
Այս բաղադրատոմսով սենդվիչ պատարաստելը խոհարարական հմտություններ չի պահանջում։ Միակ բարդությունը հավի կրծքամիսը բարակ շերտերով կտրտելն է։
Բուտերբրոդը պատարաստելիս մենք օգտագործել ենք թարմ վարունգ, բայց եթե օգտագործեք թթու վարունգ, սենդվիչը ավելի համեղ կստացվի։
Նույնը վերեբերվում է նաև պանրի ընտրությանը։ Մենք օգտագործել ենք սովորական պինդ պանիր, բայց Ձեզ խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել հալած պանիր, որոնք վաճառվում են առանձին պլաստների տեսքով փաթեթավորված։
Նախապատրաստեք սենդվիչի պատրաստման համար անհրաժեշտ սննդամթերքը։
Բանջարեղենը լավ լվացեք հոսող ջրի տակ։
Սենդվիչ պատրաստումը սկսում ենք հավի կրծքամիսը բարակ շերետերով կտրտելուց։
Կտրտված հավի միսը 2 կողմից համեմում ենք աղով և պղպեղով։
Այնուհետև հավի շերտերը տապակում ենք նույնպես 2 կողմից։ Տապակել թավայի մեջ մինչև միսը պատվի ոսկեգույն կեղևով։
Տապակած կտորները դրեք անձեռնոցիկի վրա, որպեսզի միսը յուղազրկվի։
Պանիրը, լոլիկը և վարունգը կտրտեք բարակ շերտերով։
Այնուհետևտև տապակի մեջ շատ քիչ բուսական յուղ ենք լցնում և պատրաստում ձվաձեղը։
Հացի կտորները տաքացրեք տոստերի մեջ և անցեք սենդվիչի ձևավորմանը։
– Հացի շերտերին մի կողմից մայոնեզ քսեք։
– Մայոնեզի վրա դրեք պանրի բարակ շերտեր։
– Պանրի վրա բարակ կտրված լոլիկ, մեկ կամ 2 կտոր, կախված է լոլիկի տրամագծից։
– Այնուհետև 2 կտոր վարունգ։
– Վարունգից հետո դնում ենք տապակած հավի կտորները։ Ցանկության դեպքում հավի վրա նույնպես կարելի է մայոնեզ քսել։
– Հավից հետո դնում ենք ձվաձեղի շերտ և ծածկում տաքացրած և մայոնեզով պատված հացի 2-րդ կտորով։
Հավի մսից սենդվիչը պատրաստ է։
Հարմարության համար մենք սենդվիչ անկյուագծով բաժանել ենք 2 մասի, քանի որ այն շատ մեծ էր։
Բարի ախորժակ։
բաղադրիչ
Directions
Նախապատրաստեք սենդվիչի պատրաստման համար անհրաժեշտ սննդամթերքը։
Բանջարեղենը լավ լվացեք հոսող ջրի տակ։
Սենդվիչ պատրաստումը սկսում ենք հավի կրծքամիսը բարակ շերետերով կտրտելուց։
Կտրտված հավի միսը 2 կողմից համեմում ենք աղով և պղպեղով։
Այնուհետև հավի շերտերը տապակում ենք նույնպես 2 կողմից։ Տապակել թավայի մեջ մինչև միսը պատվի ոսկեգույն կեղևով։
Տապակած կտորները դրեք անձեռնոցիկի վրա, որպեսզի միսը յուղազրկվի։
Պանիրը, լոլիկը և վարունգը կտրտեք բարակ շերտերով։
Այնուհետևտև տապակի մեջ շատ քիչ բուսական յուղ ենք լցնում և պատրաստում ձվաձեղը։
Հացի կտորները տաքացրեք տոստերի մեջ և անցեք սենդվիչի ձևավորմանը։
– Հացի շերտերին մի կողմից մայոնեզ քսեք։
– Մայոնեզի վրա դրեք պանրի բարակ շերտեր։
– Պանրի վրա բարակ կտրված լոլիկ, մեկ կամ 2 կտոր, կախված է լոլիկի տրամագծից։
– Այնուհետև 2 կտոր վարունգ։
– Վարունգից հետո դնում ենք տապակած հավի կտորները։ Ցանկության դեպքում հավի վրա նույնպես կարելի է մայոնեզ քսել։
– Հավից հետո դնում ենք ձվաձեղի շերտ և ծածկում տաքացրած և մայոնեզով պատված հացի 2-րդ կտորով։
Հավի մսից սենդվիչը պատրաստ է։
Հարմարության համար մենք սենդվիչ անկյուագծով բաժանել ենք 2 մասի, քանի որ այն շատ մեծ էր։
Բարի ախորժակ։