Խոզի միս բանկայի մեջ ջեռոցում

Վարկանիշ
Խոզի միս կարտոֆիլով
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում1 ժ 20 ր
Բաղադրիչները
 700 գ․ խոզի միս
 1 հատ սոխ
 աղացած կարմիր պղպեղ
 աղացած սև պղպեղ
 8 հատ կարտոֆիլ
 100 գ․ պանիր
 աղ
Ձեռքի տակ ունենալ
 մեկ լիտրանոց ապակայա բանկա
 ֆոլգա, փայլաթիթեղ

Նախկինում մենք արդեն հրապարակել ենք ջեռոցում բանկայի մեջ խոզի խորոված պատրաստելու բաղադրատոմս։ Այնուամենայնիվ, այս բաղադրատոմսով բանկայի մեջ խոզի միսը ջեռոցում ավելի համեղ է ստացվում:

 
Խոզի մսի բանկայի մեջ պատրաստման քայլերը
1

Մենք օգտագործել ենք խոզի ազդրի վերին մասը, թեև խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել պարանոցը կամ կողերը։

Խոզի միսը

2

Խոզի միսը կտրտել ոչ մեծ կտորների, ինչպես պատկերված է նկարում։

Մսի կտորները

3

Համամել աղով և պղպեղներով։

Համեմած խոզի միս

4

Սոխը կճպել և կտրտել կիսաօղակների տեսքով։

Կտրտած սոխ

5

Մեկ լիտրանոց չոր ապակե բանկայի մեջ խտացված լցրեք սոխը և խոզի միսը։

Միսը և սոխը բանկայում

6

Փայլաթիթեղով փակեք տարայի պարանոցը, ինչպես ցույց է տրված նկարում:

Բանկան փակել ֆոլգայով

7

Կլպել 6–8 միջին չափի կարտոֆիլ։ Աղ և պղպեղ անել։
Կտրեք կարտոֆիլը կիսից և արանքները պանրի շերտը դրեք:

Պանիրը կարտոֆիլի մեջ

8

Պանրով կարտոֆիլը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ։
Ջեռոցի սկուտեղի մեջտեղում տեղադրեք բանկայով խոզի միսը, իսկ շուրջը փայլաթիթեղով փաթաթված կարտոֆիլները:
Սկուտեղը ուղարկեք սառը ջեռոց:
Ջեռոցը պետք է սառը լինի, որպեսզի մսի բանկան չճաքի։

Բանկան և կարտոֆիլը ջեռոցում

9

Միացրեք ջեռոցը և ջերմաստիճանը դրեք 180 աստիճան։
Մեկ լիտրանոց տարայի համար ժամանակի առումով 70 րոպեն բավարար է։

10

Նշված ժամանակից հետո անջատեք ջեռոցը, բայց դուռը դեռ մի բացեք, որպեսզի բանկան չպայթի։
Սպասեք 5–10 րոպե, ապա ջեռոցից հանեք կարտոֆիլով և խոզի միսով սկուտեղը։

Միսը և կարտոֆիլը ջեռոցում

11

Սկզբում մենք հանեցին կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ, հետո խոզի միսը տարայի մեջ։

Պատրասի կարտոֆիլը

12

Հեռացրեք փայլաթիթեղը և բացեք մսի բանկան։
Չնայած խոզի մսի գույնն այնքան էլ ախորժելի չէ, այնուամենայնիվ, համը գերազանց է։

Պատրստի միսը բանկայում

13

Խոզի միսը անպայման մատուցեք փայլաթիթեղի կարտոֆիլով։

Ոտեստը ափսեյի մեջ

14

Չմոռանաք բանկաից սոխով մսի հյութ ավելացնել մատուցման ափսեի մեջ:

Մսահյութը ափսեյում

ԿատեգորիաՄեթոդը

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 700 գ․ խոզի միս
 1 հատ սոխ
 աղացած կարմիր պղպեղ
 աղացած սև պղպեղ
 8 հատ կարտոֆիլ
 100 գ․ պանիր
 աղ
Ձեռքի տակ ունենալ
 մեկ լիտրանոց ապակայա բանկա
 ֆոլգա, փայլաթիթեղ

Directions

Խոզի մսի բանկայի մեջ պատրաստման քայլերը
1

Մենք օգտագործել ենք խոզի ազդրի վերին մասը, թեև խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել պարանոցը կամ կողերը։

Խոզի միսը

2

Խոզի միսը կտրտել ոչ մեծ կտորների, ինչպես պատկերված է նկարում։

Մսի կտորները

3

Համամել աղով և պղպեղներով։

Համեմած խոզի միս

4

Սոխը կճպել և կտրտել կիսաօղակների տեսքով։

Կտրտած սոխ

5

Մեկ լիտրանոց չոր ապակե բանկայի մեջ խտացված լցրեք սոխը և խոզի միսը։

Միսը և սոխը բանկայում

6

Փայլաթիթեղով փակեք տարայի պարանոցը, ինչպես ցույց է տրված նկարում:

Բանկան փակել ֆոլգայով

7

Կլպել 6–8 միջին չափի կարտոֆիլ։ Աղ և պղպեղ անել։
Կտրեք կարտոֆիլը կիսից և արանքները պանրի շերտը դրեք:

Պանիրը կարտոֆիլի մեջ

8

Պանրով կարտոֆիլը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ։
Ջեռոցի սկուտեղի մեջտեղում տեղադրեք բանկայով խոզի միսը, իսկ շուրջը փայլաթիթեղով փաթաթված կարտոֆիլները:
Սկուտեղը ուղարկեք սառը ջեռոց:
Ջեռոցը պետք է սառը լինի, որպեսզի մսի բանկան չճաքի։

Բանկան և կարտոֆիլը ջեռոցում

9

Միացրեք ջեռոցը և ջերմաստիճանը դրեք 180 աստիճան։
Մեկ լիտրանոց տարայի համար ժամանակի առումով 70 րոպեն բավարար է։

10

Նշված ժամանակից հետո անջատեք ջեռոցը, բայց դուռը դեռ մի բացեք, որպեսզի բանկան չպայթի։
Սպասեք 5–10 րոպե, ապա ջեռոցից հանեք կարտոֆիլով և խոզի միսով սկուտեղը։

Միսը և կարտոֆիլը ջեռոցում

11

Սկզբում մենք հանեցին կարտոֆիլը փայլաթիթեղի մեջ, հետո խոզի միսը տարայի մեջ։

Պատրասի կարտոֆիլը

12

Հեռացրեք փայլաթիթեղը և բացեք մսի բանկան։
Չնայած խոզի մսի գույնն այնքան էլ ախորժելի չէ, այնուամենայնիվ, համը գերազանց է։

Պատրստի միսը բանկայում

13

Խոզի միսը անպայման մատուցեք փայլաթիթեղի կարտոֆիլով։

Ոտեստը ափսեյի մեջ

14

Չմոռանաք բանկաից սոխով մսի հյութ ավելացնել մատուցման ափսեի մեջ:

Մսահյութը ափսեյում

Notes

Խոզի միս բանկայի մեջ ջեռոցում

Հեղինակ

կայքում չէ 17 hours

AVDSM

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 89Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան