Բազուկով սառնապուր

Վարկանիշ
Բազուկով սառնապուր
Պատրաստում10 ր
Բաղադրիչները
 4 հատ խաշած բազուկ
 1 լ կեֆիրԿարող եք օգտագործել ցանկացած յուղայնությամբ կեֆիր։
 3 հատ խաշած ձու
 կանաչ սոխ
 թարմ սամիթ
 աղ

Սառը ապուրը տաք եղանակներին ամենատարածված ուտեստներից է։ Թարմ կանաչին, կեֆիրը և բազուկը իրենց մեջ պարունակում են մարդու օրգանիզմին անհրաժեշտ շատ վիտամիններ և ընդհանրապես չեն ազդում մարդու սլացիկ և գեղեցիկ կազմվածքի վրա։
Մի խոսքով, բազուկից պատրաստված սառնապուրը և համով է և օգտակար։ Բացի դրանիչ նա իր մեջ պարունակում շատ քիչ կալորիաներ, որը թույլ է տալիս առանց օրգանիզմին վնաս հասցնելու ուտել այնքան, ինչքան ցանկանում է յուրաքնչյուր ոք։

 
Բազուկով սառնապուրի պատրաստման քայլերը
1

Կտրտեք սամիթը և կանաչ սոխը։ Անհրաժեշտ է, որպեսզի կտրատված կանաչիները հյութ թողնեն։ Դրա համար անհրաժեշտ է կտրատված կանաչին համեմել աղով և փայտյա գդալով հնարավորության սահմաններում տրորել։

Կանաչին մանրացված

2

Խաշած բազուկը անցկացրեք մեծ անցքեր ունեցող քերիչով։

Քերել բազուկը

3

Նախապատրաստած կանաչին և քերված բազուկը խառնեք իրար։

Խառնել կանաչին և բազուկը

4

Ավելացրեք ցանակցած յուղայնություն ունեցող կեֆիր։

Ավելացնել կեֆիր

5

Ցանկության դեպքում նոսրացնելու նպատակով կարող էք ավելացնել մի փոքր սառը ջուր և խառնել։

Ավելացնել սառը ջուր

6

Կիսեք նախապես խաշած և սառեցված հավի ձվերը և ամեն մի բազուկով լցված սառնապուրի ափսեի մեջ սեղանին մատուցելուց առաջ դրեք մեկ կամ երկու կտոր ձու։
Բազուկով սառնապուրը պատրաստ է։ Բարի վայելում։

Բազուկով սառնապուր

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 4 հատ խաշած բազուկ
 1 լ կեֆիրԿարող եք օգտագործել ցանկացած յուղայնությամբ կեֆիր։
 3 հատ խաշած ձու
 կանաչ սոխ
 թարմ սամիթ
 աղ

Directions

Բազուկով սառնապուրի պատրաստման քայլերը
1

Կտրտեք սամիթը և կանաչ սոխը։ Անհրաժեշտ է, որպեսզի կտրատված կանաչիները հյութ թողնեն։ Դրա համար անհրաժեշտ է կտրատված կանաչին համեմել աղով և փայտյա գդալով հնարավորության սահմաններում տրորել։

Կանաչին մանրացված

2

Խաշած բազուկը անցկացրեք մեծ անցքեր ունեցող քերիչով։

Քերել բազուկը

3

Նախապատրաստած կանաչին և քերված բազուկը խառնեք իրար։

Խառնել կանաչին և բազուկը

4

Ավելացրեք ցանակցած յուղայնություն ունեցող կեֆիր։

Ավելացնել կեֆիր

5

Ցանկության դեպքում նոսրացնելու նպատակով կարող էք ավելացնել մի փոքր սառը ջուր և խառնել։

Ավելացնել սառը ջուր

6

Կիսեք նախապես խաշած և սառեցված հավի ձվերը և ամեն մի բազուկով լցված սառնապուրի ափսեի մեջ սեղանին մատուցելուց առաջ դրեք մեկ կամ երկու կտոր ձու։
Բազուկով սառնապուրը պատրաստ է։ Բարի վայելում։

Բազուկով սառնապուր

Բազուկով սառնապուր

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *