Համեղ նրբաբլիթները դուր կգան նույնիսկ այն երեխաներին, ովքեր չեն սիրում դդմիկից պատրաստված այլ ուտեստներ։ Պանրի շնորհիվ նրանք ձեռք են բերում ավելի նուրբ հյուսվածք, մի փոքր այլ համ և յուրահատուկ բուրմունք։
Նրբաբլիթների պատրաստման արագությունը այս ուտեստը դարձնում է լավագույն միջոց, երբ անհրաժեշտ է կերակրել անսպասելիորեն ժամանած հյուրերին։
Հոսող ջրով լվացեք ցուկինին, քերեք միջին քերիչով և մի քիչ աղ ավելացրեք, որպեսզի քերված բանջարեղենը ավելի արագ ջրազրկվի։
Ավելացրեք ձու։
Հալած պանիրը քերել քերիչի վրա (դա ավելի հեշտ կլինի անել, եթե նախապես 5–7 րոպե պահեք պանիրը սառնարանում)։
Ավելացնել նշված քանակությամբ (1,5 բաժակ) ալյուր։
Ստացված զանգվածը լավ խառնել, և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները։
Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք ավելացնում, տաքացնում ու գդալով դնում ցուկինիից և պանրից ստացված զանգվածը։
Տապակել մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից մինչև նրբաբլիթը ստանա ոսկե-դարչնագույն երանգ:
Պանրից և ցուկկինիից բլիթները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ!
բաղադրիչ
Directions
Հոսող ջրով լվացեք ցուկինին, քերեք միջին քերիչով և մի քիչ աղ ավելացրեք, որպեսզի քերված բանջարեղենը ավելի արագ ջրազրկվի։
Ավելացրեք ձու։
Հալած պանիրը քերել քերիչի վրա (դա ավելի հեշտ կլինի անել, եթե նախապես 5–7 րոպե պահեք պանիրը սառնարանում)։
Ավելացնել նշված քանակությամբ (1,5 բաժակ) ալյուր։
Ստացված զանգվածը լավ խառնել, և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները։
Թավայի մեջ մի քիչ բուսայուղ ենք ավելացնում, տաքացնում ու գդալով դնում ցուկինիից և պանրից ստացված զանգվածը։
Տապակել մարմանդ կրակի վրա երկու կողմից մինչև նրբաբլիթը ստանա ոսկե-դարչնագույն երանգ:
Պանրից և ցուկկինիից բլիթները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ!