Աղցան լյարդից լոբիով

Վարկանիշ
Աղցան լյարդից լոբիով
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ30 րՊատրաստում30 ր
Աղցանի բաղադրիչները
 300 գ․ խաշած տավարի լյարդ
 200 գ․ խաշած կարմիր լոբիԿարելի է օգտագործել պահածոյացված լոբի։
 2 հատ թարմ գազար
 3 ճշ/գ․ արևածաղիկի յուղ
 2 թ/գ․ սեղանի քացախ (9%)
 2 թ/գ․ աղացած համեմ
 5 ճշ/գ․ մայոնեզ
  թ/գ․ աղ

Կարմիր լոբին կարելի է վերցնել 220 գրամ կշռող մետաղյա բանկայի մեջ պահածոյացված վիճակում։
Վերցրեք միջին չափի գազար։
Համեմը (կինզան) կարելի է ավելացնել ավելի քան երկու թեյի գդալ՝ ըստ ճաշակի։

 
Աղցանի պատրաստման քայլերը
1

Հեռացրեք նախապես խաշած տավարի լյարդի մակերեսի թաղանթը և կտրեք բարակ ձողերի տեսքով, ինչպես պատկերված է կից նկարում:

Ձողեր լյարդից

2

Լվացված և կեղևահանած գազարը քերել կորեական աղցանների համար նախատեսված հատուկ քերիչով։

Քերած գազար

3

Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակների տեսքով:

Կտրտած սոխը

4

Գազարը և սոխը անհրաժեշտ է մարինացնել: Դրա համար կտրտած գազարը սոխի հետ միասին լցնում ենք մեկ ամանի մեջ, թույլ աղ անում, ավելացնում ենք աղացած համեմ, սեղանի քացախ և լավ խառնում ենք և թողնում հանգիստ 10 րոպե։
Հիշեք, որ "կորեական" համը բանջարեղեին տալիս է աղացած համեմը:

5

Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Մարինացված բանջարեղենի վրա լցնել տաք յուղը տապակից և լավ խառնել։

Գազարը և սոխը

6

Բանջարեղենին ավելացնել լյարդը։
Քամեք հեղուկը լոբի տուփից և ավելացրեք նաև լոբին:
Համեմում ենք մայոնեզով։

7

Աղցանը լավ խառնում ենք։

Խառնած աղցան

8

Պատրաստի աղցանը թողնում ենք սառչի սառնարանում կես ժամ։
Բարի ախորժակ։

Աղցան լյարդից լոբիով

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Աղցանի բաղադրիչները
 300 գ․ խաշած տավարի լյարդ
 200 գ․ խաշած կարմիր լոբիԿարելի է օգտագործել պահածոյացված լոբի։
 2 հատ թարմ գազար
 3 ճշ/գ․ արևածաղիկի յուղ
 2 թ/գ․ սեղանի քացախ (9%)
 2 թ/գ․ աղացած համեմ
 5 ճշ/գ․ մայոնեզ
  թ/գ․ աղ

Directions

Աղցանի պատրաստման քայլերը
1

Հեռացրեք նախապես խաշած տավարի լյարդի մակերեսի թաղանթը և կտրեք բարակ ձողերի տեսքով, ինչպես պատկերված է կից նկարում:

Ձողեր լյարդից

2

Լվացված և կեղևահանած գազարը քերել կորեական աղցանների համար նախատեսված հատուկ քերիչով։

Քերած գազար

3

Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակների տեսքով:

Կտրտած սոխը

4

Գազարը և սոխը անհրաժեշտ է մարինացնել: Դրա համար կտրտած գազարը սոխի հետ միասին լցնում ենք մեկ ամանի մեջ, թույլ աղ անում, ավելացնում ենք աղացած համեմ, սեղանի քացախ և լավ խառնում ենք և թողնում հանգիստ 10 րոպե։
Հիշեք, որ "կորեական" համը բանջարեղեին տալիս է աղացած համեմը:

5

Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Մարինացված բանջարեղենի վրա լցնել տաք յուղը տապակից և լավ խառնել։

Գազարը և սոխը

6

Բանջարեղենին ավելացնել լյարդը։
Քամեք հեղուկը լոբի տուփից և ավելացրեք նաև լոբին:
Համեմում ենք մայոնեզով։

7

Աղցանը լավ խառնում ենք։

Խառնած աղցան

8

Պատրաստի աղցանը թողնում ենք սառչի սառնարանում կես ժամ։
Բարի ախորժակ։

Աղցան լյարդից լոբիով

Աղցան լյարդից լոբիով

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

1 thoughts on “Աղցան լյարդից լոբիով

  1. Artak says:

    Այ սա դուրս եկավ։ Սարքեցի, շատ էլ համով ստացվեց։

    1

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *