Ձմերուկով և սեխով տորթ

Վարկանիշ
Ձմերուկով և սեխով տորթ
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ30 րՊատրաստում20 ր
Տորթի բաղադրիչները
 1 կգ․ ձմերուկ
 1 կգ․ սոխ
 2 բաժակ շաքարի փոշի
 5 հատ ձվի սպիտակուց
 250 գ․ հապալասԿարելի է օգտագործել այլ հատապտուղներ։
 200 գ․ բոված գետնանուշԳետնանուշ դա արախիսն է։

Լվանալ և չորացնել հատապտուղները թղթե սրբիչի վրա: Մրգային "տորթի" զարդարման համար դուք կարող եք վերցնել ցանկացած հատապտուղներ և մրգեր, բայց ցանկալի է ոչ շատ հյութալի: Բանանը, ելակը, խաղողը, մոշը կատարյալ են։

 
Մրգային տորթի պատրաստման քայլերը
1

Ձմերուկն ու սեխը լվանալ, կտրել կլոր շերտեր (առնվազն 2 սմ հաստությամբ)։ Մրգերի շրջանակներից կեղևը անհրաժեշտ է հանել։ Կորիզները պետք է հեռացվեն:
Արդյունքը պետք է լինի նույն տրամագծով ձմերուկի և սեխի "տորթ"։
Այս անսովոր դեսերտը պատրաստելու համար կարող եք վերցնել տարբեր սորտերի երկու սեխ։

Շրջանակներ սեխից և ձմերուկից

2

Սպիտակուցները լցնում ենք ամանի մեջ և ավելացնելով շաքարի փոշի, հարում ենք հարիչով, մինչև ստացվի սպիտակ փափուկ կրեմ։
Կրեմը քսում ենք ձմերուկի և սեխի յուրաքանչյուր շերտին և այդ շերտերը դասավորում իրար վրա:

Շերտերը կրեմով

3

Երբ ձմերուկի և սեխի բոլոր շերտերը դասվորված լինեն, տորթը ամբողջությամբ ծածկում ենք մնացած կրեմով։

Կրեմով ծածկված տորթ

4

Խոշոր հատապտուղները կտրտեք շերտերով և զարդարեք մրգային տորթը: Բոված արախիսը մաքրեք կեղևից և շաղ տվեք դեսերտի եզրերը: Գետնանուշի փոխարեն կարելի է օգտագործել այլ ընկույզներ։
Մատուցելուց առաջ մրգային "տորթը" առնվազն կես ժամ դրեք սառնարանում։

Զարդարած մրգային տորթը

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Տորթի բաղադրիչները
 1 կգ․ ձմերուկ
 1 կգ․ սոխ
 2 բաժակ շաքարի փոշի
 5 հատ ձվի սպիտակուց
 250 գ․ հապալասԿարելի է օգտագործել այլ հատապտուղներ։
 200 գ․ բոված գետնանուշԳետնանուշ դա արախիսն է։

Directions

Մրգային տորթի պատրաստման քայլերը
1

Ձմերուկն ու սեխը լվանալ, կտրել կլոր շերտեր (առնվազն 2 սմ հաստությամբ)։ Մրգերի շրջանակներից կեղևը անհրաժեշտ է հանել։ Կորիզները պետք է հեռացվեն:
Արդյունքը պետք է լինի նույն տրամագծով ձմերուկի և սեխի "տորթ"։
Այս անսովոր դեսերտը պատրաստելու համար կարող եք վերցնել տարբեր սորտերի երկու սեխ։

Շրջանակներ սեխից և ձմերուկից

2

Սպիտակուցները լցնում ենք ամանի մեջ և ավելացնելով շաքարի փոշի, հարում ենք հարիչով, մինչև ստացվի սպիտակ փափուկ կրեմ։
Կրեմը քսում ենք ձմերուկի և սեխի յուրաքանչյուր շերտին և այդ շերտերը դասավորում իրար վրա:

Շերտերը կրեմով

3

Երբ ձմերուկի և սեխի բոլոր շերտերը դասվորված լինեն, տորթը ամբողջությամբ ծածկում ենք մնացած կրեմով։

Կրեմով ծածկված տորթ

4

Խոշոր հատապտուղները կտրտեք շերտերով և զարդարեք մրգային տորթը: Բոված արախիսը մաքրեք կեղևից և շաղ տվեք դեսերտի եզրերը: Գետնանուշի փոխարեն կարելի է օգտագործել այլ ընկույզներ։
Մատուցելուց առաջ մրգային "տորթը" առնվազն կես ժամ դրեք սառնարանում։

Զարդարած մրգային տորթը

Ձմերուկով և սեխով տորթ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 day

AVDSM

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *