Բաղադրիչների քանակը ըստ ցանկության։
Սպանախից պատրաստված ուտեստների տարածված լինելը պատահական չէ։ Սպանախը իր մեջ այնպիսի վիտամիններ է պարունակում, որ նրա օգտագործումը սննդի ոչ թե ցանկալի, այլ անհրաժեշտ է։
Այս բաղադրատոմսով աղցանը պատրաստելիս, դուք կարող էք ըստ ճաշակի ավելացնել կամ փոխարինել բաղադրիչները։
Օրինակի համար կանաչ սխտորը կարելի է փոխարինել կանաչ սոխով։
Սպանախ գնելիս նախապատվությունը տվեք երիտասարդ և թարմ տերևներին, որոնց վրա դեռևս սերմային գծիկներ չեն առաջացել։ Նայեք նկարին, որը կցված է բաղադրատոմսի այս քայլին, և պարզ կդառնա, թե ինչպիսի սպանախ է անհրաժեշտ։
Ծեր սպանախը տերևները պարունակոիմ են մեծ քանակությամբ թթուներ և կոշտ են։
Սպանախի երիտասրդ տերեվները կտրտելու կարիք չկա, պարզապես ձեռքով պատռեք 2–3 մասի։
Կանաչ սխտորը մանր մանր կտրատեք։
Մաղադանոսը նույնպես մանրացրեք։
Ռուկուլան ըստ ցանկության կարելի է կամ կտրատել, կամ պատառոտել։
Այս խոտաբույսը սպանախին տալիս է հաճելի համ։
Նախապատրաստած կանաչողենը դրեք ափսեի մեջ և ավելացրեք աղ ու շաքարավազ։
Կանաչեղենի վրա ցանեք 9% քացախ կամ լիմոնաթթվի բյուրեղներ, ավելացրեք արևածաղիկի ձեթը։
Շատ զգուշությամբ խառնեցեք աղցանը, որպեսզի խետաբույսերի տերևները չտրորվեն։ Ավեկի ճիշտ կլինի խառնելիս օգտագործել 2 հատ պատառաքաղ, որոնց օգնությամբ ուղղակի բարձրացրեք և իջեցրեք աղցանի բաղադրիչները։
Ձեթը և քացախը անհրաժեշտ է լցնել աղցանը մատուցելուց անմիջապես առաջ, քանի որ հակառակ դեպքւմ կանաչիների տերևներում գտնվող հյութը դուրս կգա։
Սպանախով աղցանը ստացվում Է համեղ և շատ օգտակար։
բաղադրիչ
Directions
Սպանախ գնելիս նախապատվությունը տվեք երիտասարդ և թարմ տերևներին, որոնց վրա դեռևս սերմային գծիկներ չեն առաջացել։ Նայեք նկարին, որը կցված է բաղադրատոմսի այս քայլին, և պարզ կդառնա, թե ինչպիսի սպանախ է անհրաժեշտ։
Ծեր սպանախը տերևները պարունակոիմ են մեծ քանակությամբ թթուներ և կոշտ են։
Սպանախի երիտասրդ տերեվները կտրտելու կարիք չկա, պարզապես ձեռքով պատռեք 2–3 մասի։
Կանաչ սխտորը մանր մանր կտրատեք։
Մաղադանոսը նույնպես մանրացրեք։
Ռուկուլան ըստ ցանկության կարելի է կամ կտրատել, կամ պատառոտել։
Այս խոտաբույսը սպանախին տալիս է հաճելի համ։
Նախապատրաստած կանաչողենը դրեք ափսեի մեջ և ավելացրեք աղ ու շաքարավազ։
Կանաչեղենի վրա ցանեք 9% քացախ կամ լիմոնաթթվի բյուրեղներ, ավելացրեք արևածաղիկի ձեթը։
Շատ զգուշությամբ խառնեցեք աղցանը, որպեսզի խետաբույսերի տերևները չտրորվեն։ Ավեկի ճիշտ կլինի խառնելիս օգտագործել 2 հատ պատառաքաղ, որոնց օգնությամբ ուղղակի բարձրացրեք և իջեցրեք աղցանի բաղադրիչները։
Ձեթը և քացախը անհրաժեշտ է լցնել աղցանը մատուցելուց անմիջապես առաջ, քանի որ հակառակ դեպքւմ կանաչիների տերևներում գտնվող հյութը դուրս կգա։
Սպանախով աղցանը ստացվում Է համեղ և շատ օգտակար։