Флаг США Флаг РФ

Տնական խվորոստ

Տնական խվորոստ
Վարկանիշ
Արդյունքը4 բաժին
Պատրաստում30 ր
Խվորոստի բաղադրիչները
 700 գ․ ալյուր
 1 հատ հավկիթ
 1 ճշ/գ․ թթվասեր
 50 գ․ շաքարավազ
 500 մլ․ կեֆիր
 1 թ/գ․ կերեկրի սոդա
 բուսական յուղ
 աղ

Տնային պայմաններում խվորոստը կրելի է տապակել ինչպես տսպակի մեջ, այնպես էլ մուլտիվարկայում:
Տապակման ժամանակ խվորոստը անպայման պետք է գտնվի ամբողջովին յուղի մեջ:

Խվորոստի պատրաստման քայլերը
1

Ջարդեք ձուն, ավելացրեք շաքարավազ և խառնեք:

Ձուն և շաքարը

2

Ավելացրեք կեֆիր և խառնեցեք:
Այնուհետև աղ ու սոդա ավելացրեք և նույնպես խառնեցեք:

Կեֆիր և սոդա

3

Ալյուրը ամպայման մաղեք և ավելացրեք համաչափ փոքր քանակություններով: Ալյուրի հետ միաժամանակ ավելացրեք նաև թթվասերը:

Ավելացնել ալյուր

4

Պետք է ստացվի պինդ միատարր խմոր:

Պինդ խմոր

5

Գրտնակեք խմորը այնպես, որպեսզի ստացվի 5–7 մմ հաստությամբ խմորե թերթ:

Գրտնակած խմորը

6

Խմորից պատրաստված թերթը կտրեք շերտերով: Շերտերը կտրեք ուղղանկյունաձև: Ամեն ռոմբի մեջտեղից կտրվածք արեք, և մի կողմը պտտեք, դուրս բերեք հակառակ կողմ:

Կտրտած խմոր

7

Տապակեք եռացող բուսական յուղի մեջ, մինչև խմորի կտորները ստանան ոսկեգույն երանգ:

Տապակել խմորը

8

Տնական խվորոստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:

Պատրասի խվորոստ ափսեի մեջ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ

Ingredients

Խվորոստի բաղադրիչները
 700 գ․ ալյուր
 1 հատ հավկիթ
 1 ճշ/գ․ թթվասեր
 50 գ․ շաքարավազ
 500 մլ․ կեֆիր
 1 թ/գ․ կերեկրի սոդա
 բուսական յուղ
 աղ

Directions

Խվորոստի պատրաստման քայլերը
1

Ջարդեք ձուն, ավելացրեք շաքարավազ և խառնեք:

Ձուն և շաքարը

2

Ավելացրեք կեֆիր և խառնեցեք:
Այնուհետև աղ ու սոդա ավելացրեք և նույնպես խառնեցեք:

Կեֆիր և սոդա

3

Ալյուրը ամպայման մաղեք և ավելացրեք համաչափ փոքր քանակություններով: Ալյուրի հետ միաժամանակ ավելացրեք նաև թթվասերը:

Ավելացնել ալյուր

4

Պետք է ստացվի պինդ միատարր խմոր:

Պինդ խմոր

5

Գրտնակեք խմորը այնպես, որպեսզի ստացվի 5–7 մմ հաստությամբ խմորե թերթ:

Գրտնակած խմորը

6

Խմորից պատրաստված թերթը կտրեք շերտերով: Շերտերը կտրեք ուղղանկյունաձև: Ամեն ռոմբի մեջտեղից կտրվածք արեք, և մի կողմը պտտեք, դուրս բերեք հակառակ կողմ:

Կտրտած խմոր

7

Տապակեք եռացող բուսական յուղի մեջ, մինչև խմորի կտորները ստանան ոսկեգույն երանգ:

Տապակել խմորը

8

Տնական խվորոստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:

Պատրասի խվորոստ ափսեի մեջ

Տնական խվորոստ

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 3 weeks

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 56Գրանցում: 26-06-2022

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation