Այս ուտեստի բաղադրատոմսում մենք օգտագործել ենք սնկի համեմունք։ Ցանկության դեպքում դուք կարող եք ավելացնել այլ համեմունքներ։
Լվացեք և մաքրեք սմբուկի կեղևը:
Մաքրած սմբուկը կտրատել խորանարդի տեսքով 1,5-ից 2սմ չափսերով։
Կտրտած սմբուկի ամանի մեջ ավելացնել 3 ձու։
Սմբուկը և ձուն ձեռքերով խառնել, ամանը ծածկել սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենից թաղանթով և դնել սառնարանում մեկ ժամ։
Ձվի մեջ թաթախված սմբուկը հանում ենք սառնարանից։
Նկատելի է սմբուկի գույնի մգացում։ Դա նորմալ է։
Տապակը տաքացնել յուղով և տապակել սմբուկները, որպեսզի նրանք գեղեցիկ ոսկեգույն երանգ ստանան։
Տապակած սմբուկով տապակի մեջ ավելացնել մանր կտրատած սոխն ու քերած գազարը։
Խառնել բանջարեղենը տապակի մեջ:
Տապակած սմբուկով թավայի մեջ ավելացնել թթվասերը։
Որպեսզի սմբուկը սնկի համ ստանա, ավելացրեցինք սնկի համեմունք։
Որպես սնկային համեմունք, կարելի է օգտագործել սովորական "Galina Blank" խորանարդներ:
Փաթեթի կամ տուփի վրա գրված է, թե համեմունքի ինչ քանակ է անհրաժեշտ օգտագործել։
Մեր դեպքում մեկ կիլոգրամ սմբուկի վրա ավելացրել ենք 3 թեյի գդալ սնկային համեմունք։
Խառնել թթվասերը և սնկային համեմունքը թավայի պարունակության հետ ու թողնել կրակի վրաևս 15 րոպե։
Գազարով ու սոխով սնկի համով տապակված սմբուկը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։
բաղադրիչ
Directions
Լվացեք և մաքրեք սմբուկի կեղևը:
Մաքրած սմբուկը կտրատել խորանարդի տեսքով 1,5-ից 2սմ չափսերով։
Կտրտած սմբուկի ամանի մեջ ավելացնել 3 ձու։
Սմբուկը և ձուն ձեռքերով խառնել, ամանը ծածկել սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենից թաղանթով և դնել սառնարանում մեկ ժամ։
Ձվի մեջ թաթախված սմբուկը հանում ենք սառնարանից։
Նկատելի է սմբուկի գույնի մգացում։ Դա նորմալ է։
Տապակը տաքացնել յուղով և տապակել սմբուկները, որպեսզի նրանք գեղեցիկ ոսկեգույն երանգ ստանան։
Տապակած սմբուկով տապակի մեջ ավելացնել մանր կտրատած սոխն ու քերած գազարը։
Խառնել բանջարեղենը տապակի մեջ:
Տապակած սմբուկով թավայի մեջ ավելացնել թթվասերը։
Որպեսզի սմբուկը սնկի համ ստանա, ավելացրեցինք սնկի համեմունք։
Որպես սնկային համեմունք, կարելի է օգտագործել սովորական "Galina Blank" խորանարդներ:
Փաթեթի կամ տուփի վրա գրված է, թե համեմունքի ինչ քանակ է անհրաժեշտ օգտագործել։
Մեր դեպքում մեկ կիլոգրամ սմբուկի վրա ավելացրել ենք 3 թեյի գդալ սնկային համեմունք։
Խառնել թթվասերը և սնկային համեմունքը թավայի պարունակության հետ ու թողնել կրակի վրաևս 15 րոպե։
Գազարով ու սոխով սնկի համով տապակված սմբուկը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։
Ճիշտ որ սնկից չի տարբերվում։ Ապրեք, լավն է։
Հաճելի է օգտակար լինել)))