Լվանալ և չորացնել հատապտուղները թղթե սրբիչի վրա: Մրգային "տորթի" զարդարման համար դուք կարող եք վերցնել ցանկացած հատապտուղներ և մրգեր, բայց ցանկալի է ոչ շատ հյութալի: Բանանը, ելակը, խաղողը, մոշը կատարյալ են։
Ձմերուկն ու սեխը լվանալ, կտրել կլոր շերտեր (առնվազն 2 սմ հաստությամբ)։ Մրգերի շրջանակներից կեղևը անհրաժեշտ է հանել։ Կորիզները պետք է հեռացվեն:
Արդյունքը պետք է լինի նույն տրամագծով ձմերուկի և սեխի "տորթ"։
Այս անսովոր դեսերտը պատրաստելու համար կարող եք վերցնել տարբեր սորտերի երկու սեխ։
Սպիտակուցները լցնում ենք ամանի մեջ և ավելացնելով շաքարի փոշի, հարում ենք հարիչով, մինչև ստացվի սպիտակ փափուկ կրեմ։
Կրեմը քսում ենք ձմերուկի և սեխի յուրաքանչյուր շերտին և այդ շերտերը դասավորում իրար վրա:
Երբ ձմերուկի և սեխի բոլոր շերտերը դասվորված լինեն, տորթը ամբողջությամբ ծածկում ենք մնացած կրեմով։
Խոշոր հատապտուղները կտրտեք շերտերով և զարդարեք մրգային տորթը: Բոված արախիսը մաքրեք կեղևից և շաղ տվեք դեսերտի եզրերը: Գետնանուշի փոխարեն կարելի է օգտագործել այլ ընկույզներ։
Մատուցելուց առաջ մրգային "տորթը" առնվազն կես ժամ դրեք սառնարանում։
բաղադրիչ
Directions
Ձմերուկն ու սեխը լվանալ, կտրել կլոր շերտեր (առնվազն 2 սմ հաստությամբ)։ Մրգերի շրջանակներից կեղևը անհրաժեշտ է հանել։ Կորիզները պետք է հեռացվեն:
Արդյունքը պետք է լինի նույն տրամագծով ձմերուկի և սեխի "տորթ"։
Այս անսովոր դեսերտը պատրաստելու համար կարող եք վերցնել տարբեր սորտերի երկու սեխ։
Սպիտակուցները լցնում ենք ամանի մեջ և ավելացնելով շաքարի փոշի, հարում ենք հարիչով, մինչև ստացվի սպիտակ փափուկ կրեմ։
Կրեմը քսում ենք ձմերուկի և սեխի յուրաքանչյուր շերտին և այդ շերտերը դասավորում իրար վրա:
Երբ ձմերուկի և սեխի բոլոր շերտերը դասվորված լինեն, տորթը ամբողջությամբ ծածկում ենք մնացած կրեմով։
Խոշոր հատապտուղները կտրտեք շերտերով և զարդարեք մրգային տորթը: Բոված արախիսը մաքրեք կեղևից և շաղ տվեք դեսերտի եզրերը: Գետնանուշի փոխարեն կարելի է օգտագործել այլ ընկույզներ։
Մատուցելուց առաջ մրգային "տորթը" առնվազն կես ժամ դրեք սառնարանում։