Գլազուրի բաղադրիչները
10 ճշ/գ․ կաթ
1 բաժակ շաքարավազ
2 ճշ/գ․ սերուցքային կարագ
6 թ/գ․ կակաո
Ջնարակները օգտագործվում են նաև աղանդերի, հատկապես մրգային բաղադրիչներով աղանդների պատրաստման ժամանակ։
Շոկոլադե ջնարակի պատրաստման քայլերը
1
Փոքր ամանի մեջ խառնել շաքարավազը, կակաոն և կաթը։
Եփել մարմանդ կրակի վրա (անընդհատ խառնելով) մինչև թանձրանա (շաքարը պետք է ամբողջությամբ լուծվի)։
Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կարագը։
2
Կաթնային շոկոլադի գլազուրը պատրաստ է։
Կարող եք զարդարել տորթերը կամ օգտագործեք ցանկացած աղանդերի պատրաստման մեջ:
բաղադրիչ
Գլազուրի բաղադրիչները
10 ճշ/գ․ կաթ
1 բաժակ շաքարավազ
2 ճշ/գ․ սերուցքային կարագ
6 թ/գ․ կակաո
Directions
Շոկոլադե ջնարակի պատրաստման քայլերը
1
Փոքր ամանի մեջ խառնել շաքարավազը, կակաոն և կաթը։
Եփել մարմանդ կրակի վրա (անընդհատ խառնելով) մինչև թանձրանա (շաքարը պետք է ամբողջությամբ լուծվի)։
Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կարագը։
2
Կաթնային շոկոլադի գլազուրը պատրաստ է։
Կարող եք զարդարել տորթերը կամ օգտագործեք ցանկացած աղանդերի պատրաստման մեջ: