Կաժուն համեմունք

Վարկանիշ
Կաժուն համեմունք
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում20 ր
Կաժունի բաղադրիչները
 1 գլուխ սոխ
 2 ատամ սխտոր
 1 թ/գ․ սև պղպեղ
 1 թ/գ․ քիմիքնի սերմերՔիմիոնը ռուսերենից
 1 թ/գ․ սպիտակ մանանաեխի սերմեր
 2 թ/գ․ պապրիկա
 1 թ/գ․ աղացած չիլի
 2 թ/գ․ չոր տմյան
 1 թ/գ․ չոր օրեգանո
 աղ

Բաղադրիչների այս քանակից ստացվում է 10 ճաշի գդալ կաժունի համեմունք:

 
Կաժունի պատրաստման քայլերը
1

Հոտը ուժեղացնելու համար մանանեխը, պղպեղը և չամանը (զիրա) չորացրեք և տապակեք միջին ջերմության վրա՝ առանց յուղի։

2

Մանրացրեք տապակած համեմունքները և ավելացրեք չիլի, պղպեղ, ուրց, աղ և օրեգանո։
Շարունակեք հարել, մանրացրեք:

3

Եթե ​​դուք պատրաստվում եք անմիջապես օգտագործել կաժունը, ապա սոխն ու սխտորը մանրացրեք բլենդերի մեջ և ավելացրեք մանրացված համեմունքներին:
Լավ խառնել։

4

"Կաժուն" համեմունքը պատրաստ է։

Տնական կաժուն

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդը, Պիտակներ

բաղադրիչ

Կաժունի բաղադրիչները
 1 գլուխ սոխ
 2 ատամ սխտոր
 1 թ/գ․ սև պղպեղ
 1 թ/գ․ քիմիքնի սերմերՔիմիոնը ռուսերենից
 1 թ/գ․ սպիտակ մանանաեխի սերմեր
 2 թ/գ․ պապրիկա
 1 թ/գ․ աղացած չիլի
 2 թ/գ․ չոր տմյան
 1 թ/գ․ չոր օրեգանո
 աղ

Directions

Կաժունի պատրաստման քայլերը
1

Հոտը ուժեղացնելու համար մանանեխը, պղպեղը և չամանը (զիրա) չորացրեք և տապակեք միջին ջերմության վրա՝ առանց յուղի։

2

Մանրացրեք տապակած համեմունքները և ավելացրեք չիլի, պղպեղ, ուրց, աղ և օրեգանո։
Շարունակեք հարել, մանրացրեք:

3

Եթե ​​դուք պատրաստվում եք անմիջապես օգտագործել կաժունը, ապա սոխն ու սխտորը մանրացրեք բլենդերի մեջ և ավելացրեք մանրացված համեմունքներին:
Լավ խառնել։

4

"Կաժուն" համեմունքը պատրաստ է։

Տնական կաժուն

Կաժուն համեմունք

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *