Նախկինում մենք արդեն հրապարակել ենք ջեռոցում բանկայի մեջ խոզի խորոված պատրաստելու բաղադրատոմս։ Այնուամենայնիվ, այս բաղադրատոմսով բանկայի մեջ խոզի միսը ջեռոցում ավելի համեղ է ստացվում:
Մենք օգտագործել ենք խոզի ազդրի վերին մասը, թեև խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել պարանոցը կամ կողերը։
Խոզի միսը կտրտել ոչ մեծ կտորների, ինչպես պատկերված է նկարում։
Համամել աղով և պղպեղներով։
Սոխը կճպել և կտրտել կիսաօղակների տեսքով։
Մեկ լիտրանոց չոր ապակե բանկայի մեջ խտացված լցրեք սոխը և խոզի միսը։
Փայլաթիթեղով փակեք տարայի պարանոցը, ինչպես ցույց է տրված նկարում:
Կլպել 6–8 միջին չափի կարտոֆիլ։ Աղ և պղպեղ անել։
Կտրեք կարտոֆիլը կիսից և արանքները պանրի շերտը դրեք:
Պանրով կարտոֆիլը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ։
Ջեռոցի սկուտեղի մեջտեղում տեղադրեք բանկայով խոզի միսը, իսկ շուրջը փայլաթիթեղով փաթաթված կարտոֆիլները:
Սկուտեղը ուղարկեք սառը ջեռոց:
Ջեռոցը պետք է սառը լինի, որպեսզի մսի բանկան չճաքի։
Միացրեք ջեռոցը և ջերմաստիճանը դրեք 180 աստիճան։
Մեկ լիտրանոց տարայի համար ժամանակի առումով 70 րոպեն բավարար է։
Նշված ժամանակից հետո անջատեք ջեռոցը, բայց դուռը դեռ մի բացեք, որպեսզի բանկան չպայթի։
Սպասեք 5–10 րոպե, ապա ջեռոցից հանեք կարտոֆիլով և խոզի միսով սկուտեղը։
Սկզբում մենք հանեցին կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ, հետո խոզի միսը տարայի մեջ։
Հեռացրեք փայլաթիթեղը և բացեք մսի բանկան։
Չնայած խոզի մսի գույնն այնքան էլ ախորժելի չէ, այնուամենայնիվ, համը գերազանց է։
Խոզի միսը անպայման մատուցեք փայլաթիթեղի կարտոֆիլով։
Չմոռանաք բանկաից սոխով մսի հյութ ավելացնել մատուցման ափսեի մեջ:
բաղադրիչ
Directions
Մենք օգտագործել ենք խոզի ազդրի վերին մասը, թեև խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել պարանոցը կամ կողերը։
Խոզի միսը կտրտել ոչ մեծ կտորների, ինչպես պատկերված է նկարում։
Համամել աղով և պղպեղներով։
Սոխը կճպել և կտրտել կիսաօղակների տեսքով։
Մեկ լիտրանոց չոր ապակե բանկայի մեջ խտացված լցրեք սոխը և խոզի միսը։
Փայլաթիթեղով փակեք տարայի պարանոցը, ինչպես ցույց է տրված նկարում:
Կլպել 6–8 միջին չափի կարտոֆիլ։ Աղ և պղպեղ անել։
Կտրեք կարտոֆիլը կիսից և արանքները պանրի շերտը դրեք:
Պանրով կարտոֆիլը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ։
Ջեռոցի սկուտեղի մեջտեղում տեղադրեք բանկայով խոզի միսը, իսկ շուրջը փայլաթիթեղով փաթաթված կարտոֆիլները:
Սկուտեղը ուղարկեք սառը ջեռոց:
Ջեռոցը պետք է սառը լինի, որպեսզի մսի բանկան չճաքի։
Միացրեք ջեռոցը և ջերմաստիճանը դրեք 180 աստիճան։
Մեկ լիտրանոց տարայի համար ժամանակի առումով 70 րոպեն բավարար է։
Նշված ժամանակից հետո անջատեք ջեռոցը, բայց դուռը դեռ մի բացեք, որպեսզի բանկան չպայթի։
Սպասեք 5–10 րոպե, ապա ջեռոցից հանեք կարտոֆիլով և խոզի միսով սկուտեղը։
Սկզբում մենք հանեցին կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ, հետո խոզի միսը տարայի մեջ։
Հեռացրեք փայլաթիթեղը և բացեք մսի բանկան։
Չնայած խոզի մսի գույնն այնքան էլ ախորժելի չէ, այնուամենայնիվ, համը գերազանց է։
Խոզի միսը անպայման մատուցեք փայլաթիթեղի կարտոֆիլով։
Չմոռանաք բանկաից սոխով մսի հյութ ավելացնել մատուցման ափսեի մեջ: