Լոբու պաշտետ ընկույզով

Վարկանիշ
Լոբու պաշտետ ընկույզով
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ40 րՊատրաստում15 ր
Պաշտետի բաղադրիչները
 300 գ․ կարմիր լոբի
 150 գ․ մաքրած ընկույզ
 1 ճշ/գ․ աղացած սև պղպող
 50 գ․ սերուցքային կարագ
 3 պճեղ սխտոր
 2 թ/գ․ աղ

Լոբուց պատրաստած պաշտետը կարելի է օգտագործել սենդվիչներ պատրաստելու համար, ինչպես նաև որպես սառը խորտիկ։ Մատուցելու համար ես ձևավորեցի տերևի տեսքով։

 
Լոբուց պաշտետի պատրաստելու քայլեր
1

Կարմիր լոբին խաշել մինչև ամբողջովին եփվի։
Բաղադրատոմսը պահանջում է, որ կարագը փափուկ լինի, ուստի ես կարագը նախապես հանեցի սառնարանից։

Լոբին կաթսայի մեջ

2

Եփելու վերջում լոբին համեմեցի աղով։ Եթե սկզբից եք աղը ավելացնում, ապա հատիկները կարող են կոշտանալ։
Պաշտետի մեջ լոբիները պետք է հնարավորինս փափուկ լինեն, գուցե նույնիսկ չափից շատ եփված։

Ավելացնել աղ

3

Եփելուց հետո ջուրը լցրեցի առանձին տարայի մեջ։ Բլենդերով մանրացնելու ժամանակ մեզ մի քիչ ջուր կպահանջվի։

Լոբին ցանցի մեջ

4

Պաշտետի համար խաշած լոբին բլենդերի թասի մեջ։

Լոբին բլենդերի թասի մեջ

5

Խաշած լոբին լցրեցի տարայի մեջ ու ընկղմվող բլենդերով լոբին խյուսի վերածեցի։
Ցանկության դեպքում կարող եք լոբին մանրացնել մսաղացով։

Լոբին մանրացնել բլենդերով

6

Մանրացնելու ընթացքում ավելացրել եմ 150 գրամ մաքրած ընկույզ։

Ավելացնել ընկույզ

7

Երեք պճեղ սխտոր քերեցի ու ավելացրեցի լոբով տարայի մեջ։

Ավելացնել սխտոր

8

Ավելացրել է մեկ թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ։

Ավելացնել պղպեղ

9

Ավելացնել փափուկ կարագ։

Ավելացնել կարագ

10

Վերջում ավելացրեցի 2–3 ճաշի գդալ լոբի արգանակ։

Ավելացնել արգանակ

11

Շարունակեք հարել բլենդերով։

Հարել բլենդերով

12

Աղալիս մի քանի անգամ գդալով խառնել եմեմ։
Արդյունքը պետք է լինի պյուրեյի նման զանգված։
Վերջում ավելացրեցի մի քիչ թարմ աղացած սև պղպեղ։

Ավելացրել եմ թարմ աղացած պղպեղ

13

Մատուցելուց առաջ ճաշի գդալով «տերևներ» ձևավորեցի և դրեցի մատուցվող ափսեի մեջ։ Լոբուց և ընկույզից պաշտետը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։

Լոբուց պաշտետ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ, ,

բաղադրիչ

Պաշտետի բաղադրիչները
 300 գ․ կարմիր լոբի
 150 գ․ մաքրած ընկույզ
 1 ճշ/գ․ աղացած սև պղպող
 50 գ․ սերուցքային կարագ
 3 պճեղ սխտոր
 2 թ/գ․ աղ

Directions

Լոբուց պաշտետի պատրաստելու քայլեր
1

Կարմիր լոբին խաշել մինչև ամբողջովին եփվի։
Բաղադրատոմսը պահանջում է, որ կարագը փափուկ լինի, ուստի ես կարագը նախապես հանեցի սառնարանից։

Լոբին կաթսայի մեջ

2

Եփելու վերջում լոբին համեմեցի աղով։ Եթե սկզբից եք աղը ավելացնում, ապա հատիկները կարող են կոշտանալ։
Պաշտետի մեջ լոբիները պետք է հնարավորինս փափուկ լինեն, գուցե նույնիսկ չափից շատ եփված։

Ավելացնել աղ

3

Եփելուց հետո ջուրը լցրեցի առանձին տարայի մեջ։ Բլենդերով մանրացնելու ժամանակ մեզ մի քիչ ջուր կպահանջվի։

Լոբին ցանցի մեջ

4

Պաշտետի համար խաշած լոբին բլենդերի թասի մեջ։

Լոբին բլենդերի թասի մեջ

5

Խաշած լոբին լցրեցի տարայի մեջ ու ընկղմվող բլենդերով լոբին խյուսի վերածեցի։
Ցանկության դեպքում կարող եք լոբին մանրացնել մսաղացով։

Լոբին մանրացնել բլենդերով

6

Մանրացնելու ընթացքում ավելացրել եմ 150 գրամ մաքրած ընկույզ։

Ավելացնել ընկույզ

7

Երեք պճեղ սխտոր քերեցի ու ավելացրեցի լոբով տարայի մեջ։

Ավելացնել սխտոր

8

Ավելացրել է մեկ թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ։

Ավելացնել պղպեղ

9

Ավելացնել փափուկ կարագ։

Ավելացնել կարագ

10

Վերջում ավելացրեցի 2–3 ճաշի գդալ լոբի արգանակ։

Ավելացնել արգանակ

11

Շարունակեք հարել բլենդերով։

Հարել բլենդերով

12

Աղալիս մի քանի անգամ գդալով խառնել եմեմ։
Արդյունքը պետք է լինի պյուրեյի նման զանգված։
Վերջում ավելացրեցի մի քիչ թարմ աղացած սև պղպեղ։

Ավելացրել եմ թարմ աղացած պղպեղ

13

Մատուցելուց առաջ ճաշի գդալով «տերևներ» ձևավորեցի և դրեցի մատուցվող ափսեի մեջ։ Լոբուց և ընկույզից պաշտետը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։

Լոբուց պաշտետ

Լոբու պաշտետ ընկույզով

Հեղինակ

կայքում չէ 7 months

Ruzanna

9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 31Գրանցում: 28-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *