Սննդամթերքի քանակը ըստ ցանկության։ Յուրաքանչյուր ձվի համար անհրաժեշտ է երկու շպրոտ և մոտ մեկ թեյի գդալ մայոնեզ:
Ավելի հագեցած համ ստանալու համար, կարելի է բլենդերի մեջ սխտոր և մեխակի հատիկներ ավելացնել։
Անպայման պինդ խաշեք հավկիթները և թողեք սառչի։
Բացեք շպրոտի բանկան, հանեք ձուկը, դրեք մաղի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը քամվի:
Շպրոտները դնելիս պետք է վերահսկել յուրաքանչյուր ձկան ամբողջականությունը:
Մաքրեք սառեցված ձվերը կճեպից և երկայնքով կտրեք երկու մասի:
Դեղնուցները դրեք բլենդերի ամանի մեջ։ Ավելացնել մի քիչ մայոնեզ, աղի և կծու պղպեղի խառնուրդ։
Մանրացրեք մինչև նմանվի խյուսի։ Ստացված պյուրեն լցրեք հատուկ հրուշակեղեն զարդարելու ներարկիչ։
Ձվի սպիտակուցի յուրաքանչյուր կեսը լցրեք ներարկիչից մղած խյուսով:
Յուրաքանչյուր լցված կես ձվի մեջ դրեք մեկ ձուկ, որպեսզի պոչը դեպի վեր լինի թեքված:
Լցոնած հավկիթները դնեք մատուցելու համար նախատեսված ափսեի վրա և զարդարեք նախապես լվացված և չորացրած կանաչիներով։
բաղադրիչ
Directions
Անպայման պինդ խաշեք հավկիթները և թողեք սառչի։
Բացեք շպրոտի բանկան, հանեք ձուկը, դրեք մաղի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը քամվի:
Շպրոտները դնելիս պետք է վերահսկել յուրաքանչյուր ձկան ամբողջականությունը:
Մաքրեք սառեցված ձվերը կճեպից և երկայնքով կտրեք երկու մասի:
Դեղնուցները դրեք բլենդերի ամանի մեջ։ Ավելացնել մի քիչ մայոնեզ, աղի և կծու պղպեղի խառնուրդ։
Մանրացրեք մինչև նմանվի խյուսի։ Ստացված պյուրեն լցրեք հատուկ հրուշակեղեն զարդարելու ներարկիչ։
Ձվի սպիտակուցի յուրաքանչյուր կեսը լցրեք ներարկիչից մղած խյուսով:
Յուրաքանչյուր լցված կես ձվի մեջ դրեք մեկ ձուկ, որպեսզի պոչը դեպի վեր լինի թեքված:
Լցոնած հավկիթները դնեք մատուցելու համար նախատեսված ափսեի վրա և զարդարեք նախապես լվացված և չորացրած կանաչիներով։
Շատ լավ զակուսկիյա, պարզ ու համով։