Բաղադրատոմսը պատրաստելու համար ամպայման վերցրեք որակով օղի։
Ըմպելիքը օգտագործելուց հետո մնացած բալը կարելի է պահել սառնարում հետագայում թխվածքեղեն պատրաստելու նպատակուվ։
Հնարավորության դեպքում ըմպելիքի պատրաստման ժամանակ բալի հետ մեկտեղ ավելացրեք նաև բալենու տերևներ։
Լվացեք բալը և տերևները։
Բալը տերևների հետ մեկտեղ լցրեք ապակե բանկայի մեջ։
Ամենավեջում ավելացրեք համեմունքները։
Անցեք շաքարից սիրոպի պատրաստմանը։
Ոչ մեծ կաթսայի մեջ շաքարավազին ավելացրեք մի ջուր և թույլ կարակի վրա խառնելուվ տաքացրեք այնքան ժամանակ, միչև շաքարը ամբողջությամբ լուծվի։
Վերցրեք կրակից և որոշ ժամանակ թողեք հովանալու նպատակուվ։
Հովանալուց հետո շաքարային սիրոպի կաթսա լցրեք օղին։
Ալկոհոլային սիրոպը հովացած կաթսայից լցրեք բալով և համեմունքներուվ լցված բանկայի մեջ։
Փակեք բանկան պահածոյացման համար նախատեսված մետաղյա փակիչով, տեղափոխեք մութ տեղ, և ուղիղ մեկ ամիս մոռացեք նրա գոյության մասին։
Մեկ ամիս անցնելուց հետո բալի ըմպելիքը լցրեք բաժակի մեջ, ավելացրեք մի քանի սառցակտոր և վայելեք։
Օղու համը ընդհանրապես չի զգացվում։
բաղադրիչ
Directions
Լվացեք բալը և տերևները։
Բալը տերևների հետ մեկտեղ լցրեք ապակե բանկայի մեջ։
Ամենավեջում ավելացրեք համեմունքները։
Անցեք շաքարից սիրոպի պատրաստմանը։
Ոչ մեծ կաթսայի մեջ շաքարավազին ավելացրեք մի ջուր և թույլ կարակի վրա խառնելուվ տաքացրեք այնքան ժամանակ, միչև շաքարը ամբողջությամբ լուծվի։
Վերցրեք կրակից և որոշ ժամանակ թողեք հովանալու նպատակուվ։
Հովանալուց հետո շաքարային սիրոպի կաթսա լցրեք օղին։
Ալկոհոլային սիրոպը հովացած կաթսայից լցրեք բալով և համեմունքներուվ լցված բանկայի մեջ։
Փակեք բանկան պահածոյացման համար նախատեսված մետաղյա փակիչով, տեղափոխեք մութ տեղ, և ուղիղ մեկ ամիս մոռացեք նրա գոյության մասին։
Մեկ ամիս անցնելուց հետո բալի ըմպելիքը լցրեք բաժակի մեջ, ավելացրեք մի քանի սառցակտոր և վայելեք։
Օղու համը ընդհանրապես չի զգացվում։