Գնդիկները կարող են լինել ցանկացած չափսի։ Կարևորն այն է, որ բոլոր գնդիկ ռաֆայելոները ունենան նույն չափսը:
Կարող եք մինի գնդիկներ պատրաստել և շարել փայտյա շամփուրի վրա:
Պինդ խաշեք հավի ձվերը։ Ջուրը եռալուց հետո թույլ կրակի վրա եռացրեք ևս տասը րոպե։
Կրակն անջատելուց հետո անմիջապես դրեք սառցե ջրի մեջ, որպեսզի ձվերը արագ սառչեն և ավելի հեշտ մաքրվեն:
Ծովախեցգետնի ձողիկները քերիչով մանրացրեք, որպեսզի կոկոսի տաշեղների նմանվող տեսք ստանաք։
Քերած ձողիկները հավասար մասերի բաժանել և դնել երկու ամանի մեջ։
Ամաններից մեկը մի կողմ դրեք, այն ձեզ հարկավոր կլինի պատրստելու վերջում:
Կոշտ պանիրը քերել և խառնել ծովախեցգետնի ձողիկների մի մասի հետ։
Առանձին ամանի մեջ պատառաքաղով տրորել հալած պանիրը, ավելացնել ճզմված սխտորը և խառնել մայոնեզով մինչև պյուրեի նման զանգված դառնալը։
Զանգվածը ավելացրեք ծովախեցգետնի ձողիկների ու քերած պանրի խառնուրդին։
Խաշած ձվերը նույնպես անցկացրեք քերիչով և ավելացրեք ստացված զանգվածին։ Լավ խառնեք:
Անհրաժեշտ է հասնել այնպիսի մածուցիկության, որպեսզի հնարավոր լինի զանգվածից գնդիկներ ձևավորել։
Եթե զանգվածը շատ թանձր է, ապա ավելացրեք մի քիչ էլ մայոնեզ։
Ցանկացողները կարող են ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:
Ստացված զանգվածից ափերի մեջ գնդիկներ ենք սարքում և թավալում պատրաստման սկզբոմ մի կողմ դրած ծովախեցգետնի տաշեղների մեջ։
Ծովախեցգետնից Ռաֆայելոները պատրաստ են։
Գեղեցիկ տեսք ունի մինչև հինգ սանտիմետր տրամագծով խեցգետնից "Ռաֆայելոն"։
բաղադրիչ
Directions
Պինդ խաշեք հավի ձվերը։ Ջուրը եռալուց հետո թույլ կրակի վրա եռացրեք ևս տասը րոպե։
Կրակն անջատելուց հետո անմիջապես դրեք սառցե ջրի մեջ, որպեսզի ձվերը արագ սառչեն և ավելի հեշտ մաքրվեն:
Ծովախեցգետնի ձողիկները քերիչով մանրացրեք, որպեսզի կոկոսի տաշեղների նմանվող տեսք ստանաք։
Քերած ձողիկները հավասար մասերի բաժանել և դնել երկու ամանի մեջ։
Ամաններից մեկը մի կողմ դրեք, այն ձեզ հարկավոր կլինի պատրստելու վերջում:
Կոշտ պանիրը քերել և խառնել ծովախեցգետնի ձողիկների մի մասի հետ։
Առանձին ամանի մեջ պատառաքաղով տրորել հալած պանիրը, ավելացնել ճզմված սխտորը և խառնել մայոնեզով մինչև պյուրեի նման զանգված դառնալը։
Զանգվածը ավելացրեք ծովախեցգետնի ձողիկների ու քերած պանրի խառնուրդին։
Խաշած ձվերը նույնպես անցկացրեք քերիչով և ավելացրեք ստացված զանգվածին։ Լավ խառնեք:
Անհրաժեշտ է հասնել այնպիսի մածուցիկության, որպեսզի հնարավոր լինի զանգվածից գնդիկներ ձևավորել։
Եթե զանգվածը շատ թանձր է, ապա ավելացրեք մի քիչ էլ մայոնեզ։
Ցանկացողները կարող են ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:
Ստացված զանգվածից ափերի մեջ գնդիկներ ենք սարքում և թավալում պատրաստման սկզբոմ մի կողմ դրած ծովախեցգետնի տաշեղների մեջ։
Ծովախեցգետնից Ռաֆայելոները պատրաստ են։
Գեղեցիկ տեսք ունի մինչև հինգ սանտիմետր տրամագծով խեցգետնից "Ռաֆայելոն"։