Այս բաղադրատոմսով պարրաստված պաշտետը հիմնականում օգտագործում են բուտերբրոդ պատրաստելու համար։
Ձգտեք օգտագործեք բարձր յուղայնություն ունեցող սերուցք։
Նախապատրաստել պաշտետ պատրաստելու համար անհրաժեշտ սննդամթերքը և պարագաները։
Սոխը մաքրել և նույնպես մանր կտրտել։
Գազարը լվալ և մաքրել։ Մանր կտրտել կամ անցկացնել մեծ քերիչով։
Թավայի մեջ դնել կարագը և դնել կրակին։
Կարագը հալվելուց հետո թավայի մեջ լցնել մանրացված գազարը և սոխը։ Խառնել ու տապակել 10 րոպե։ Անհրաժեշտ է, որպեսզի բանջարեղենը փափկի, այլ ոչ թե լավ տապակվի։
Մինչ դեռ բանջարեղենը տապակվում է, լվալ հավի լյարդը և հեռացրեք ավելորդ մասերը, եթե այդպիսիք կան լյարդի վրա։
Լյարդը լցնել թվայի մեջ, փափկած բանջարեղենի վրա։
Ըստ ճաշակի աղ և սև աղացած պղպեղ ավելացնել։ Այնուհետև ավելացրեք մեկ թեյի գդալ քրքում և քառնել։
Ծածկել կափարիչով և թղնել եփվի 10-ից 15 րոպե։ Ընթացքում բացել և խառնել։
Պատրաստման վերջում թավան թաղնել բաց, որպեսզի հեղուկը հնարավորինս գոլորշիանա։
Թավայի մեջ ավելացնել սերուցքը, խառնել և պատրաստել ևս 10 րոպե։
Վերցնել թավան կրակից և պարունակությունը մանրացնել բլենդերի մեջ։
Պատրաստի պաշտետը լցնել ձևամանի մեջ։
Ցանկության դեպքում կարելի է պատրասի պաշտետի վրա մի քիչ հալեցրած կարագ լցնել, բայց դա պարտադիր չէ։
Պաշտետով լցված ձևամանը դնել սառնարանում։ Մեկ ժամ սառնարանում մնալուց հետո պաշտետը կարալի է օգտագործել։
Մինչ պաշտատը հովանում էր սառնարանում, ես հացը կտրտեցի շերտերով, վրան մի քիչ ձիթապտղի յուղ քսեցի խոհանոցային վրձինով և հաստ պատերով թավայի մեջ 10 րոպե չորացրեցի թույլ կրակի վրա։
Հանել պաշտետը սառնարանից և քսել հացի վրա, պատրաստել բուտերբրոդներ։
Բարի ախորժակ։
բաղադրիչ
Directions
Նախապատրաստել պաշտետ պատրաստելու համար անհրաժեշտ սննդամթերքը և պարագաները։
Սոխը մաքրել և նույնպես մանր կտրտել։
Գազարը լվալ և մաքրել։ Մանր կտրտել կամ անցկացնել մեծ քերիչով։
Թավայի մեջ դնել կարագը և դնել կրակին։
Կարագը հալվելուց հետո թավայի մեջ լցնել մանրացված գազարը և սոխը։ Խառնել ու տապակել 10 րոպե։ Անհրաժեշտ է, որպեսզի բանջարեղենը փափկի, այլ ոչ թե լավ տապակվի։
Մինչ դեռ բանջարեղենը տապակվում է, լվալ հավի լյարդը և հեռացրեք ավելորդ մասերը, եթե այդպիսիք կան լյարդի վրա։
Լյարդը լցնել թվայի մեջ, փափկած բանջարեղենի վրա։
Ըստ ճաշակի աղ և սև աղացած պղպեղ ավելացնել։ Այնուհետև ավելացրեք մեկ թեյի գդալ քրքում և քառնել։
Ծածկել կափարիչով և թղնել եփվի 10-ից 15 րոպե։ Ընթացքում բացել և խառնել։
Պատրաստման վերջում թավան թաղնել բաց, որպեսզի հեղուկը հնարավորինս գոլորշիանա։
Թավայի մեջ ավելացնել սերուցքը, խառնել և պատրաստել ևս 10 րոպե։
Վերցնել թավան կրակից և պարունակությունը մանրացնել բլենդերի մեջ։
Պատրաստի պաշտետը լցնել ձևամանի մեջ։
Ցանկության դեպքում կարելի է պատրասի պաշտետի վրա մի քիչ հալեցրած կարագ լցնել, բայց դա պարտադիր չէ։
Պաշտետով լցված ձևամանը դնել սառնարանում։ Մեկ ժամ սառնարանում մնալուց հետո պաշտետը կարալի է օգտագործել։
Մինչ պաշտատը հովանում էր սառնարանում, ես հացը կտրտեցի շերտերով, վրան մի քիչ ձիթապտղի յուղ քսեցի խոհանոցային վրձինով և հաստ պատերով թավայի մեջ 10 րոպե չորացրեցի թույլ կրակի վրա։
Հանել պաշտետը սառնարանից և քսել հացի վրա, պատրաստել բուտերբրոդներ։
Բարի ախորժակ։