Պիցցայի միջուկը կարող է լինել ցանկացած մթերքներից՝ ըստ ձեր նախասիրությունների։ Ես ձեզ կասեմ միջուկի պատրաստման իմ նախըտրած տարբերակը։
Պիցցան այս բաղադրատոմսով հյութալի է ստացվում, խմորը՝ բարակ։ Այս պիցցան երբեք չի ավելանում։
Նախապատրաստեք բոլոր բաղադրիչները պիցցայի խմորի և լցոնման համար:
Կաթը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել կես թեյի գդալ աղ և 2 ձու։
Հարիչով կամ պատառաքաղով խառնել։
Ալյուր ցանել և խմոր հունցել։ Խմորը պետք է մի փոքր թանձր լինի, նրբաբլիթներ (ալադի) պատրաստելու համար նախատեսված խմորից։
Ալյուրի քանակը ըստ ցանկության։ Ինձնից պահանջվեց 1,5 բաժակ ալյուր անհրաժեշտ թանձրության խմոր ստանալու համար:
Հիմա անցնենք լցոնման պատրաստմանը։ Երշիկը կտրատում ենք շերտերով։ Երշիկը կարելի է փոխարինել նրբերշիկներով կամ խաշած մսով։
Կտրել լոլիկը կես օղակների տեսքով:
Քերեք պանիրը խոշոր քերիչով։
Ջեռոցի տապակը ծածկում ենք թխաման թղթով։ Թղթի վրա բուսական յուղ քսեք։
Պատրաստվախ նոսր խմորը լցնել բուսայուղով քսած թխման թղթի վրա և գդալով հարթեցնել։
Խմորի վրա լցնել մի քիչ քերած պանիր և դնել երշիկը կան նրբերշիկը։
Հաջորդը, լոլիկի կես օղակներն են:
Տապակը դնում ենք նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե։
Այդ ընթացքում 2 հատ նախօրոք խաշած ձուն անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։
15 րոպեն անցնելուց հետո հանում ենք թխման տապակը և պիցցային կետչուպ ենք քսում։
Կետչումի վրայից ցանում ենք քերած ձուն և մնացած քերած պանիրը։
Նորից դնում ենք ջեռոցում և թխում 10 րոպե։
Հանում ենք պատրաստի պիցցան, կտոր-կտոր ենք անում և քանի դեռ տաք է բոլորին կանչում սեղանի մոտ։
Directions
Նախապատրաստեք բոլոր բաղադրիչները պիցցայի խմորի և լցոնման համար:
Կաթը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել կես թեյի գդալ աղ և 2 ձու։
Հարիչով կամ պատառաքաղով խառնել։
Ալյուր ցանել և խմոր հունցել։ Խմորը պետք է մի փոքր թանձր լինի, նրբաբլիթներ (ալադի) պատրաստելու համար նախատեսված խմորից։
Ալյուրի քանակը ըստ ցանկության։ Ինձնից պահանջվեց 1,5 բաժակ ալյուր անհրաժեշտ թանձրության խմոր ստանալու համար:
Հիմա անցնենք լցոնման պատրաստմանը։ Երշիկը կտրատում ենք շերտերով։ Երշիկը կարելի է փոխարինել նրբերշիկներով կամ խաշած մսով։
Կտրել լոլիկը կես օղակների տեսքով:
Քերեք պանիրը խոշոր քերիչով։
Ջեռոցի տապակը ծածկում ենք թխաման թղթով։ Թղթի վրա բուսական յուղ քսեք։
Պատրաստվախ նոսր խմորը լցնել բուսայուղով քսած թխման թղթի վրա և գդալով հարթեցնել։
Խմորի վրա լցնել մի քիչ քերած պանիր և դնել երշիկը կան նրբերշիկը։
Հաջորդը, լոլիկի կես օղակներն են:
Տապակը դնում ենք նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե։
Այդ ընթացքում 2 հատ նախօրոք խաշած ձուն անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։
15 րոպեն անցնելուց հետո հանում ենք թխման տապակը և պիցցային կետչուպ ենք քսում։
Կետչումի վրայից ցանում ենք քերած ձուն և մնացած քերած պանիրը։
Նորից դնում ենք ջեռոցում և թխում 10 րոպե։
Հանում ենք պատրաստի պիցցան, կտոր-կտոր ենք անում և քանի դեռ տաք է բոլորին կանչում սեղանի մոտ։