Ցուկկինիի նրբաբլիթ

Վարկանիշ
Նրբաբլիթ ցուկինիով
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում25 ր
Ուտեստի բաղադրիչները
 500 գ․ ցուկինիԿարող եք օգտագործել հասուն երիտասարդ դդմիկ, բայց դրանք նախ պետք է մաքրել և հեռացնել սերմերը: Ձեզ կարող է ավելի շատ ալյուր անհրաժեշտ լինել, եթե ցուկկինը շատ հյութալի է:
 150 գ․ հալած պանիր
 1 հատ ձու
 200 գ․ ալյուրԵթե չունեք կշեռք, ապա վերցրեք 1,5 բաժակ ալյուր։
 թարմ կանաչի
 աղ
 բուսական յուղՁիթայուղը անհրաժեշտ է տապակելու համար։
 համեմունքներՕգտագործեք համեմունքներ ըստ ճաշակի։
Լոգո
Հարգելի ընկերներ

Խնդրում ենք Ձեզ, որպես բարի կամքի դրսևորում, օգնել մեզ զարգացնել Vosmarket YouTube ալիքը:
Դա անելու համար անցեք մեր ալիք և բաժանորդագրվեք։

Համեղ նրբաբլիթները դուր կգան նույնիսկ այն երեխաներին, ովքեր չեն սիրում դդմիկից պատրաստված այլ ուտեստներ։ Պանրի շնորհիվ նրանք ձեռք են բերում ավելի նուրբ հյուսվածք, մի փոքր այլ համ և յուրահատուկ բուրմունք։
Նրբաբլիթների պատրաստման արագությունը այս ուտեստը դարձնում է լավագույն միջոց, երբ անհրաժեշտ է կերակրել անսպասելիորեն ժամանած հյուրերին։

Ինչպես հալած պանրով և ցուկինիով պատրաստել նրբաբլիթ
1

Հոսող ջրով լվացեք ցուկինին, քերեք միջին քերիչով և մի քիչ աղ ավելացրեք, որպեսզի քերված բանջարեղենը ավելի արագ ջրազրկվի։

Քերիչով մանրացված դդմիկ

2

Ավելացրեք ձու։

Ձուն ցուկինիի մեջ

3

Հալած պանիրը քերել քերիչի վրա (դա ավելի հեշտ կլինի անել, եթե նախապես 5–7 րոպե պահեք պանիրը սառնարանում)։

Քերած պանիրը դդմիկի հետ

4

Ավելացնել նշված քանակությամբ (1,5 բաժակ) ալյուր։

Ավելացրեք ալյուր

5

Ստացված զանգվածը լավ խառնել, և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները։

Ավելացնել կանաչի

6

Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք ավելացնում, տաքացնում ու գդալով դնում ցուկինիից և պանրից ստացված զանգվածը։
Տապակել մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից մինչև նրբաբլիթը ստանա ոսկե-դարչնագույն երանգ:

Նրբաբլիթ պատրաստի

7

Պանրից և ցուկկինիից բլիթները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ!

Նրբաբլիթները ափսեի մեջ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Ուտեստի բաղադրիչները
 500 գ․ ցուկինիԿարող եք օգտագործել հասուն երիտասարդ դդմիկ, բայց դրանք նախ պետք է մաքրել և հեռացնել սերմերը: Ձեզ կարող է ավելի շատ ալյուր անհրաժեշտ լինել, եթե ցուկկինը շատ հյութալի է:
 150 գ․ հալած պանիր
 1 հատ ձու
 200 գ․ ալյուրԵթե չունեք կշեռք, ապա վերցրեք 1,5 բաժակ ալյուր։
 թարմ կանաչի
 աղ
 բուսական յուղՁիթայուղը անհրաժեշտ է տապակելու համար։
 համեմունքներՕգտագործեք համեմունքներ ըստ ճաշակի։

Directions

Ինչպես հալած պանրով և ցուկինիով պատրաստել նրբաբլիթ
1

Հոսող ջրով լվացեք ցուկինին, քերեք միջին քերիչով և մի քիչ աղ ավելացրեք, որպեսզի քերված բանջարեղենը ավելի արագ ջրազրկվի։

Քերիչով մանրացված դդմիկ

2

Ավելացրեք ձու։

Ձուն ցուկինիի մեջ

3

Հալած պանիրը քերել քերիչի վրա (դա ավելի հեշտ կլինի անել, եթե նախապես 5–7 րոպե պահեք պանիրը սառնարանում)։

Քերած պանիրը դդմիկի հետ

4

Ավելացնել նշված քանակությամբ (1,5 բաժակ) ալյուր։

Ավելացրեք ալյուր

5

Ստացված զանգվածը լավ խառնել, և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները։

Ավելացնել կանաչի

6

Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք ավելացնում, տաքացնում ու գդալով դնում ցուկինիից և պանրից ստացված զանգվածը։
Տապակել մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից մինչև նրբաբլիթը ստանա ոսկե-դարչնագույն երանգ:

Նրբաբլիթ պատրաստի

7

Պանրից և ցուկկինիից բլիթները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ!

Նրբաբլիթները ափսեի մեջ

Ցուկկինիի նրբաբլիթ

Հեղինակ

կայքում չէ 4 days

AVDSM

8
Կարծիքներ: 10Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *