Օղի բալով

Վարկանիշ
Օղի բալով
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ29 օր 4 ժՊատրաստում30 ր
Խմիչքի բաղադրիչները
 1 կգ․ բալ
 1 լ որոկով օղի
 1 ձող դարչին
 5 հատ մեխակ
 250 գ․ շաքարավազ
 ջուրՋուրը անհրաժեշտ է շաքարից սիրոպ պատրաստելու համար։
Լոգո
Հարգելի ընկերներ

Խնդրում ենք Ձեզ, որպես բարի կամքի դրսևորում, օգնել մեզ զարգացնել Vosmarket YouTube ալիքը:
Դա անելու համար անցեք մեր ալիք և բաժանորդագրվեք։

Բաղադրատոմսը պատրաստելու համար ամպայման վերցրեք որակով օղի։
Ըմպելիքը օգտագործելուց հետո մնացած բալը կարելի է պահել սառնարում հետագայում թխվածքեղեն պատրաստելու նպատակուվ։

Հնարավորության դեպքում ըմպելիքի պատրաստման ժամանակ բալի հետ մեկտեղ ավելացրեք նաև բալենու տերևներ։

Օղուց և բալիս թունդ խմիչք պատրաստելու քայլերը
1

Լվացեք բալը և տերևները։
Բալը տերևների հետ մեկտեղ լցրեք ապակե բանկայի մեջ։
Ամենավեջում ավելացրեք համեմունքները։

2

Անցեք շաքարից սիրոպի պատրաստմանը։
Ոչ մեծ կաթսայի մեջ շաքարավազին ավելացրեք մի ջուր և թույլ կարակի վրա խառնելուվ տաքացրեք այնքան ժամանակ, միչև շաքարը ամբողջությամբ լուծվի։
Վերցրեք կրակից և որոշ ժամանակ թողեք հովանալու նպատակուվ։

3

Հովանալուց հետո շաքարային սիրոպի կաթսա լցրեք օղին։

4

Ալկոհոլային սիրոպը հովացած կաթսայից լցրեք բալով և համեմունքներուվ լցված բանկայի մեջ։

5

Փակեք բանկան պահածոյացման համար նախատեսված մետաղյա փակիչով, տեղափոխեք մութ տեղ, և ուղիղ մեկ ամիս մոռացեք նրա գոյության մասին։

6

Մեկ ամիս անցնելուց հետո բալի ըմպելիքը լցրեք բաժակի մեջ, ավելացրեք մի քանի սառցակտոր և վայելեք։
Օղու համը ընդհանրապես չի զգացվում։

Բալից թունդ ըմպելիք

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ

բաղադրիչ

Խմիչքի բաղադրիչները
 1 կգ․ բալ
 1 լ որոկով օղի
 1 ձող դարչին
 5 հատ մեխակ
 250 գ․ շաքարավազ
 ջուրՋուրը անհրաժեշտ է շաքարից սիրոպ պատրաստելու համար։

Directions

Օղուց և բալիս թունդ խմիչք պատրաստելու քայլերը
1

Լվացեք բալը և տերևները։
Բալը տերևների հետ մեկտեղ լցրեք ապակե բանկայի մեջ։
Ամենավեջում ավելացրեք համեմունքները։

2

Անցեք շաքարից սիրոպի պատրաստմանը։
Ոչ մեծ կաթսայի մեջ շաքարավազին ավելացրեք մի ջուր և թույլ կարակի վրա խառնելուվ տաքացրեք այնքան ժամանակ, միչև շաքարը ամբողջությամբ լուծվի։
Վերցրեք կրակից և որոշ ժամանակ թողեք հովանալու նպատակուվ։

3

Հովանալուց հետո շաքարային սիրոպի կաթսա լցրեք օղին։

4

Ալկոհոլային սիրոպը հովացած կաթսայից լցրեք բալով և համեմունքներուվ լցված բանկայի մեջ։

5

Փակեք բանկան պահածոյացման համար նախատեսված մետաղյա փակիչով, տեղափոխեք մութ տեղ, և ուղիղ մեկ ամիս մոռացեք նրա գոյության մասին։

6

Մեկ ամիս անցնելուց հետո բալի ըմպելիքը լցրեք բաժակի մեջ, ավելացրեք մի քանի սառցակտոր և վայելեք։
Օղու համը ընդհանրապես չի զգացվում։

Բալից թունդ ըմպելիք

Օղի բալով

Հեղինակ

կայքում չէ 4 days

AVDSM

8
Կարծիքներ: 10Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *