Флаг США Флаг РФ

Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղ

Ցուկիննիով և կանաչով ձվաձեղ
Վարկանիշ
Արդյունքը4 բաժին
Պատրաստում35 ր
Բաղադրիչներ
 3 հատ ցուկինի
 2 հատ ձու
 1 հատ սոխ
 50 գ․ համեմ
 բուսական յուղ
 աղ և պղպեղՀամեմում ենք աղով և պղպեղով ըստ ճաշակի

Այս ուտեստը կարող եք մատուցել սեղանին որպես առանձին ճաշատեսակ կամ որպես մսի ու կոտլետների համար նախատեսված կողմնակի ուտեստ, գարնիր։

Ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել ձվաձեղ ցուկկինիով
1

Լվանալ ցուկկինին և կանաչին, մաքրել սոխը։

Ուտեստի բաղադրիչները

2

Սոխը մանր կտրատել։ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և սկսել սոխը տապակել։
Տապակել կտրատած սոխը մինչև այն կդառնա կիսաթափանցիկ:

Մանրացրած սոխ

3

Կտրտեք ցուկկինին խորանարդաձև, ինչպես ցույց է տրված լուսանկարում:

Կտրտած ցուկիննի

4

Երբ սոխը սոխը արդեն տապակված է, ավելացնել կտրտած ցուկկինին տապակի մեջ:

Ցուկկինին և սոխը թավայի մեջ

5

Տապակը կափարիչով փակում ենք, որպեսզի սկզբում ցուկկինին շոգեխաշավի ու փափուկ լինի։ Ջուր ավելացնելու կարիք չկա, բավական է ցուկկինի մեջ պարունակվողը։
Կափարիչը փակելուց 2–3 րոպե հետո կրակը դնել նվազագույն դիրքի վրա։

Բանջարեղենը թույլ կրակի վրա

6

Պատրաստելու ընթացքում խառնել և աղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Համեմեք աղով

7

Ցուկկինիի մեջ շատ խոնավություն կա։ Սա նկատելի է թավայի ապակե կափարիչի վրա։
Տապկման ընթացքը տևում է մոտավորապես 10-15 րոպե։

Փակ կափարիչով թավան կրակի վրա

8

Շարունակեք պատրաստել առանց կափարիչի: Դդմիկի կտորները անկյուններում պետք է պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Ոսկեգույն կեղև ցուկկինիի կտորներին

9

Համեմեք պղպեղով։ Ցանկության դեպքում ավելացրեք ձեր նախընտրած այլ համեմունքներ:

Համեմել պղպեղով

10

Կրկին խառնել։ Քանի դեռ ցուկկինը տապակվում է, կոտրել 2 ձու, ավելացնել աղ և մի փոքր հարել գդալով։

Տապակած դդմիկը թավայի մեջ

11

Արդեն տապակած ցուկկինին թավայի մեջ ավելացնում ենք հարած ձվերը և անմիջապես խառնում։

Ավելացնել հարած ձուն

12

Մանրացնել թարմ համեմը։

Մանրացված կանաչի

13

Տապակի մեջ ավելացրեք կտրտած կանաչին։

Ավելացնել կանաչին

14

Խառնել։ Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղը վերցրեք կրակից։
Այն արդեն պատրաստ է։

Պատրաստի ձվաձեղը թավայի մեջ

15

Հենց որ ձվաձեղը թավայի մեջ մի փոքր սառչի, այն կարող եք մատուցել։

Ձվաձեղը ափսեի մեջ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ, ,

Ingredients

Բաղադրիչներ
 3 հատ ցուկինի
 2 հատ ձու
 1 հատ սոխ
 50 գ․ համեմ
 բուսական յուղ
 աղ և պղպեղՀամեմում ենք աղով և պղպեղով ըստ ճաշակի

Directions

Ինչպես քայլ առ քայլ պատրաստել ձվաձեղ ցուկկինիով
1

Լվանալ ցուկկինին և կանաչին, մաքրել սոխը։

Ուտեստի բաղադրիչները

2

Սոխը մանր կտրատել։ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և սկսել սոխը տապակել։
Տապակել կտրատած սոխը մինչև այն կդառնա կիսաթափանցիկ:

Մանրացրած սոխ

3

Կտրտեք ցուկկինին խորանարդաձև, ինչպես ցույց է տրված լուսանկարում:

Կտրտած ցուկիննի

4

Երբ սոխը սոխը արդեն տապակված է, ավելացնել կտրտած ցուկկինին տապակի մեջ:

Ցուկկինին և սոխը թավայի մեջ

5

Տապակը կափարիչով փակում ենք, որպեսզի սկզբում ցուկկինին շոգեխաշավի ու փափուկ լինի։ Ջուր ավելացնելու կարիք չկա, բավական է ցուկկինի մեջ պարունակվողը։
Կափարիչը փակելուց 2–3 րոպե հետո կրակը դնել նվազագույն դիրքի վրա։

Բանջարեղենը թույլ կրակի վրա

6

Պատրաստելու ընթացքում խառնել և աղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Համեմեք աղով

7

Ցուկկինիի մեջ շատ խոնավություն կա։ Սա նկատելի է թավայի ապակե կափարիչի վրա։
Տապկման ընթացքը տևում է մոտավորապես 10-15 րոպե։

Փակ կափարիչով թավան կրակի վրա

8

Շարունակեք պատրաստել առանց կափարիչի: Դդմիկի կտորները անկյուններում պետք է պատվի ոսկեգույն կեղևով։

Ոսկեգույն կեղև ցուկկինիի կտորներին

9

Համեմեք պղպեղով։ Ցանկության դեպքում ավելացրեք ձեր նախընտրած այլ համեմունքներ:

Համեմել պղպեղով

10

Կրկին խառնել։ Քանի դեռ ցուկկինը տապակվում է, կոտրել 2 ձու, ավելացնել աղ և մի փոքր հարել գդալով։

Տապակած դդմիկը թավայի մեջ

11

Արդեն տապակած ցուկկինին թավայի մեջ ավելացնում ենք հարած ձվերը և անմիջապես խառնում։

Ավելացնել հարած ձուն

12

Մանրացնել թարմ համեմը։

Մանրացված կանաչի

13

Տապակի մեջ ավելացրեք կտրտած կանաչին։

Ավելացնել կանաչին

14

Խառնել։ Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղը վերցրեք կրակից։
Այն արդեն պատրաստ է։

Պատրաստի ձվաձեղը թավայի մեջ

15

Հենց որ ձվաձեղը թավայի մեջ մի փոքր սառչի, այն կարող եք մատուցել։

Ձվաձեղը ափսեի մեջ

Ցուկկինիով և կանաչիով ձվաձեղ

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 7 months

Ruzanna

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 7Գրանցում: 28-06-2022

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation