Դեսերտի մեջ օգտագործվող սերուցքը պետք է լինի բարձր յուղայնությամբ։ Կարևոր է ամպայման օգտագործել "Սավոյարդի" թխվածքաբլիթները, որպեսզի ստացվի ավանդակն տիրամիսույի համ։
Շաքարավազը խառնում ենք սերուցքի հետ։ Եթե օգտագործվում է հարիչ, ապա արագությունը պետք է լինի նվազագույն, զանգվածը չպետք է հարել։
Ստացված զանգվածին ավելացնել Մասկարպոնե պանիրը, նույն կերպ խառնել։
Սուրճ եփեք ցանկացած հարմար եղանակով՝ ձեր ճաշակով։ Ըմպելիքը սառեցրեք սենյակային ջերմաստիճանում։
Պանրի սերուցքային զանգվածի մի մասը լցնում ենք ձևամանի վրա, հարթեցնում ենք մակերեսը և շարում սուրճի մեջ թրջած սավոյարդիի մի քանի ձողիկներ։
Թխվածքաբլիթները պետք է արագ շարժումներով թաթախել սուրճի մեջ, որպեսզի չհասցնեն փափկել։
Վերեևից լցրեք մնացած զանգվածը և ծածկեք սուրճով ներծծված թխվածքաբլիթի շերտով։
Կարելի է տիրամիսուն պատրաստել առանց թխվածքաբլիթի ներքին շերտի։
Այս դեպքում անհրաժեշտ է ամբողջ պանրի զանգվածը անմիջապեսլցնել ձևամանի մեջ և վրան սավոյարդի դնել։
Ձևամանը դնել սառնարանի սառցախցիկում ամբողջ գիշեր (8–10 ժամ):
Մատուցելու համար դեսերտով ձևամանը շրջել ճաշատախտակի վրա և ցանել կակաո կամ քերած մուգ շոկոլադ:
բաղադրիչ
Directions
Շաքարավազը խառնում ենք սերուցքի հետ։ Եթե օգտագործվում է հարիչ, ապա արագությունը պետք է լինի նվազագույն, զանգվածը չպետք է հարել։
Ստացված զանգվածին ավելացնել Մասկարպոնե պանիրը, նույն կերպ խառնել։
Սուրճ եփեք ցանկացած հարմար եղանակով՝ ձեր ճաշակով։ Ըմպելիքը սառեցրեք սենյակային ջերմաստիճանում։
Պանրի սերուցքային զանգվածի մի մասը լցնում ենք ձևամանի վրա, հարթեցնում ենք մակերեսը և շարում սուրճի մեջ թրջած սավոյարդիի մի քանի ձողիկներ։
Թխվածքաբլիթները պետք է արագ շարժումներով թաթախել սուրճի մեջ, որպեսզի չհասցնեն փափկել։
Վերեևից լցրեք մնացած զանգվածը և ծածկեք սուրճով ներծծված թխվածքաբլիթի շերտով։
Կարելի է տիրամիսուն պատրաստել առանց թխվածքաբլիթի ներքին շերտի։
Այս դեպքում անհրաժեշտ է ամբողջ պանրի զանգվածը անմիջապեսլցնել ձևամանի մեջ և վրան սավոյարդի դնել։
Ձևամանը դնել սառնարանի սառցախցիկում ամբողջ գիշեր (8–10 ժամ):
Մատուցելու համար դեսերտով ձևամանը շրջել ճաշատախտակի վրա և ցանել կակաո կամ քերած մուգ շոկոլադ: