Մարմարե միս

“Մարմարե միս” անվանումը տրվել է համանուն քարի հետ կտրված նախշերի նմանության համար։ Տավարի մկանային հյուսվածքներում ճարպի բարակ շերտերը ոչ միայն մարմարի էֆեկտ են ստեղծում, այլև մսին ​​տալիս են հյութեղություն, յուրահատուկ համ և քնքշություն։

Ճիշտ ջերմային մշակումից հետո մարմարե տավարի միսը պարզապես հալչում է ձեր բերանում: Շատ հաճախ նման մսից պատրաստված ուտեստն անվանում են անատամների համար նախատեսված ուտեստ։

Մարմարե տավարի միս

Մսային դելիկատեսների շարքում մարմարե տավարի միսն ամենահայտնին է աշխարհում։
Այս տեսակի մսի հիմնական արտադրողներն են Ճապոնիան, Ամերիկան ​​և Ավստրալիան։ Այնուամենայնիվ, Ճապոնիան համարվում է առաջատարը մարմարե տավարի միս արտադրողների շրջանում՝ Kobe Beef սորտով:

“Kobe beef”-ն արտադրվում է ճապոնական Կոբե քաղաքում։ Սա կովերի մեծացման շատ հին տեխնոլոգիա է, որը ճապոնացիներն օգտագործում են 1850 թվականից:
Տավարի Kobe-ի արտադրության համար օգտագործեք “կովերի միսը:

“Kobe Beef” պիտակավորման համար կովերը պետք է մեծացվեն Կոբի նահանգում՝ հետևելով խիստ ամենօրյա ռեժիմին:

Tajima-gyu ցեղատեսակ

Մարմարե Կոբի տավարի միս աճեցնելը

Նախաճաշ – հացահատիկի և եգիպտացորենի լավագույն և էկոլոգիապես մաքուր սորտերից:
Հաջորդը, զբոսանք մաքուր մարգագետիններով և հանգստանալ մաքուր և միայնակ կրպակում՝ ձայնամեկուսիչ պատերով:
Ճաշի ժամանակ կովերը բրինձ են ուտում և խմում ամենալավ գարեջուրները։
Հետո կովերը ստանում են հատուկ մերսում և լսում դասական երաժշտություն:

Թե որքանով է այս ժամանակացույցը ճշգրիտ, չենք կարող ասել, քանի որ արտադրողներն իրենք չեն բացահայտում մարմարե մսի արտադրության համար կովերի բուծման ստույգ տեխնոլոգիան։

Պատրաստում են մարմարե միս

Ճապոնական ռեստորաններում Կոբի տավարի մի փոքրիկ սթեյք կարելի է գնել միջինը 300 դոլարով, որը եփում են հենց հաճախորդի սեղանի մոտ։
Ավստրալական մարմարե տավարի միսը ավելի էժան, քան ճապոնական Կոբե:

Հեղինակ

կայքում չէ 1 year

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան