Ցանկալի է, որ ձվերը նախապես դրվեն սառնարանում։
Սպիտակուցների մեջ դեղնուցի մասնիկներ չպետք է մնան։
Սպիտակուցները զգուշորեն առանձնացրեք դեղնուցներից։
Ձվի սպիտակուցները հարում ենք խառնիչով այնքան, մինչև ձևավորվի խիտ փրփուր։
Ավելացնել կիտրոնաթթու: Եթե հեղուկ թթու չկա, կարող եք օգտագործել չոր 1 գրամ։
Այնուհետև շարունակում ենք հարել, որի ընթցքում փոքր քանակներով ավելացնում ենք շաքարավազ։
Կրեմը պատրաստելու համար օգտագործում ենք 125գ շաքարավազ։
Մնացած 125գ շաքարավազով եփեք օշարակ, հաջորդ քայլում կրեմին խառնելու համար։
Անընդհատ խառնելով կրեմը, փոքր մասերով ավելացրեք տաք շաքարի օշարակը խիտ սպիտակուցային փրփուրի մեջ:
Եթե միանգամից ավելացնեք, ապա սպիտակուցը կարող է "ընկնել":
Շարունակում ենք խառնել սպիտակուցը:
Ժամանակի առումով սպիտակուցը հարում ենք 15 րոպե մինչև տաք օշարակի ավելացնելը, և ևս 15 րոպե օշարակը ավելացնելուց հետո:
Տնական սպիտակուցային կրեմը պատրաստ է։
բաղադրիչ
Directions
Սպիտակուցները զգուշորեն առանձնացրեք դեղնուցներից։
Ձվի սպիտակուցները հարում ենք խառնիչով այնքան, մինչև ձևավորվի խիտ փրփուր։
Ավելացնել կիտրոնաթթու: Եթե հեղուկ թթու չկա, կարող եք օգտագործել չոր 1 գրամ։
Այնուհետև շարունակում ենք հարել, որի ընթցքում փոքր քանակներով ավելացնում ենք շաքարավազ։
Կրեմը պատրաստելու համար օգտագործում ենք 125գ շաքարավազ։
Մնացած 125գ շաքարավազով եփեք օշարակ, հաջորդ քայլում կրեմին խառնելու համար։
Անընդհատ խառնելով կրեմը, փոքր մասերով ավելացրեք տաք շաքարի օշարակը խիտ սպիտակուցային փրփուրի մեջ:
Եթե միանգամից ավելացնեք, ապա սպիտակուցը կարող է "ընկնել":
Շարունակում ենք խառնել սպիտակուցը:
Ժամանակի առումով սպիտակուցը հարում ենք 15 րոպե մինչև տաք օշարակի ավելացնելը, և ևս 15 րոպե օշարակը ավելացնելուց հետո:
Տնական սպիտակուցային կրեմը պատրաստ է։