Դդումով և ընկույզով վրացական խորտիկ

Վարկանիշ
Դդումով և ընկույզով խորտիկ
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում40 ր
Բաղադրիչները
 1200 գ․ դդում
 2 գլուխ սոխ
 150 գ․ մաքրած ընկույզ
 2 պճեղ սխտոր
 30 գ․ համեմ
 1 թ/գ․ խմելի-սունելի
 բուսկան յուղ
 աղ ըստ ճաշակի

Եթե դդում չեք սիրում, ապա այս բաղադրատոմսից հետո ձեր կարծիքն այս բանջարեղենի մասին կփոխվի։

 
Դդումով և ընկույզով խորտիկի պատրաստման քայլերը
1

Դդումը կտրատել։ Հեռացրեք սերմերը: Հեռացրեք կեղևը:
Հեռացրեք փափուկ ներսի մասը:

Դդումը կտրատել

2

Դդմի կտորները դնել թխելու թղթով պատված ջեռոցի տապակի վրա։

Դդումը տապակի վրա

3

Ուղարկել ջեռոց և պատրաստել 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։

Դդումը ջեռոցում

4

Մինչ դդումը եփվում է, սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երանգ ստանա։

Սոխը տապակի մեջ

5

Վերջում ավելացնել մանր կտրատած սխտորը և տապակել ևս 1–2 րոպե։

Սոխին ավելացնել սխտոր

6

Մանրացրեք համեմը:

Մանրացված համեմ

7

Մաքրած ընկույզը, տապակած սոխը ու սխտորը լցնել բլենդերի ամանի մեջ։
Մանրացրեք մինչև փխրուն զանգված դառնա:

Ընկույզը և սոխը բլենդերի մեջ

8

Պատրաստի դդումը հանում ենք ջեռոցից և տրորում մինչև խյուս դառնա:

Դդմի խյուս

9

Դդմի զանգվածին ավելացնել մանրացված համեմը։

Ավելացնել համեմը

10

Մանրացված ընկույզի և սոխի պյուրեն։

Սոխը և ընկույզը

11

Համեմել աղով ըստ ճաշակի։

Համեմել աղով

12

Այնուհետև ավելացրեք մեկ թեյի գդալ խմելի սունելի համեմունք:

13

Շատ լավ խառնել։

Խառնել

14

Դդմով և ընկույզով վրացական խորտիկը պատրաստ է։

Վրացական խորտիկ դդումով

15

Խորտիկը ես ձևավորեցի գնդերի տեսքով և զարդարեցի մանր կտրատած սև ձիթապտուղով։

Զարդարած գնդաձև խորտիկ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդը, Պիտակներ

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 1200 գ․ դդում
 2 գլուխ սոխ
 150 գ․ մաքրած ընկույզ
 2 պճեղ սխտոր
 30 գ․ համեմ
 1 թ/գ․ խմելի-սունելի
 բուսկան յուղ
 աղ ըստ ճաշակի

Directions

Դդումով և ընկույզով խորտիկի պատրաստման քայլերը
1

Դդումը կտրատել։ Հեռացրեք սերմերը: Հեռացրեք կեղևը:
Հեռացրեք փափուկ ներսի մասը:

Դդումը կտրատել

2

Դդմի կտորները դնել թխելու թղթով պատված ջեռոցի տապակի վրա։

Դդումը տապակի վրա

3

Ուղարկել ջեռոց և պատրաստել 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։

Դդումը ջեռոցում

4

Մինչ դդումը եփվում է, սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երանգ ստանա։

Սոխը տապակի մեջ

5

Վերջում ավելացնել մանր կտրատած սխտորը և տապակել ևս 1–2 րոպե։

Սոխին ավելացնել սխտոր

6

Մանրացրեք համեմը:

Մանրացված համեմ

7

Մաքրած ընկույզը, տապակած սոխը ու սխտորը լցնել բլենդերի ամանի մեջ։
Մանրացրեք մինչև փխրուն զանգված դառնա:

Ընկույզը և սոխը բլենդերի մեջ

8

Պատրաստի դդումը հանում ենք ջեռոցից և տրորում մինչև խյուս դառնա:

Դդմի խյուս

9

Դդմի զանգվածին ավելացնել մանրացված համեմը։

Ավելացնել համեմը

10

Մանրացված ընկույզի և սոխի պյուրեն։

Սոխը և ընկույզը

11

Համեմել աղով ըստ ճաշակի։

Համեմել աղով

12

Այնուհետև ավելացրեք մեկ թեյի գդալ խմելի սունելի համեմունք:

13

Շատ լավ խառնել։

Խառնել

14

Դդմով և ընկույզով վրացական խորտիկը պատրաստ է։

Վրացական խորտիկ դդումով

15

Խորտիկը ես ձևավորեցի գնդերի տեսքով և զարդարեցի մանր կտրատած սև ձիթապտուղով։

Զարդարած գնդաձև խորտիկ

Դդումով և ընկույզով վրացական խորտիկ

Հեղինակ

կայքում չէ 7 months

Ruzanna

9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 31Գրանցում: 28-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *