Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղ

Վարկանիշ
Ցուկիննիով և կանաչով ձվաձեղ
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում35 ր
Բաղադրիչներ
 3 հատ ցուկինի
 2 հատ ձու
 1 հատ սոխ
 50 գ․ համեմ
 բուսական յուղ
 աղ և պղպեղՀամեմում ենք աղով և պղպեղով ըստ ճաշակի

Այս ուտեստը կարող եք մատուցել սեղանին որպես առանձին ճաշատեսակ կամ որպես մսի ու կոտլետների համար նախատեսված կողմնակի ուտեստ, գարնիր։

 
Ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել ձվաձեղ ցուկկինիով
1

Լվանալ ցուկկինին և կանաչին, մաքրել սոխը։

Ուտեստի բաղադրիչները

2

Սոխը մանր կտրատել։ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և սկսել սոխը տապակել։
Տապակել կտրատած սոխը մինչև այն կդառնա կիսաթափանցիկ:

Մանրացրած սոխ

3

Կտրտեք ցուկկինին խորանարդաձև, ինչպես ցույց է տրված լուսանկարում:

Կտրտած ցուկիննի

4

Երբ սոխը սոխը արդեն տապակված է, ավելացնել կտրտած ցուկկինին տապակի մեջ:

Ցուկկինին և սոխը թավայի մեջ

5

Տապակը կափարիչով փակում ենք, որպեսզի սկզբում ցուկկինին շոգեխաշավի ու փափուկ լինի։ Ջուր ավելացնելու կարիք չկա, բավական է ցուկկինի մեջ պարունակվողը։
Կափարիչը փակելուց 2–3 րոպե հետո կրակը դնել նվազագույն դիրքի վրա։

Բանջարեղենը թույլ կրակի վրա

6

Պատրաստելու ընթացքում խառնել և աղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Համեմեք աղով

7

Ցուկկինիի մեջ շատ խոնավություն կա։ Սա նկատելի է թավայի ապակե կափարիչի վրա։
Տապկման ընթացքը տևում է մոտավորապես 10-15 րոպե։

Փակ կափարիչով թավան կրակի վրա

8

Շարունակեք պատրաստել առանց կափարիչի: Դդմիկի կտորները անկյուններում պետք է պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Ոսկեգույն կեղև ցուկկինիի կտորներին

9

Համեմեք պղպեղով։ Ցանկության դեպքում ավելացրեք ձեր նախընտրած այլ համեմունքներ:

Համեմել պղպեղով

10

Կրկին խառնել։ Քանի դեռ ցուկկինը տապակվում է, կոտրել 2 ձու, ավելացնել աղ և մի փոքր հարել գդալով։

Տապակած դդմիկը թավայի մեջ

11

Արդեն տապակած ցուկկինին թավայի մեջ ավելացնում ենք հարած ձվերը և անմիջապես խառնում։

Ավելացնել հարած ձուն

12

Մանրացնել թարմ համեմը։

Մանրացված կանաչի

13

Տապակի մեջ ավելացրեք կտրտած կանաչին։

Ավելացնել կանաչին

14

Խառնել։ Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղը վերցրեք կրակից։
Այն արդեն պատրաստ է։

Պատրաստի ձվաձեղը թավայի մեջ

15

Հենց որ ձվաձեղը թավայի մեջ մի փոքր սառչի, այն կարող եք մատուցել։

Ձվաձեղը ափսեի մեջ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Բաղադրիչներ
 3 հատ ցուկինի
 2 հատ ձու
 1 հատ սոխ
 50 գ․ համեմ
 բուսական յուղ
 աղ և պղպեղՀամեմում ենք աղով և պղպեղով ըստ ճաշակի

Directions

Ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել ձվաձեղ ցուկկինիով
1

Լվանալ ցուկկինին և կանաչին, մաքրել սոխը։

Ուտեստի բաղադրիչները

2

Սոխը մանր կտրատել։ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և սկսել սոխը տապակել։
Տապակել կտրատած սոխը մինչև այն կդառնա կիսաթափանցիկ:

Մանրացրած սոխ

3

Կտրտեք ցուկկինին խորանարդաձև, ինչպես ցույց է տրված լուսանկարում:

Կտրտած ցուկիննի

4

Երբ սոխը սոխը արդեն տապակված է, ավելացնել կտրտած ցուկկինին տապակի մեջ:

Ցուկկինին և սոխը թավայի մեջ

5

Տապակը կափարիչով փակում ենք, որպեսզի սկզբում ցուկկինին շոգեխաշավի ու փափուկ լինի։ Ջուր ավելացնելու կարիք չկա, բավական է ցուկկինի մեջ պարունակվողը։
Կափարիչը փակելուց 2–3 րոպե հետո կրակը դնել նվազագույն դիրքի վրա։

Բանջարեղենը թույլ կրակի վրա

6

Պատրաստելու ընթացքում խառնել և աղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Համեմեք աղով

7

Ցուկկինիի մեջ շատ խոնավություն կա։ Սա նկատելի է թավայի ապակե կափարիչի վրա։
Տապկման ընթացքը տևում է մոտավորապես 10-15 րոպե։

Փակ կափարիչով թավան կրակի վրա

8

Շարունակեք պատրաստել առանց կափարիչի: Դդմիկի կտորները անկյուններում պետք է պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Ոսկեգույն կեղև ցուկկինիի կտորներին

9

Համեմեք պղպեղով։ Ցանկության դեպքում ավելացրեք ձեր նախընտրած այլ համեմունքներ:

Համեմել պղպեղով

10

Կրկին խառնել։ Քանի դեռ ցուկկինը տապակվում է, կոտրել 2 ձու, ավելացնել աղ և մի փոքր հարել գդալով։

Տապակած դդմիկը թավայի մեջ

11

Արդեն տապակած ցուկկինին թավայի մեջ ավելացնում ենք հարած ձվերը և անմիջապես խառնում։

Ավելացնել հարած ձուն

12

Մանրացնել թարմ համեմը։

Մանրացված կանաչի

13

Տապակի մեջ ավելացրեք կտրտած կանաչին։

Ավելացնել կանաչին

14

Խառնել։ Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղը վերցրեք կրակից։
Այն արդեն պատրաստ է։

Պատրաստի ձվաձեղը թավայի մեջ

15

Հենց որ ձվաձեղը թավայի մեջ մի փոքր սառչի, այն կարող եք մատուցել։

Ձվաձեղը ափսեի մեջ

Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղ

Հեղինակ

կայքում չէ 7 months

Ruzanna

9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 31Գրանցում: 28-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *