
Կարմիր լոբին կարելի է վերցնել 220 գրամ կշռող մետաղյա բանկայի մեջ պահածոյացված վիճակում։
Վերցրեք միջին չափի գազար։
Համեմը (կինզան) կարելի է ավելացնել ավելի քան երկու թեյի գդալ՝ ըստ ճաշակի։
Հեռացրեք նախապես խաշած տավարի լյարդի մակերեսի թաղանթը և կտրեք բարակ ձողերի տեսքով, ինչպես պատկերված է կից նկարում:
Լվացված և կեղևահանած գազարը քերել կորեական աղցանների համար նախատեսված հատուկ քերիչով։
Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակների տեսքով:
Գազարը և սոխը անհրաժեշտ է մարինացնել: Դրա համար կտրտած գազարը սոխի հետ միասին լցնում ենք մեկ ամանի մեջ, թույլ աղ անում, ավելացնում ենք աղացած համեմ, սեղանի քացախ և լավ խառնում ենք և թողնում հանգիստ 10 րոպե։
Հիշեք, որ "կորեական" համը բանջարեղեին տալիս է աղացած համեմը:
Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Մարինացված բանջարեղենի վրա լցնել տաք յուղը տապակից և լավ խառնել։
Բանջարեղենին ավելացնել լյարդը։
Քամեք հեղուկը լոբի տուփից և ավելացրեք նաև լոբին:
Համեմում ենք մայոնեզով։
Աղցանը լավ խառնում ենք։
Պատրաստի աղցանը թողնում ենք սառչի սառնարանում կես ժամ։
Բարի ախորժակ։
բաղադրիչ
Directions
Հեռացրեք նախապես խաշած տավարի լյարդի մակերեսի թաղանթը և կտրեք բարակ ձողերի տեսքով, ինչպես պատկերված է կից նկարում:
Լվացված և կեղևահանած գազարը քերել կորեական աղցանների համար նախատեսված հատուկ քերիչով։
Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակների տեսքով:
Գազարը և սոխը անհրաժեշտ է մարինացնել: Դրա համար կտրտած գազարը սոխի հետ միասին լցնում ենք մեկ ամանի մեջ, թույլ աղ անում, ավելացնում ենք աղացած համեմ, սեղանի քացախ և լավ խառնում ենք և թողնում հանգիստ 10 րոպե։
Հիշեք, որ "կորեական" համը բանջարեղեին տալիս է աղացած համեմը:
Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Մարինացված բանջարեղենի վրա լցնել տաք յուղը տապակից և լավ խառնել։
Բանջարեղենին ավելացնել լյարդը։
Քամեք հեղուկը լոբի տուփից և ավելացրեք նաև լոբին:
Համեմում ենք մայոնեզով։
Աղցանը լավ խառնում ենք։
Պատրաստի աղցանը թողնում ենք սառչի սառնարանում կես ժամ։
Բարի ախորժակ։
Այ սա դուրս եկավ։ Սարքեցի, շատ էլ համով ստացվեց։