Флаг США Флаг РФ

Սպիտակուցային կրեմ

Սպիտակուցային կրեմ
Վարկանիշ
Արդյունքը1 բաժին
Պատրաստում40 ր
Կրեմի բաղադրիչները
 4 հատ հավկիթի սպիտակուց
 250 գ․ շաքարավազ
 5 կաթիլ լիմոնաթթու
 150 մլ․ ջուր

Ցանկալի է, որ ձվերը նախապես դրվեն սառնարանում։
Սպիտակուցների մեջ դեղնուցի մասնիկներ չպետք է մնան։

Սպիտակոցային կրեմի պատրստման քայլերը
1

Սպիտակուցները զգուշորեն առանձնացրեք դեղնուցներից։

Սպիտակուցները առանձնացրեք

2

Ձվի սպիտակուցները հարում ենք խառնիչով այնքան, մինչև ձևավորվի խիտ փրփուր։
Ավելացնել կիտրոնաթթու: Եթե ​​հեղուկ թթու չկա, կարող եք օգտագործել չոր 1 գրամ։

Ձվի սպիտակուցները հարել

3

Այնուհետև շարունակում ենք հարել, որի ընթցքում փոքր քանակներով ավելացնում ենք շաքարավազ։
Կրեմը պատրաստելու համար օգտագործում ենք 125գ շաքարավազ։

Ավելացնել շաքարավազ

4

Մնացած 125գ շաքարավազով եփեք օշարակ, հաջորդ քայլում կրեմին խառնելու համար։

5

Անընդհատ խառնելով կրեմը, փոքր մասերով ավելացրեք տաք շաքարի օշարակը խիտ սպիտակուցային փրփուրի մեջ:
Եթե ​​միանգամից ավելացնեք, ապա սպիտակուցը կարող է "ընկնել":

Ավելացնել օշարակ

6

Շարունակում ենք խառնել սպիտակուցը:
Ժամանակի առումով սպիտակուցը հարում ենք 15 րոպե մինչև տաք օշարակի ավելացնելը, և ևս 15 րոպե օշարակը ավելացնելուց հետո:

7

Տնական սպիտակուցային կրեմը պատրաստ է։

Սպիտակուցային կրեմ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

Ingredients

Կրեմի բաղադրիչները
 4 հատ հավկիթի սպիտակուց
 250 գ․ շաքարավազ
 5 կաթիլ լիմոնաթթու
 150 մլ․ ջուր

Directions

Սպիտակոցային կրեմի պատրստման քայլերը
1

Սպիտակուցները զգուշորեն առանձնացրեք դեղնուցներից։

Սպիտակուցները առանձնացրեք

2

Ձվի սպիտակուցները հարում ենք խառնիչով այնքան, մինչև ձևավորվի խիտ փրփուր։
Ավելացնել կիտրոնաթթու: Եթե ​​հեղուկ թթու չկա, կարող եք օգտագործել չոր 1 գրամ։

Ձվի սպիտակուցները հարել

3

Այնուհետև շարունակում ենք հարել, որի ընթցքում փոքր քանակներով ավելացնում ենք շաքարավազ։
Կրեմը պատրաստելու համար օգտագործում ենք 125գ շաքարավազ։

Ավելացնել շաքարավազ

4

Մնացած 125գ շաքարավազով եփեք օշարակ, հաջորդ քայլում կրեմին խառնելու համար։

5

Անընդհատ խառնելով կրեմը, փոքր մասերով ավելացրեք տաք շաքարի օշարակը խիտ սպիտակուցային փրփուրի մեջ:
Եթե ​​միանգամից ավելացնեք, ապա սպիտակուցը կարող է "ընկնել":

Ավելացնել օշարակ

6

Շարունակում ենք խառնել սպիտակուցը:
Ժամանակի առումով սպիտակուցը հարում ենք 15 րոպե մինչև տաք օշարակի ավելացնելը, և ևս 15 րոպե օշարակը ավելացնելուց հետո:

7

Տնական սպիտակուցային կրեմը պատրաստ է։

Սպիտակուցային կրեմ

Սպիտակուցային կրեմ

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 4 weeks

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 56Գրանցում: 26-06-2022

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation