Ֆորել աղով համեմված

Վարկանիշ
Ֆորել աղով համեմված
Լրացուցիչ3 օրՊատրաստում20 ր
Բաղադրիչները
 300 գ․ ֆորել
 1 հատ լիմոն
 1 ճշ/գ․ շաքարավազ
 2 ճշ/գ․ աղ
Ձեռքի տակ ունենալ
 Մառլա 30-ը 40 սմ գործվածքի կտոր։
 
Ֆորելի աղ դնելու քայլերը
1

Խառնեք իրար շաքարավազը և աղը։
Լվացեք լիմոնը և կտրտեք բարակ շերտերով։
Մառլայի կտորը փռեք սեղանի վրա։

2

Ձկան կտորը բոլոր կողմերից առատօրեն պատեք աղի և շաքարավազի խառնուրդով։
Լիմոնի շերտերը դասավորեք մառլայի վրա։ Լիմոնի վրա դրեք աղի և շաքարի խառնուրդով պատված ձկան կտորները։
Անհրաժեշտության դեպքում ձկան փորի մեջ նույնպես դրեք լիմոնի կտորներ։ Մնացած լիմոնի շերտերը դրեք ձկան կտորի վրա։
Փատատեք մառլայի մեջ։

Լիմոնը ձկան հետ

3

Մառլայում փաթաթված աղի ձուկը տեղափոխեք ափսե և 2-3 օր թողեք հանգիս նախօրոք տեղափոխելով մութ տեղ։
Անհրաժեշ ժամանակի անցնելուց հետո, հանեք ձուկը մառլայից և հեռցրեք նրա վրայից լիմոնի կտորներն ու աղային խառնուրդը։

4

Ֆարելի կտորը կտրտեք շերտերով և մատուցեք սառը նախաուտեստի կարգավիճակով։ Ցանկության դեպքում այսպիսի թույ աղի ձկով կարելի է սպիտակ հացով պատրաստել շատ համով բուտերբրոդ։
Պատրաստի ձուկը մատուցելիս զարդարեք կանչիներով և լիմոնի կտորներով։

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 300 գ․ ֆորել
 1 հատ լիմոն
 1 ճշ/գ․ շաքարավազ
 2 ճշ/գ․ աղ
Ձեռքի տակ ունենալ
 Մառլա 30-ը 40 սմ գործվածքի կտոր։

Directions

Ֆորելի աղ դնելու քայլերը
1

Խառնեք իրար շաքարավազը և աղը։
Լվացեք լիմոնը և կտրտեք բարակ շերտերով։
Մառլայի կտորը փռեք սեղանի վրա։

2

Ձկան կտորը բոլոր կողմերից առատօրեն պատեք աղի և շաքարավազի խառնուրդով։
Լիմոնի շերտերը դասավորեք մառլայի վրա։ Լիմոնի վրա դրեք աղի և շաքարի խառնուրդով պատված ձկան կտորները։
Անհրաժեշտության դեպքում ձկան փորի մեջ նույնպես դրեք լիմոնի կտորներ։ Մնացած լիմոնի շերտերը դրեք ձկան կտորի վրա։
Փատատեք մառլայի մեջ։

Լիմոնը ձկան հետ

3

Մառլայում փաթաթված աղի ձուկը տեղափոխեք ափսե և 2-3 օր թողեք հանգիս նախօրոք տեղափոխելով մութ տեղ։
Անհրաժեշ ժամանակի անցնելուց հետո, հանեք ձուկը մառլայից և հեռցրեք նրա վրայից լիմոնի կտորներն ու աղային խառնուրդը։

4

Ֆարելի կտորը կտրտեք շերտերով և մատուցեք սառը նախաուտեստի կարգավիճակով։ Ցանկության դեպքում այսպիսի թույ աղի ձկով կարելի է սպիտակ հացով պատրաստել շատ համով բուտերբրոդ։
Պատրաստի ձուկը մատուցելիս զարդարեք կանչիներով և լիմոնի կտորներով։

Ֆորել աղով համեմված

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *