Շիլա բրնձով և կաթով

Վարկանիշ
Շիլա բրնձով և կաթով
Պատրաստում30 ր
Շիլայի բաղադրիչները
 1 բաժակ կլոր բրինձ
 200 մլ․ կաթՎերցրեք ցանկացած յուղայնության կաթ։
 25 գ․ կարագ
 շաքար ըստ ճաշակիԿարելի է շաքարավազի փոխարեն օգտագործել մեղր կամ մուրաբա։
 աղ ըստ ճաշակի

Անհրաժեշտություն չենք համարում կրկնել, թե ինչքան օգտակար է նախաճաշին կաթով և բրնձով շիլա ուտելը։ Բայց շատ շատերը դեռևս այն կարծիքին են, որ եթե շիլան օգտակար է, ուրեմն համով չէ։
Հատկապես դժվար է շիլան երեխաներին ուտացնելը։

 
Կաթով շիլայի պատրաստման քայլերը
1

Նախապատրաստեք կաթով և բրնձով շիլայի պատրաստման համար անհրաժեշտ սննդամթերքը։

Շիլայի բաղադրիչները

2

Բրիձը մաքրեք փոքր քարերից և ոչ պիտանի հատիկներից։ Լվացեք հոսող ջրի տակ այնքան ժամանակ, միչև որ լվանալուց հետո մնա թափանցիկ ջուր։

Բրինձը ջրի մեջ

3

Լվացած բրնձի վրա մեկ բաժակ ջուր ավելացրեք և դրեք եփվելու թույլ կրակի վրա։

4

Հենց որ բրինձը մի քանի րոպե եռա, փոքր քանակություններով ավելացրեք կաթը։
Մի մոռացեք, որ ցանկացած կաթնային շիլա եփելիս անհրաժեշտ է անընդհատ խառնել։

Եփվող բրինձը

5

Երբ շիլան համարյա պատրաստ լինի (20 րոպե եփելուց հետո), ավելացրեք կարագը, աղը և շաքարավազը։
Շարունակեք եփել ևս մի քանի րոպե։

6

Բրնձով կաթնային շիլան պատրաստ է։
Այս ուտեստը չի կարելի համարել դիետիկ և ցածր կալորիականություն ունեցող, բայց այն շատ օգտակար է նախաճաշի համար։

Շիլան ափսեի մեջ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ, ,

բաղադրիչ

Շիլայի բաղադրիչները
 1 բաժակ կլոր բրինձ
 200 մլ․ կաթՎերցրեք ցանկացած յուղայնության կաթ։
 25 գ․ կարագ
 շաքար ըստ ճաշակիԿարելի է շաքարավազի փոխարեն օգտագործել մեղր կամ մուրաբա։
 աղ ըստ ճաշակի

Directions

Կաթով շիլայի պատրաստման քայլերը
1

Նախապատրաստեք կաթով և բրնձով շիլայի պատրաստման համար անհրաժեշտ սննդամթերքը։

Շիլայի բաղադրիչները

2

Բրիձը մաքրեք փոքր քարերից և ոչ պիտանի հատիկներից։ Լվացեք հոսող ջրի տակ այնքան ժամանակ, միչև որ լվանալուց հետո մնա թափանցիկ ջուր։

Բրինձը ջրի մեջ

3

Լվացած բրնձի վրա մեկ բաժակ ջուր ավելացրեք և դրեք եփվելու թույլ կրակի վրա։

4

Հենց որ բրինձը մի քանի րոպե եռա, փոքր քանակություններով ավելացրեք կաթը։
Մի մոռացեք, որ ցանկացած կաթնային շիլա եփելիս անհրաժեշտ է անընդհատ խառնել։

Եփվող բրինձը

5

Երբ շիլան համարյա պատրաստ լինի (20 րոպե եփելուց հետո), ավելացրեք կարագը, աղը և շաքարավազը։
Շարունակեք եփել ևս մի քանի րոպե։

6

Բրնձով կաթնային շիլան պատրաստ է։
Այս ուտեստը չի կարելի համարել դիետիկ և ցածր կալորիականություն ունեցող, բայց այն շատ օգտակար է նախաճաշի համար։

Շիլան ափսեի մեջ

Շիլա բրնձով և կաթով

Հեղինակ

կայքում չէ 10 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *