Флаг США Флаг РФ

Աղցան լյարդից լոբիով

Աղցան լյարդից լոբիով
Վարկանիշ
Արդյունքը3 բաժին
Պատրաստում30 ր
Աղցանի բաղադրիչները
 300 գ․ խաշած տավարի լյարդ
 200 գ․ խաշած կարմիր լոբիԿարելի է օգտագործել պահածոյացված լոբի։
 2 հատ թարմ գազար
 3 ճշ/գ․ արևածաղիկի յուղ
 2 թ/գ․ սեղանի քացախ (9%)
 2 թ/գ․ աղացած համեմ
 5 ճշ/գ․ մայոնեզ
  թ/գ․ աղ

Կարմիր լոբին կարելի է վերցնել 220 գրամ կշռող մետաղյա բանկայի մեջ պահածոյացված վիճակում։
Վերցրեք միջին չափի գազար։
Համեմը (կինզան) կարելի է ավելացնել ավելի քան երկու թեյի գդալ՝ ըստ ճաշակի։

Աղցանի պատրաստման քայլերը
1

Հեռացրեք նախապես խաշած տավարի լյարդի մակերեսի թաղանթը և կտրեք բարակ ձողերի տեսքով, ինչպես պատկերված է կից նկարում:

Ձողեր լյարդից

2

Լվացված և կեղևահանած գազարը քերել կորեական աղցանների համար նախատեսված հատուկ քերիչով։

Քերած գազար

3

Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակների տեսքով:

Կտրտած սոխը

4

Գազարը և սոխը անհրաժեշտ է մարինացնել: Դրա համար կտրտած գազարը սոխի հետ միասին լցնում ենք մեկ ամանի մեջ, թույլ աղ անում, ավելացնում ենք աղացած համեմ, սեղանի քացախ և լավ խառնում ենք և թողնում հանգիստ 10 րոպե։
Հիշեք, որ "կորեական" համը բանջարեղեին տալիս է աղացած համեմը:

5

Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Մարինացված բանջարեղենի վրա լցնել տաք յուղը տապակից և լավ խառնել։

Գազարը և սոխը

6

Բանջարեղենին ավելացնել լյարդը։
Քամեք հեղուկը լոբի տուփից և ավելացրեք նաև լոբին:
Համեմում ենք մայոնեզով։

7

Աղցանը լավ խառնում ենք։

Խառնած աղցան

8

Պատրաստի աղցանը թողնում ենք սառչի սառնարանում կես ժամ։
Բարի ախորժակ։

Աղցան լյարդից լոբիով

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

Ingredients

Աղցանի բաղադրիչները
 300 գ․ խաշած տավարի լյարդ
 200 գ․ խաշած կարմիր լոբիԿարելի է օգտագործել պահածոյացված լոբի։
 2 հատ թարմ գազար
 3 ճշ/գ․ արևածաղիկի յուղ
 2 թ/գ․ սեղանի քացախ (9%)
 2 թ/գ․ աղացած համեմ
 5 ճշ/գ․ մայոնեզ
  թ/գ․ աղ

Directions

Աղցանի պատրաստման քայլերը
1

Հեռացրեք նախապես խաշած տավարի լյարդի մակերեսի թաղանթը և կտրեք բարակ ձողերի տեսքով, ինչպես պատկերված է կից նկարում:

Ձողեր լյարդից

2

Լվացված և կեղևահանած գազարը քերել կորեական աղցանների համար նախատեսված հատուկ քերիչով։

Քերած գազար

3

Մաքրած սոխը կտրել բարակ կես օղակների տեսքով:

Կտրտած սոխը

4

Գազարը և սոխը անհրաժեշտ է մարինացնել: Դրա համար կտրտած գազարը սոխի հետ միասին լցնում ենք մեկ ամանի մեջ, թույլ աղ անում, ավելացնում ենք աղացած համեմ, սեղանի քացախ և լավ խառնում ենք և թողնում հանգիստ 10 րոպե։
Հիշեք, որ "կորեական" համը բանջարեղեին տալիս է աղացած համեմը:

5

Բուսական յուղը լցնել տապակի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Մարինացված բանջարեղենի վրա լցնել տաք յուղը տապակից և լավ խառնել։

Գազարը և սոխը

6

Բանջարեղենին ավելացնել լյարդը։
Քամեք հեղուկը լոբի տուփից և ավելացրեք նաև լոբին:
Համեմում ենք մայոնեզով։

7

Աղցանը լավ խառնում ենք։

Խառնած աղցան

8

Պատրաստի աղցանը թողնում ենք սառչի սառնարանում կես ժամ։
Բարի ախորժակ։

Աղցան լյարդից լոբիով

Աղցան լյարդից լոբիով

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 3 weeks

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 56Գրանցում: 26-06-2022

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation