Флаг США Флаг РФ

Դալան

Դալանը ձիու պարանոցի ճարպն է։ Բուրյաթական և Կալմիկական խոհանոցներում ձիու ճարպը ապխտում են (ծխում են), ինչի արդյունքում ստացվում է շատ […]

Մանրամասն »

Դայկոն

Ճապոնական բողկը, “Դայկոն”-ը, սպիտակ գույնի արմատային մշակաբույս ​​է (սերմային բողկի տեսակ): Շատ հաճախ այս բանջարեղենը անվանում են “չինական բողկ”: Ճապոնիայում […]

Մանրամասն »

Դեգլազացիա

Դեգլազացիան խոհարարական տեխնիկա է, որը թույլ է տալիս օգտագործել կերկուր պատրաստելուց (սովորաբար միսը տապակելուց) հետո թավայի մեջ մնացած մածուցիկ զանգվածը։ […]

Մանրամասն »
To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation