Սպիտակուցային կրեմ

Վարկանիշ
Սպիտակուցային կրեմ
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում40 ր
Կրեմի բաղադրիչները
 4 հատ հավկիթի սպիտակուց
 250 գ․ շաքարավազ
 5 կաթիլ լիմոնաթթու
 150 մլ․ ջուր

Ցանկալի է, որ ձվերը նախապես դրվեն սառնարանում։
Սպիտակուցների մեջ դեղնուցի մասնիկներ չպետք է մնան։

 
Սպիտակոցային կրեմի պատրստման քայլերը
1

Սպիտակուցները զգուշորեն առանձնացրեք դեղնուցներից։

Սպիտակուցները առանձնացրեք

2

Ձվի սպիտակուցները հարում ենք խառնիչով այնքան, մինչև ձևավորվի խիտ փրփուր։
Ավելացնել կիտրոնաթթու: Եթե ​​հեղուկ թթու չկա, կարող եք օգտագործել չոր 1 գրամ։

Ձվի սպիտակուցները հարել

3

Այնուհետև շարունակում ենք հարել, որի ընթցքում փոքր քանակներով ավելացնում ենք շաքարավազ։
Կրեմը պատրաստելու համար օգտագործում ենք 125գ շաքարավազ։

Ավելացնել շաքարավազ

4

Մնացած 125գ շաքարավազով եփեք օշարակ, հաջորդ քայլում կրեմին խառնելու համար։

5

Անընդհատ խառնելով կրեմը, փոքր մասերով ավելացրեք տաք շաքարի օշարակը խիտ սպիտակուցային փրփուրի մեջ:
Եթե ​​միանգամից ավելացնեք, ապա սպիտակուցը կարող է "ընկնել":

Ավելացնել օշարակ

6

Շարունակում ենք խառնել սպիտակուցը:
Ժամանակի առումով սպիտակուցը հարում ենք 15 րոպե մինչև տաք օշարակի ավելացնելը, և ևս 15 րոպե օշարակը ավելացնելուց հետո:

7

Տնական սպիտակուցային կրեմը պատրաստ է։

Սպիտակուցային կրեմ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Կրեմի բաղադրիչները
 4 հատ հավկիթի սպիտակուց
 250 գ․ շաքարավազ
 5 կաթիլ լիմոնաթթու
 150 մլ․ ջուր

Directions

Սպիտակոցային կրեմի պատրստման քայլերը
1

Սպիտակուցները զգուշորեն առանձնացրեք դեղնուցներից։

Սպիտակուցները առանձնացրեք

2

Ձվի սպիտակուցները հարում ենք խառնիչով այնքան, մինչև ձևավորվի խիտ փրփուր։
Ավելացնել կիտրոնաթթու: Եթե ​​հեղուկ թթու չկա, կարող եք օգտագործել չոր 1 գրամ։

Ձվի սպիտակուցները հարել

3

Այնուհետև շարունակում ենք հարել, որի ընթցքում փոքր քանակներով ավելացնում ենք շաքարավազ։
Կրեմը պատրաստելու համար օգտագործում ենք 125գ շաքարավազ։

Ավելացնել շաքարավազ

4

Մնացած 125գ շաքարավազով եփեք օշարակ, հաջորդ քայլում կրեմին խառնելու համար։

5

Անընդհատ խառնելով կրեմը, փոքր մասերով ավելացրեք տաք շաքարի օշարակը խիտ սպիտակուցային փրփուրի մեջ:
Եթե ​​միանգամից ավելացնեք, ապա սպիտակուցը կարող է "ընկնել":

Ավելացնել օշարակ

6

Շարունակում ենք խառնել սպիտակուցը:
Ժամանակի առումով սպիտակուցը հարում ենք 15 րոպե մինչև տաք օշարակի ավելացնելը, և ևս 15 րոպե օշարակը ավելացնելուց հետո:

7

Տնական սպիտակուցային կրեմը պատրաստ է։

Սպիտակուցային կրեմ

Notes

Սպիտակուցային կրեմ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 year

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան