Այս բաղադրատոմսով, այսինքն սառը մարինադով թթու դրած լոլիկի առավելությունը կայանում է նրանում, որ հետագայում պահելու ընթացքում բանկայի մեջ և լոլիկի վրա այլ բնույթի նաստվածքներ և բորբոսներ չեն առաջանում։
Հոսող ջրի տակ լավ լավացեք բանջարաեղենը և կանաչիները։ Հեռացրեք գազարի և սխտորի կլեպը։ Գազարը կիսեք և կտրտեք ձողիկների տեսքով։
Ապակե 3 լիտրանոց տարայի հատակին դրեք մի քիչ նեխուր, սամիթ, շերտերի բաժանած սխտորի մեկ պճեղ, պղպղեղի մի քանի գնդիկ, գազարի 3–4 ձողիկ, 2 կտոր կանաչ բիբար։
Այնուհետև բանկայի մեջ լցրեք մոտովորապես նախապատրաստած կանաչ լոլիկի ¼-ը։
Կրկնեք 2-րդ և 3-րդ քայլերը և վերջում ավելացրեք բոլոր բաղադրչները բացի կանաչ լոլիկից։
Անցեք մարինադի պատրաստմանը։ Հինգ լիտր սենյակային ջերմաստիճանում գտնվող խմելու ջրին ավաելացրեք 0,25 – 0,3 կիլոգրամ խոշոր աղ և 1 թեյի գդալ սննդի 70 տոկոսանոց էսենցիա։
Խառնեք այնքան, մինչև աղը ամբողջությամբ լուծվի ջրի մեջ և ստացվի թափանցիկ հեղուկ։
Պատրաստած մարինադը լցրեք լոլիկով լցված բանկաների մեջ ինչքան որ տեղավորվի։
Բանկաները փակեք ցանկացած կրիշկայով և թողեք սենյակային ջերնաստիճանում, որպեսզի լոլիկը սառը մարինադի մեջ լավ աղ "ուտի"։
Հինգ օր անցնելուց հետո սկսեք փորձել լոլիկը։ Եթե այն արդեն մարինացվել է, բանկաներ տեղափոխեք սառնարան կամ չուլան, որտեղ ջերմաստիճանը համեմատաբար ցածր է սենյակայինից։
բաղադրիչ
Directions
Հոսող ջրի տակ լավ լավացեք բանջարաեղենը և կանաչիները։ Հեռացրեք գազարի և սխտորի կլեպը։ Գազարը կիսեք և կտրտեք ձողիկների տեսքով։
Ապակե 3 լիտրանոց տարայի հատակին դրեք մի քիչ նեխուր, սամիթ, շերտերի բաժանած սխտորի մեկ պճեղ, պղպղեղի մի քանի գնդիկ, գազարի 3–4 ձողիկ, 2 կտոր կանաչ բիբար։
Այնուհետև բանկայի մեջ լցրեք մոտովորապես նախապատրաստած կանաչ լոլիկի ¼-ը։
Կրկնեք 2-րդ և 3-րդ քայլերը և վերջում ավելացրեք բոլոր բաղադրչները բացի կանաչ լոլիկից։
Անցեք մարինադի պատրաստմանը։ Հինգ լիտր սենյակային ջերմաստիճանում գտնվող խմելու ջրին ավաելացրեք 0,25 – 0,3 կիլոգրամ խոշոր աղ և 1 թեյի գդալ սննդի 70 տոկոսանոց էսենցիա։
Խառնեք այնքան, մինչև աղը ամբողջությամբ լուծվի ջրի մեջ և ստացվի թափանցիկ հեղուկ։
Պատրաստած մարինադը լցրեք լոլիկով լցված բանկաների մեջ ինչքան որ տեղավորվի։
Բանկաները փակեք ցանկացած կրիշկայով և թողեք սենյակային ջերնաստիճանում, որպեսզի լոլիկը սառը մարինադի մեջ լավ աղ "ուտի"։
Հինգ օր անցնելուց հետո սկսեք փորձել լոլիկը։ Եթե այն արդեն մարինացվել է, բանկաներ տեղափոխեք սառնարան կամ չուլան, որտեղ ջերմաստիճանը համեմատաբար ցածր է սենյակայինից։
Ապրեք, շատ լավ բաղադրատոմս է։
Դուք ունեք հնարավորություն քննարկելու այս բաղադրատոմսը ֆորումում։