Флаг США Флаг РФ

Մարինացված կանաչ լոլիկ

Թթու դրած կանաչ լոլիկ
Վարկանիշ
Արդյունքը2 բաժին
Նախնական5 օրՊատրաստում20 ր
Թթվի բաղադրիչները
 3 կգ․ կանաչ լոլիկ
 1 կապ նեխուրՆեխխուրը դա քյարավուզն է, ռուսերեն сельдерей։
 1 կապ սամիթ
 10 հատ դափնու տերև
 20 հատ սև պղպեղի գնդիկներ
 1 գլուխ սխտոր
 2 հատ գազար
 1 կանաչ բիբար
Մարինադի համար
 3 լ խմելու ջուրՆկարներում և տեսահոլավակում մենք օգտագործել ենք 5 լիտր, այդ պատճառով աղը շատ ենք լցրել։
  կգ․ խոշոր աղՀաշվեք հետևյալ կերպ, 10 լիտր ջրին պետք է ավելացնել կես լիտրանոցով լցված խոշոր աղ։
 1 թ/գ․ քացախաթթուԷսենցիա 70 տոկոսանոց։

Այս բաղադրատոմսով, այսինքն սառը մարինադով թթու դրած լոլիկի առավելությունը կայանում է նրանում, որ հետագայում պահելու ընթացքում բանկայի մեջ և լոլիկի վրա այլ բնույթի նաստվածքներ և բորբոսներ չեն առաջանում։

Կանաչ լոլիկը թթու դնելու քայլերը
1

Հոսող ջրի տակ լավ լավացեք բանջարաեղենը և կանաչիները։ Հեռացրեք գազարի և սխտորի կլեպը։ Գազարը կիսեք և կտրտեք ձողիկների տեսքով։

Թթվի բաղադրիչները

2

Ապակե 3 լիտրանոց տարայի հատակին դրեք մի քիչ նեխուր, սամիթ, շերտերի բաժանած սխտորի մեկ պճեղ, պղպղեղի մի քանի գնդիկ, գազարի 3–4 ձողիկ, 2 կտոր կանաչ բիբար։

Բանջարեղեն և կանաչի

3

Այնուհետև բանկայի մեջ լցրեք մոտովորապես նախապատրաստած կանաչ լոլիկի ¼-ը։

Լոլիկը բանակայի մեջ

4

Կրկնեք 2-րդ և 3-րդ քայլերը և վերջում ավելացրեք բոլոր բաղադրչները բացի կանաչ լոլիկից։

Թթվի բաղադրիչները բանկայի մեջ

5

Անցեք մարինադի պատրաստմանը։ Հինգ լիտր սենյակային ջերմաստիճանում գտնվող խմելու ջրին ավաելացրեք 0,25 – 0,3 կիլոգրամ խոշոր աղ և 1 թեյի գդալ սննդի 70 տոկոսանոց էսենցիա։

Ջուրը և աղը

6

Խառնեք այնքան, մինչև աղը ամբողջությամբ լուծվի ջրի մեջ և ստացվի թափանցիկ հեղուկ։

Լուծել աղը ջրի մեջ

7

Պատրաստած մարինադը լցրեք լոլիկով լցված բանկաների մեջ ինչքան որ տեղավորվի։

Մարինադը բանկաների մեջ

8

Բանկաները փակեք ցանկացած կրիշկայով և թողեք սենյակային ջերնաստիճանում, որպեսզի լոլիկը սառը մարինադի մեջ լավ աղ "ուտի"։

Լոլիկի թթուն բանկայի մեջ

9

Հինգ օր անցնելուց հետո սկսեք փորձել լոլիկը։ Եթե այն արդեն մարինացվել է, բանկաներ տեղափոխեք սառնարան կամ չուլան, որտեղ ջերմաստիճանը համեմատաբար ցածր է սենյակայինից։

Մարինացված կանաչ լոլիկ

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդը, Պիտակներ, ,

Ingredients

Թթվի բաղադրիչները
 3 կգ․ կանաչ լոլիկ
 1 կապ նեխուրՆեխխուրը դա քյարավուզն է, ռուսերեն сельдерей։
 1 կապ սամիթ
 10 հատ դափնու տերև
 20 հատ սև պղպեղի գնդիկներ
 1 գլուխ սխտոր
 2 հատ գազար
 1 կանաչ բիբար
Մարինադի համար
 3 լ խմելու ջուրՆկարներում և տեսահոլավակում մենք օգտագործել ենք 5 լիտր, այդ պատճառով աղը շատ ենք լցրել։
  կգ․ խոշոր աղՀաշվեք հետևյալ կերպ, 10 լիտր ջրին պետք է ավելացնել կես լիտրանոցով լցված խոշոր աղ։
 1 թ/գ․ քացախաթթուԷսենցիա 70 տոկոսանոց։

Directions

Կանաչ լոլիկը թթու դնելու քայլերը
1

Հոսող ջրի տակ լավ լավացեք բանջարաեղենը և կանաչիները։ Հեռացրեք գազարի և սխտորի կլեպը։ Գազարը կիսեք և կտրտեք ձողիկների տեսքով։

Թթվի բաղադրիչները

2

Ապակե 3 լիտրանոց տարայի հատակին դրեք մի քիչ նեխուր, սամիթ, շերտերի բաժանած սխտորի մեկ պճեղ, պղպղեղի մի քանի գնդիկ, գազարի 3–4 ձողիկ, 2 կտոր կանաչ բիբար։

Բանջարեղեն և կանաչի

3

Այնուհետև բանկայի մեջ լցրեք մոտովորապես նախապատրաստած կանաչ լոլիկի ¼-ը։

Լոլիկը բանակայի մեջ

4

Կրկնեք 2-րդ և 3-րդ քայլերը և վերջում ավելացրեք բոլոր բաղադրչները բացի կանաչ լոլիկից։

Թթվի բաղադրիչները բանկայի մեջ

5

Անցեք մարինադի պատրաստմանը։ Հինգ լիտր սենյակային ջերմաստիճանում գտնվող խմելու ջրին ավաելացրեք 0,25 – 0,3 կիլոգրամ խոշոր աղ և 1 թեյի գդալ սննդի 70 տոկոսանոց էսենցիա։

Ջուրը և աղը

6

Խառնեք այնքան, մինչև աղը ամբողջությամբ լուծվի ջրի մեջ և ստացվի թափանցիկ հեղուկ։

Լուծել աղը ջրի մեջ

7

Պատրաստած մարինադը լցրեք լոլիկով լցված բանկաների մեջ ինչքան որ տեղավորվի։

Մարինադը բանկաների մեջ

8

Բանկաները փակեք ցանկացած կրիշկայով և թողեք սենյակային ջերնաստիճանում, որպեսզի լոլիկը սառը մարինադի մեջ լավ աղ "ուտի"։

Լոլիկի թթուն բանկայի մեջ

9

Հինգ օր անցնելուց հետո սկսեք փորձել լոլիկը։ Եթե այն արդեն մարինացվել է, բանկաներ տեղափոխեք սառնարան կամ չուլան, որտեղ ջերմաստիճանը համեմատաբար ցածր է սենյակայինից։

Մարինացված կանաչ լոլիկ

Մարինացված կանաչ լոլիկ

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 2 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 61Գրանցում: 26-06-2022

2 կարծիք “Մարինացված կանաչ լոլիկ”

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation