Флаг США Флаг РФ

Կաժուն համեմունք

Կաժուն համեմունք
Վարկանիշ
Արդյունքը1 բաժին
Պատրաստում20 ր
Կաժունի բաղադրիչները
 1 գլուխ սոխ
 2 ատամ սխտոր
 1 թ/գ․ սև պղպեղ
 1 թ/գ․ քիմիքնի սերմերՔիմիոնը ռուսերենից
 1 թ/գ․ սպիտակ մանանաեխի սերմեր
 2 թ/գ․ պապրիկա
 1 թ/գ․ աղացած չիլի
 2 թ/գ․ չոր տմյան
 1 թ/գ․ չոր օրեգանո
 աղ

Բաղադրիչների այս քանակից ստացվում է 10 ճաշի գդալ կաժունի համեմունք:

Կաժունի պատրաստման քայլերը
1

Հոտը ուժեղացնելու համար մանանեխը, պղպեղը և չամանը (զիրա) չորացրեք և տապակեք միջին ջերմության վրա՝ առանց յուղի։

2

Մանրացրեք տապակած համեմունքները և ավելացրեք չիլի, պղպեղ, ուրց, աղ և օրեգանո։
Շարունակեք հարել, մանրացրեք:

3

Եթե ​​դուք պատրաստվում եք անմիջապես օգտագործել կաժունը, ապա սոխն ու սխտորը մանրացրեք բլենդերի մեջ և ավելացրեք մանրացված համեմունքներին:
Լավ խառնել։

4

"Կաժուն" համեմունքը պատրաստ է։

Տնական կաժուն

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդը, Պիտակներ

Ingredients

Կաժունի բաղադրիչները
 1 գլուխ սոխ
 2 ատամ սխտոր
 1 թ/գ․ սև պղպեղ
 1 թ/գ․ քիմիքնի սերմերՔիմիոնը ռուսերենից
 1 թ/գ․ սպիտակ մանանաեխի սերմեր
 2 թ/գ․ պապրիկա
 1 թ/գ․ աղացած չիլի
 2 թ/գ․ չոր տմյան
 1 թ/գ․ չոր օրեգանո
 աղ

Directions

Կաժունի պատրաստման քայլերը
1

Հոտը ուժեղացնելու համար մանանեխը, պղպեղը և չամանը (զիրա) չորացրեք և տապակեք միջին ջերմության վրա՝ առանց յուղի։

2

Մանրացրեք տապակած համեմունքները և ավելացրեք չիլի, պղպեղ, ուրց, աղ և օրեգանո։
Շարունակեք հարել, մանրացրեք:

3

Եթե ​​դուք պատրաստվում եք անմիջապես օգտագործել կաժունը, ապա սոխն ու սխտորը մանրացրեք բլենդերի մեջ և ավելացրեք մանրացված համեմունքներին:
Լավ խառնել։

4

"Կաժուն" համեմունքը պատրաստ է։

Տնական կաժուն

Կաժուն համեմունք

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 4 weeks

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 56Գրանցում: 26-06-2022

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation