
Այս ուտեստը կարող եք մատուցել սեղանին որպես առանձին ճաշատեսակ կամ որպես մսի ու կոտլետների համար նախատեսված կողմնակի ուտեստ, գարնիր։
Լվանալ ցուկկինին և կանաչին, մաքրել սոխը։

Սոխը մանր կտրատել։ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և սկսել սոխը տապակել։
Տապակել կտրատած սոխը մինչև այն կդառնա կիսաթափանցիկ:

Կտրտեք ցուկկինին խորանարդաձև, ինչպես ցույց է տրված լուսանկարում:

Երբ սոխը սոխը արդեն տապակված է, ավելացնել կտրտած ցուկկինին տապակի մեջ:

Տապակը կափարիչով փակում ենք, որպեսզի սկզբում ցուկկինին շոգեխաշավի ու փափուկ լինի։ Ջուր ավելացնելու կարիք չկա, բավական է ցուկկինի մեջ պարունակվողը։
Կափարիչը փակելուց 2–3 րոպե հետո կրակը դնել նվազագույն դիրքի վրա։

Պատրաստելու ընթացքում խառնել և աղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Ցուկկինիի մեջ շատ խոնավություն կա։ Սա նկատելի է թավայի ապակե կափարիչի վրա։
Տապկման ընթացքը տևում է մոտավորապես 10-15 րոպե։

Շարունակեք պատրաստել առանց կափարիչի: Դդմիկի կտորները անկյուններում պետք է պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Համեմեք պղպեղով։ Ցանկության դեպքում ավելացրեք ձեր նախընտրած այլ համեմունքներ:

Կրկին խառնել։ Քանի դեռ ցուկկինը տապակվում է, կոտրել 2 ձու, ավելացնել աղ և մի փոքր հարել գդալով։

Արդեն տապակած ցուկկինին թավայի մեջ ավելացնում ենք հարած ձվերը և անմիջապես խառնում։

Մանրացնել թարմ համեմը։

Տապակի մեջ ավելացրեք կտրտած կանաչին։

Խառնել։ Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղը վերցրեք կրակից։
Այն արդեն պատրաստ է։

Հենց որ ձվաձեղը թավայի մեջ մի փոքր սառչի, այն կարող եք մատուցել։
