կրակի վրա եռացրեք ևս տասը րոպե։
Կրակն անջատելուց հետո անմիջապես դրեք սառցե ջրի մեջ, որպեսզի ձվերը արագ սառչեն և ավելի հեշտ մաքրվեն:

2

Ծովախեցգետնի ձողիկները քերիչով մանրացրեք, որպեսզի կոկոսի տաշեղների նմանվող տեսք ստանաք։
Քերած ձողիկները հավասար մասերի բաժանել և դնել երկու ամանի մեջ։
Ամաններից մեկը մի կողմ դրեք, այն ձեզ հարկավոր կլինի պատրստելու վերջում:

Քերած ձողիկները

3

Կոշտ պանիրը քերել և խառնել ծովախեցգետնի ձողիկների մի մասի հետ։

Քերած պանիրը

4

Առանձին ամանի մեջ պատառաքաղով տրորել հալած պանիրը, ավելացնել ճզմված սխտորը և խառնել մայոնեզով մինչև պյուրեի նման զանգված դառնալը։
Զանգվածը ավելացրեք ծովախեցգետնի ձողիկների ու քերած պանրի խառնուրդին։

5

Խաշած ձվերը նույնպես անցկացրեք քերիչով և ավելացրեք ստացված զանգվածին։ Լավ խառնեք:

Զանգվածը

6

Անհրաժեշտ է հասնել այնպիսի մածուցիկության, որպեսզի հնարավոր լինի զանգվածից գնդիկներ ձևավորել։
Եթե ​​զանգվածը շատ թանձր է, ապա ավելացրեք մի քիչ էլ մայոնեզ։
Ցանկացողները կարող են ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:

Գնդիկ

7

Ստացված զանգվածից ափերի մեջ գնդիկներ ենք սարքում և թավալում պատրաստման սկզբոմ մի կողմ դրած ծովախեցգետնի տաշեղների մեջ։

Թավալել գնդիկը

8

Ծովախեցգետնից Ռաֆայելոները պատրաստ են։
Գեղեցիկ տեսք ունի մինչև հինգ սանտիմետր տրամագծով խեցգետնից "Ռաֆայելոն"։

Ծովախեցգետնից Ռաֆայելոները

Ծովախեցգետնի Ռաֆայելո

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *