Լոբուց պատրաստած պաշտետը կարելի է օգտագործել սենդվիչներ պատրաստելու համար, ինչպես նաև որպես սառը խորտիկ։ Մատուցելու համար ես ձևավորեցի տերևի տեսքով։
Կարմիր լոբին խաշել մինչև ամբողջովին եփվի։
Բաղադրատոմսը պահանջում է, որ կարագը փափուկ լինի, ուստի ես կարագը նախապես հանեցի սառնարանից։
Եփելու վերջում լոբին համեմեցի աղով։ Եթե սկզբից եք աղը ավելացնում, ապա հատիկները կարող են կոշտանալ։
Պաշտետի մեջ լոբիները պետք է հնարավորինս փափուկ լինեն, գուցե նույնիսկ չափից շատ եփված։
Եփելուց հետո ջուրը լցրեցի առանձին տարայի մեջ։ Բլենդերով մանրացնելու ժամանակ մեզ մի քիչ ջուր կպահանջվի։
Պաշտետի համար խաշած լոբին բլենդերի թասի մեջ։
Խաշած լոբին լցրեցի տարայի մեջ ու ընկղմվող բլենդերով լոբին խյուսի վերածեցի։
Ցանկության դեպքում կարող եք լոբին մանրացնել մսաղացով։
Մանրացնելու ընթացքում ավելացրել եմ 150 գրամ մաքրած ընկույզ։
Երեք պճեղ սխտոր քերեցի ու ավելացրեցի լոբով տարայի մեջ։
Ավելացրել է մեկ թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ։
Ավելացնել փափուկ կարագ։
Վերջում ավելացրեցի 2–3 ճաշի գդալ լոբի արգանակ։
Շարունակեք հարել բլենդերով։
Աղալիս մի քանի անգամ գդալով խառնել եմեմ։
Արդյունքը պետք է լինի պյուրեյի նման զանգված։
Վերջում ավելացրեցի մի քիչ թարմ աղացած սև պղպեղ։
Մատուցելուց առաջ ճաշի գդալով «տերևներ» ձևավորեցի և դրեցի մատուցվող ափսեի մեջ։ Լոբուց և ընկույզից պաշտետը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։
բաղադրիչ
Directions
Կարմիր լոբին խաշել մինչև ամբողջովին եփվի։
Բաղադրատոմսը պահանջում է, որ կարագը փափուկ լինի, ուստի ես կարագը նախապես հանեցի սառնարանից։
Եփելու վերջում լոբին համեմեցի աղով։ Եթե սկզբից եք աղը ավելացնում, ապա հատիկները կարող են կոշտանալ։
Պաշտետի մեջ լոբիները պետք է հնարավորինս փափուկ լինեն, գուցե նույնիսկ չափից շատ եփված։
Եփելուց հետո ջուրը լցրեցի առանձին տարայի մեջ։ Բլենդերով մանրացնելու ժամանակ մեզ մի քիչ ջուր կպահանջվի։
Պաշտետի համար խաշած լոբին բլենդերի թասի մեջ։
Խաշած լոբին լցրեցի տարայի մեջ ու ընկղմվող բլենդերով լոբին խյուսի վերածեցի։
Ցանկության դեպքում կարող եք լոբին մանրացնել մսաղացով։
Մանրացնելու ընթացքում ավելացրել եմ 150 գրամ մաքրած ընկույզ։
Երեք պճեղ սխտոր քերեցի ու ավելացրեցի լոբով տարայի մեջ։
Ավելացրել է մեկ թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ։
Ավելացնել փափուկ կարագ։
Վերջում ավելացրեցի 2–3 ճաշի գդալ լոբի արգանակ։
Շարունակեք հարել բլենդերով։
Աղալիս մի քանի անգամ գդալով խառնել եմեմ։
Արդյունքը պետք է լինի պյուրեյի նման զանգված։
Վերջում ավելացրեցի մի քիչ թարմ աղացած սև պղպեղ։
Մատուցելուց առաջ ճաշի գդալով «տերևներ» ձևավորեցի և դրեցի մատուցվող ափսեի մեջ։ Լոբուց և ընկույզից պաշտետը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։