Եթե դդում չեք սիրում, ապա այս բաղադրատոմսից հետո ձեր կարծիքն այս բանջարեղենի մասին կփոխվի։
Դդումը կտրատել։ Հեռացրեք սերմերը: Հեռացրեք կեղևը:
Հեռացրեք փափուկ ներսի մասը:
Դդմի կտորները դնել թխելու թղթով պատված ջեռոցի տապակի վրա։
Ուղարկել ջեռոց և պատրաստել 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։
Մինչ դդումը եփվում է, սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երանգ ստանա։
Վերջում ավելացնել մանր կտրատած սխտորը և տապակել ևս 1–2 րոպե։
Մանրացրեք համեմը:
Մաքրած ընկույզը, տապակած սոխը ու սխտորը լցնել բլենդերի ամանի մեջ։
Մանրացրեք մինչև փխրուն զանգված դառնա:
Պատրաստի դդումը հանում ենք ջեռոցից և տրորում մինչև խյուս դառնա:
Դդմի զանգվածին ավելացնել մանրացված համեմը։
Մանրացված ընկույզի և սոխի պյուրեն։
Համեմել աղով ըստ ճաշակի։
Այնուհետև ավելացրեք մեկ թեյի գդալ խմելի սունելի համեմունք:
Շատ լավ խառնել։
Դդմով և ընկույզով վրացական խորտիկը պատրաստ է։
Խորտիկը ես ձևավորեցի գնդերի տեսքով և զարդարեցի մանր կտրատած սև ձիթապտուղով։
բաղադրիչ
Directions
Դդումը կտրատել։ Հեռացրեք սերմերը: Հեռացրեք կեղևը:
Հեռացրեք փափուկ ներսի մասը:
Դդմի կտորները դնել թխելու թղթով պատված ջեռոցի տապակի վրա։
Ուղարկել ջեռոց և պատրաստել 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։
Մինչ դդումը եփվում է, սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երանգ ստանա։
Վերջում ավելացնել մանր կտրատած սխտորը և տապակել ևս 1–2 րոպե։
Մանրացրեք համեմը:
Մաքրած ընկույզը, տապակած սոխը ու սխտորը լցնել բլենդերի ամանի մեջ։
Մանրացրեք մինչև փխրուն զանգված դառնա:
Պատրաստի դդումը հանում ենք ջեռոցից և տրորում մինչև խյուս դառնա:
Դդմի զանգվածին ավելացնել մանրացված համեմը։
Մանրացված ընկույզի և սոխի պյուրեն։
Համեմել աղով ըստ ճաշակի։
Այնուհետև ավելացրեք մեկ թեյի գդալ խմելի սունելի համեմունք:
Շատ լավ խառնել։
Դդմով և ընկույզով վրացական խորտիկը պատրաստ է։
Խորտիկը ես ձևավորեցի գնդերի տեսքով և զարդարեցի մանր կտրատած սև ձիթապտուղով։