Գովազդի տեղը ազատ է
Ձեր գովազդը այստեղ տեղադրելու համար համար գրեք մեզ։
Դեսերտի մեջ օգտագործվող սերուցքը պետք է լինի բարձր յուղայնությամբ։ Կարևոր է ամպայման օգտագործել "Սավոյարդի" թխվածքաբլիթները, որպեսզի ստացվի ավանդակն տիրամիսույի համ։
Գովազդի տեղը ազատ է
Ձեր գովազդը այստեղ տեղադրելու համար համար գրեք մեզ։
Շաքարավազը խառնում ենք սերուցքի հետ։ Եթե օգտագործվում է հարիչ, ապա արագությունը պետք է լինի նվազագույն, զանգվածը չպետք է հարել։
Ստացված զանգվածին ավելացնել Մասկարպոնե պանիրը, նույն կերպ խառնել։
Սուրճ եփեք ցանկացած հարմար եղանակով՝ ձեր ճաշակով։ Ըմպելիքը սառեցրեք սենյակային ջերմաստիճանում։
Պանրի սերուցքային զանգվածի մի մասը լցնում ենք ձևամանի վրա, հարթեցնում ենք մակերեսը և շարում սուրճի մեջ թրջած սավոյարդիի մի քանի ձողիկներ։
Թխվածքաբլիթները պետք է արագ շարժումներով թաթախել սուրճի մեջ, որպեսզի չհասցնեն փափկել։
Վերեևից լցրեք մնացած զանգվածը և ծածկեք սուրճով ներծծված թխվածքաբլիթի շերտով։
Կարելի է տիրամիսուն պատրաստել առանց թխվածքաբլիթի ներքին շերտի։
Այս դեպքում անհրաժեշտ է ամբողջ պանրի զանգվածը անմիջապեսլցնել ձևամանի մեջ և վրան սավոյարդի դնել։
Ձևամանը դնել սառնարանի սառցախցիկում ամբողջ գիշեր (8–10 ժամ):
Մատուցելու համար դեսերտով ձևամանը շրջել ճաշատախտակի վրա և ցանել կակաո կամ քերած մուգ շոկոլադ:
Գովազդի տեղը ազատ է
Ձեր գովազդը այստեղ տեղադրելու համար համար գրեք մեզ։
Ingredients
Directions
Շաքարավազը խառնում ենք սերուցքի հետ։ Եթե օգտագործվում է հարիչ, ապա արագությունը պետք է լինի նվազագույն, զանգվածը չպետք է հարել։
Ստացված զանգվածին ավելացնել Մասկարպոնե պանիրը, նույն կերպ խառնել։
Սուրճ եփեք ցանկացած հարմար եղանակով՝ ձեր ճաշակով։ Ըմպելիքը սառեցրեք սենյակային ջերմաստիճանում։
Պանրի սերուցքային զանգվածի մի մասը լցնում ենք ձևամանի վրա, հարթեցնում ենք մակերեսը և շարում սուրճի մեջ թրջած սավոյարդիի մի քանի ձողիկներ։
Թխվածքաբլիթները պետք է արագ շարժումներով թաթախել սուրճի մեջ, որպեսզի չհասցնեն փափկել։
Վերեևից լցրեք մնացած զանգվածը և ծածկեք սուրճով ներծծված թխվածքաբլիթի շերտով։
Կարելի է տիրամիսուն պատրաստել առանց թխվածքաբլիթի ներքին շերտի։
Այս դեպքում անհրաժեշտ է ամբողջ պանրի զանգվածը անմիջապեսլցնել ձևամանի մեջ և վրան սավոյարդի դնել։
Ձևամանը դնել սառնարանի սառցախցիկում ամբողջ գիշեր (8–10 ժամ):
Մատուցելու համար դեսերտով ձևամանը շրջել ճաշատախտակի վրա և ցանել կակաո կամ քերած մուգ շոկոլադ: