Ցուկկինիի նրբաբլիթ

Վարկանիշ
Նրբաբլիթ ցուկինիով
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում25 ր
Ուտեստի բաղադրիչները
 500 գ․ ցուկինիԿարող եք օգտագործել հասուն երիտասարդ դդմիկ, բայց դրանք նախ պետք է մաքրել և հեռացնել սերմերը: Ձեզ կարող է ավելի շատ ալյուր անհրաժեշտ լինել, եթե ցուկկինը շատ հյութալի է:
 150 գ․ հալած պանիր
 1 հատ ձու
 200 գ․ ալյուրԵթե չունեք կշեռք, ապա վերցրեք 1,5 բաժակ ալյուր։
 թարմ կանաչի
 աղ
 բուսական յուղՁիթայուղը անհրաժեշտ է տապակելու համար։
 համեմունքներՕգտագործեք համեմունքներ ըստ ճաշակի։

Համեղ նրբաբլիթները դուր կգան նույնիսկ այն երեխաներին, ովքեր չեն սիրում դդմիկից պատրաստված այլ ուտեստներ։ Պանրի շնորհիվ նրանք ձեռք են բերում ավելի նուրբ հյուսվածք, մի փոքր այլ համ և յուրահատուկ բուրմունք։
Նրբաբլիթների պատրաստման արագությունը այս ուտեստը դարձնում է լավագույն միջոց, երբ անհրաժեշտ է կերակրել անսպասելիորեն ժամանած հյուրերին։

 
Ինչպես հալած պանրով և ցուկինիով պատրաստել նրբաբլիթ
1

Հոսող ջրով լվացեք ցուկինին, քերեք միջին քերիչով և մի քիչ աղ ավելացրեք, որպեսզի քերված բանջարեղենը ավելի արագ ջրազրկվի։

Քերիչով մանրացված դդմիկ

2

Ավելացրեք ձու։

Ձուն ցուկինիի մեջ

3

Հալած պանիրը քերել քերիչի վրա (դա ավելի հեշտ կլինի անել, եթե նախապես 5–7 րոպե պահեք պանիրը սառնարանում)։

Քերած պանիրը դդմիկի հետ

4

Ավելացնել նշված քանակությամբ (1,5 բաժակ) ալյուր։

Ավելացրեք ալյուր

5

Ստացված զանգվածը լավ խառնել, և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները։

Ավելացնել կանաչի

6

Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք ավելացնում, տաքացնում ու գդալով դնում ցուկինիից և պանրից ստացված զանգվածը։
Տապակել մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից մինչև նրբաբլիթը ստանա ոսկե-դարչնագույն երանգ:

Նրբաբլիթ պատրաստի

7

Պանրից և ցուկկինիից բլիթները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ!

Նրբաբլիթները ափսեի մեջ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Ուտեստի բաղադրիչները
 500 գ․ ցուկինիԿարող եք օգտագործել հասուն երիտասարդ դդմիկ, բայց դրանք նախ պետք է մաքրել և հեռացնել սերմերը: Ձեզ կարող է ավելի շատ ալյուր անհրաժեշտ լինել, եթե ցուկկինը շատ հյութալի է:
 150 գ․ հալած պանիր
 1 հատ ձու
 200 գ․ ալյուրԵթե չունեք կշեռք, ապա վերցրեք 1,5 բաժակ ալյուր։
 թարմ կանաչի
 աղ
 բուսական յուղՁիթայուղը անհրաժեշտ է տապակելու համար։
 համեմունքներՕգտագործեք համեմունքներ ըստ ճաշակի։

Directions

Ինչպես հալած պանրով և ցուկինիով պատրաստել նրբաբլիթ
1

Հոսող ջրով լվացեք ցուկինին, քերեք միջին քերիչով և մի քիչ աղ ավելացրեք, որպեսզի քերված բանջարեղենը ավելի արագ ջրազրկվի։

Քերիչով մանրացված դդմիկ

2

Ավելացրեք ձու։

Ձուն ցուկինիի մեջ

3

Հալած պանիրը քերել քերիչի վրա (դա ավելի հեշտ կլինի անել, եթե նախապես 5–7 րոպե պահեք պանիրը սառնարանում)։

Քերած պանիրը դդմիկի հետ

4

Ավելացնել նշված քանակությամբ (1,5 բաժակ) ալյուր։

Ավելացրեք ալյուր

5

Ստացված զանգվածը լավ խառնել, և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները։

Ավելացնել կանաչի

6

Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք ավելացնում, տաքացնում ու գդալով դնում ցուկինիից և պանրից ստացված զանգվածը։
Տապակել մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից մինչև նրբաբլիթը ստանա ոսկե-դարչնագույն երանգ:

Նրբաբլիթ պատրաստի

7

Պանրից և ցուկկինիից բլիթները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ!

Նրբաբլիթները ափսեի մեջ

Ցուկկինիի նրբաբլիթ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 day

AVDSM

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *