Անհրաժեշտություն չենք համարում կրկնել, թե ինչքան օգտակար է նախաճաշին կաթով և բրնձով շիլա ուտելը։ Բայց շատ շատերը դեռևս այն կարծիքին են, որ եթե շիլան օգտակար է, ուրեմն համով չէ։
Հատկապես դժվար է շիլան երեխաներին ուտացնելը։
Նախապատրաստեք կաթով և բրնձով շիլայի պատրաստման համար անհրաժեշտ սննդամթերքը։
Բրիձը մաքրեք փոքր քարերից և ոչ պիտանի հատիկներից։ Լվացեք հոսող ջրի տակ այնքան ժամանակ, միչև որ լվանալուց հետո մնա թափանցիկ ջուր։
Լվացած բրնձի վրա մեկ բաժակ ջուր ավելացրեք և դրեք եփվելու թույլ կրակի վրա։
Հենց որ բրինձը մի քանի րոպե եռա, փոքր քանակություններով ավելացրեք կաթը։
Մի մոռացեք, որ ցանկացած կաթնային շիլա եփելիս անհրաժեշտ է անընդհատ խառնել։
Երբ շիլան համարյա պատրաստ լինի (20 րոպե եփելուց հետո), ավելացրեք կարագը, աղը և շաքարավազը։
Շարունակեք եփել ևս մի քանի րոպե։
Բրնձով կաթնային շիլան պատրաստ է։
Այս ուտեստը չի կարելի համարել դիետիկ և ցածր կալորիականություն ունեցող, բայց այն շատ օգտակար է նախաճաշի համար։
բաղադրիչ
Directions
Նախապատրաստեք կաթով և բրնձով շիլայի պատրաստման համար անհրաժեշտ սննդամթերքը։
Բրիձը մաքրեք փոքր քարերից և ոչ պիտանի հատիկներից։ Լվացեք հոսող ջրի տակ այնքան ժամանակ, միչև որ լվանալուց հետո մնա թափանցիկ ջուր։
Լվացած բրնձի վրա մեկ բաժակ ջուր ավելացրեք և դրեք եփվելու թույլ կրակի վրա։
Հենց որ բրինձը մի քանի րոպե եռա, փոքր քանակություններով ավելացրեք կաթը։
Մի մոռացեք, որ ցանկացած կաթնային շիլա եփելիս անհրաժեշտ է անընդհատ խառնել։
Երբ շիլան համարյա պատրաստ լինի (20 րոպե եփելուց հետո), ավելացրեք կարագը, աղը և շաքարավազը։
Շարունակեք եփել ևս մի քանի րոպե։
Բրնձով կաթնային շիլան պատրաստ է։
Այս ուտեստը չի կարելի համարել դիետիկ և ցածր կալորիականություն ունեցող, բայց այն շատ օգտակար է նախաճաշի համար։