Սոխով խոզի միս ջեռոցում

Վարկանիշ
Սոխով խոզի միս ջեռոցում
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ2 ժՊատրաստում2 ժ
Ուտեստի բաղադրիչները
 800 գ․ խոզի վզի միս
 4 հատ գլուխ սոխ
 4 ճշ/գ․ մանանեխ
 աղացած պղպեղ
 դափնու տերևներ
 աղ
 բուսական յուղԱռանց հոտի յուղ տապակելու համար։
 համեմունքներՕգտագործելու ենք միսը բաստուրմա դնելու համար։
Ձեռքի տակ ունենալ
 Փայլաթիթեղ ջեռոցում միսը ծածկելու համար

Բաղադրատոմսը պատրաստելուց անպայման օգտագործեք խոզի վզամիս, որը անհրաժեշտ է համեմել պատրաստելուց առնավազն 2 ժամ առաջ։
Սոխով խոզի մսի պատրաստումը շատ հեշտ է և չի պահանջում խոհարարակն գիտելիքներ կամ փորձ։

 
Խոզի մսի սոխով պատրաստման քայլերը
1

Խոզի միսը կտրտեք մեծ կտորներով։ Ավելացրեք մանանեխն ու համեմունքները, խառնեք, որպեսզի համեմունքները տարածվոն և որոշ ժամանակ, ցանկալի է 2 ժամից ոչ պակաս թողեք հանգիստ։

Համեմված խոզի միսը

2

Ինչքան երկար միսը համեմվի, այնքան լավ։ Ավելի ճիշտ կլինի, որպեսզի համեմված խոզի միսը ամբողջ գիշեր թողնեք սառնարանում։

Միսը համեմված

3

Թեժ կրակի վրա տապակեք խզի միսը այնքան ժամանակ, միչև այն պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Տապակած միսը

4

Տապակելուց հետո միսը տեղավորեք ջեռոցի համար նախատեսված ձևամանում և դրեք ջեռոցում։

Միսը ձևամանում

5

Սոխ կտրատեք և տապակեք այն նույն յուղի մեջ, որում տապակել էիք խոզի միսը։

Սոխը տապակում

6

Տապակված սոխը տապակի մեջ հավաքված հյութի և յուղի մնացորդի հետ միասին լցրեք մսի վրա։ Սոխը հավասրաչափ տարածեք մսի վրա։

Սոխը մսի վրս

7

Մսով լիքը ձևամանը ծածկեք փայլաթղթով։ Ջեռոցը տաքցրեք մինչև 180 աստիճան և եփեք միսը սոխի հետ միասին 1 ժամ։

Փայլաթրթեղով ծածկված

8

Մեկ ժամ անցնելուց հետո հեռացրեք փայլաթիթեղը, ստուգեք մսի եփվածությունը և պատրաստեք ևս 15 րոպե։

Միսը ջեռոցում

9

Պատրաստի սոխով խոզի միսը մատուցեք գարնիրի հետ միասին։ Մենք որպես գարնիր օգտագործել ենք հնդկացորեն - գրեչկա։

Միսը գարնիրի հետ

Կատեգորիա, ՄեթոդըՊիտակներ

բաղադրիչ

Ուտեստի բաղադրիչները
 800 գ․ խոզի վզի միս
 4 հատ գլուխ սոխ
 4 ճշ/գ․ մանանեխ
 աղացած պղպեղ
 դափնու տերևներ
 աղ
 բուսական յուղԱռանց հոտի յուղ տապակելու համար։
 համեմունքներՕգտագործելու ենք միսը բաստուրմա դնելու համար։
Ձեռքի տակ ունենալ
 Փայլաթիթեղ ջեռոցում միսը ծածկելու համար

Directions

Խոզի մսի սոխով պատրաստման քայլերը
1

Խոզի միսը կտրտեք մեծ կտորներով։ Ավելացրեք մանանեխն ու համեմունքները, խառնեք, որպեսզի համեմունքները տարածվոն և որոշ ժամանակ, ցանկալի է 2 ժամից ոչ պակաս թողեք հանգիստ։

Համեմված խոզի միսը

2

Ինչքան երկար միսը համեմվի, այնքան լավ։ Ավելի ճիշտ կլինի, որպեսզի համեմված խոզի միսը ամբողջ գիշեր թողնեք սառնարանում։

Միսը համեմված

3

Թեժ կրակի վրա տապակեք խզի միսը այնքան ժամանակ, միչև այն պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Տապակած միսը

4

Տապակելուց հետո միսը տեղավորեք ջեռոցի համար նախատեսված ձևամանում և դրեք ջեռոցում։

Միսը ձևամանում

5

Սոխ կտրատեք և տապակեք այն նույն յուղի մեջ, որում տապակել էիք խոզի միսը։

Սոխը տապակում

6

Տապակված սոխը տապակի մեջ հավաքված հյութի և յուղի մնացորդի հետ միասին լցրեք մսի վրա։ Սոխը հավասրաչափ տարածեք մսի վրա։

Սոխը մսի վրս

7

Մսով լիքը ձևամանը ծածկեք փայլաթղթով։ Ջեռոցը տաքցրեք մինչև 180 աստիճան և եփեք միսը սոխի հետ միասին 1 ժամ։

Փայլաթրթեղով ծածկված

8

Մեկ ժամ անցնելուց հետո հեռացրեք փայլաթիթեղը, ստուգեք մսի եփվածությունը և պատրաստեք ևս 15 րոպե։

Միսը ջեռոցում

9

Պատրաստի սոխով խոզի միսը մատուցեք գարնիրի հետ միասին։ Մենք որպես գարնիր օգտագործել ենք հնդկացորեն - գրեչկա։

Միսը գարնիրի հետ

Սոխով խոզի միս ջեռոցում

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *