Ջեռոցը անհրաժեշտ է նախօրոք միացնել և տաքացնել մինչև 160° C աստիճան։
Այլուրը թթվածնով հարստացնելու համար մաղեք այն։
Ձևամանի պատերին քսեք ձիթայուղ կամ հալեցված կարագ և այլուր ցանեք։
Խնձորը մաքրեք կեղևից և կտրատեք ցանակացած ձևի կտորների։
Խառնիչով հարեք ձվերը և ավելացրեք շաքարավազը։ Շարունակեք հարաել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի հարած ձվի մեջ։
Ավելացրեք այլուրը, սոդան և շարունակեք խառնել։ Նայեցեք կցված նկարին, որպեսզի պատկերացում կազմեք, թե ինչպիսի թանձրություն պետք է ունենա Շարլոտկա կարկանդակի համար պատրաստված խմորը։
Պատրաստի խմորը լցրեք ձևամանի մեջ։ Խմորի մակերեսին հավասարաչափ շարեք խնձորի կտորները։
Ձևամանը տեղափոխեք տաքցված ջեռոց և թխեք 20–25 րոպե։
Կարկանդակի պատրաստ լինել կերևա նրա տեսքից։ Պատրաստի Շարլոտկան կբարձրանա ավելի, քան ձևամանի պատերը, ինչպես պանկերված է բաղադրատոմսի այս քալին կցված նկարում։
Պատրաստի խնձորով կարկանդակը հանեք ձևամանից։ Հանելու համար հովացնելու կարիք չի լինի, քանի որ Շարլոտկան տաք վիճակում էլ է հեշտությամբ անջատվում ձևամանի պատերից։
Ցանկության դեպքում կարկանդակի վրա կարելի է շաքարի փոշի ցանել։
բաղադրիչ
Directions
Այլուրը թթվածնով հարստացնելու համար մաղեք այն։
Ձևամանի պատերին քսեք ձիթայուղ կամ հալեցված կարագ և այլուր ցանեք։
Խնձորը մաքրեք կեղևից և կտրատեք ցանակացած ձևի կտորների։
Խառնիչով հարեք ձվերը և ավելացրեք շաքարավազը։ Շարունակեք հարաել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի հարած ձվի մեջ։
Ավելացրեք այլուրը, սոդան և շարունակեք խառնել։ Նայեցեք կցված նկարին, որպեսզի պատկերացում կազմեք, թե ինչպիսի թանձրություն պետք է ունենա Շարլոտկա կարկանդակի համար պատրաստված խմորը։
Պատրաստի խմորը լցրեք ձևամանի մեջ։ Խմորի մակերեսին հավասարաչափ շարեք խնձորի կտորները։
Ձևամանը տեղափոխեք տաքցված ջեռոց և թխեք 20–25 րոպե։
Կարկանդակի պատրաստ լինել կերևա նրա տեսքից։ Պատրաստի Շարլոտկան կբարձրանա ավելի, քան ձևամանի պատերը, ինչպես պանկերված է բաղադրատոմսի այս քալին կցված նկարում։
Պատրաստի խնձորով կարկանդակը հանեք ձևամանից։ Հանելու համար հովացնելու կարիք չի լինի, քանի որ Շարլոտկան տաք վիճակում էլ է հեշտությամբ անջատվում ձևամանի պատերից։
Ցանկության դեպքում կարկանդակի վրա կարելի է շաքարի փոշի ցանել։