Դայկոն

Ճապոնական բողկը, “Դայկոն”-ը, սպիտակ գույնի արմատային մշակաբույս ​​է (սերմային բողկի տեսակ): Շատ հաճախ այս բանջարեղենը անվանում են “չինական բողկ”:

Դայկոն

Ճապոնիայում աճեցվում է այս բույսի ավելի քան 100 տեսակ։

Դայկոնի երիտասարդ տերևները օգտագործում են տարբեր աղցաններ պատրաստելու համար։
Դայկոնը խրթխրթան է, մի փոքր կծու։ Բանջարեղենը ցածր կալորիականություն ունի՝ 100 գրամը պարունակում է 20 կալորիա։

Հեղինակ

կայքում չէ 2 days

AVDSM

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 87Գրանցում: 02-06-2021

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *