Բաղադրիչների այս քանակից ստացվում է 10 ճաշի գդալ կաժունի համեմունք:
Հոտը ուժեղացնելու համար մանանեխը, պղպեղը և չամանը (զիրա) չորացրեք և տապակեք միջին ջերմության վրա՝ առանց յուղի։
Մանրացրեք տապակած համեմունքները և ավելացրեք չիլի, պղպեղ, ուրց, աղ և օրեգանո։
Շարունակեք հարել, մանրացրեք:
Եթե դուք պատրաստվում եք անմիջապես օգտագործել կաժունը, ապա սոխն ու սխտորը մանրացրեք բլենդերի մեջ և ավելացրեք մանրացված համեմունքներին:
Լավ խառնել։
"Կաժուն" համեմունքը պատրաստ է։
բաղադրիչ
Directions
Հոտը ուժեղացնելու համար մանանեխը, պղպեղը և չամանը (զիրա) չորացրեք և տապակեք միջին ջերմության վրա՝ առանց յուղի։
Մանրացրեք տապակած համեմունքները և ավելացրեք չիլի, պղպեղ, ուրց, աղ և օրեգանո։
Շարունակեք հարել, մանրացրեք:
Եթե դուք պատրաստվում եք անմիջապես օգտագործել կաժունը, ապա սոխն ու սխտորը մանրացրեք բլենդերի մեջ և ավելացրեք մանրացված համեմունքներին:
Լավ խառնել։
"Կաժուն" համեմունքը պատրաստ է։