Սխտոր մարինացված բազուկով

Վարկանիշ
Թթու սխտոր
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում40 ր
Թթվի բաղադրիչներ
 1 կգ․ սխտոր
 1 հատ փոքր բազուկ
Մեկ լիտր մարինադի համար
 4 հատ մեխակ
 2 ճշ/գ․ աղ
 6 հատ սև պղպեղի գնդիկներ
 2 ճշ/գ․ շաքարավազ
 100 մլ․ քացախ (9%)

Եթե ցանկանում եք այս եղանակով մարինացված սխտորը երկար պահել, ձմռանը օգտագործելու համար, ապա բանկայի մեջ լցնելուց հետո, մից կափարիչը փակելը, 5 րոպե եռացրեք։

 
Սխտորի բազուկով մարինացման քայլերը
1

Սկսեք սխտորի վրայի թեփը մաքրելուց։
Մաքրած սխտորի ատամներ գցեք եռման ջրով լիքը կաթսայի մեջ և պահեք մեկ րոպե։
Հանեք եռման ջրից և դրեք սառը ջրի մեջ։
Այսքանով սխտորի վերամշակումը ավարտվում է։

2

Բազուկի կողևը մաքրեցեք և կտրատեք բարակ շերտերի տեսքով։

3

Եռման ջրում մանրեազերծված ապակյա բանկայի մեջ խիտ շերտերով դասվորեք սխտորի ատամները։ Ամեն շերտից հետ, այսինքն բոլոր շերտերի արանքներում դրեք մի-մի կտոր բազուկ։

4

Այժմ անցնենք մարինադի պատրաստմանը։
Մեկ լիտր ջուր լցված կաթսայի մեջ խառնեք իրար աղը, շաքարավազը մեխակը և սև պղպեղի գնդիկները։ Դրեք գազօջախի վրա և հասցրեք եռման աստիճանի։
Եռալուց հետո վերցրեք օջախից, թողեք մի քիչ հովանա և կաթսայի մեջ ավելացրեք նախապատրաստած քացախը։

5

Պատրաստված մարինադը լցրեք սխտորով լիքը ապակյա բանկայի մեջ և փակեք։
Բազուկի հետ մարինացված սխտորը օգտագործել կարելի կլինի 3–4 օր անցնելուց հետո։

Սխտորը բանկայի մեջ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ

բաղադրիչ

Թթվի բաղադրիչներ
 1 կգ․ սխտոր
 1 հատ փոքր բազուկ
Մեկ լիտր մարինադի համար
 4 հատ մեխակ
 2 ճշ/գ․ աղ
 6 հատ սև պղպեղի գնդիկներ
 2 ճշ/գ․ շաքարավազ
 100 մլ․ քացախ (9%)

Directions

Սխտորի բազուկով մարինացման քայլերը
1

Սկսեք սխտորի վրայի թեփը մաքրելուց։
Մաքրած սխտորի ատամներ գցեք եռման ջրով լիքը կաթսայի մեջ և պահեք մեկ րոպե։
Հանեք եռման ջրից և դրեք սառը ջրի մեջ։
Այսքանով սխտորի վերամշակումը ավարտվում է։

2

Բազուկի կողևը մաքրեցեք և կտրատեք բարակ շերտերի տեսքով։

3

Եռման ջրում մանրեազերծված ապակյա բանկայի մեջ խիտ շերտերով դասվորեք սխտորի ատամները։ Ամեն շերտից հետ, այսինքն բոլոր շերտերի արանքներում դրեք մի-մի կտոր բազուկ։

4

Այժմ անցնենք մարինադի պատրաստմանը։
Մեկ լիտր ջուր լցված կաթսայի մեջ խառնեք իրար աղը, շաքարավազը մեխակը և սև պղպեղի գնդիկները։ Դրեք գազօջախի վրա և հասցրեք եռման աստիճանի։
Եռալուց հետո վերցրեք օջախից, թողեք մի քիչ հովանա և կաթսայի մեջ ավելացրեք նախապատրաստած քացախը։

5

Պատրաստված մարինադը լցրեք սխտորով լիքը ապակյա բանկայի մեջ և փակեք։
Բազուկի հետ մարինացված սխտորը օգտագործել կարելի կլինի 3–4 օր անցնելուց հետո։

Սխտորը բանկայի մեջ

Սխտոր մարինացված բազուկով

Հեղինակ

կայքում չէ 7 months

Aram

4
Կարծիքներ: 3Հրապարակումներ: 2Գրանցում: 18-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *