Դիտում 469
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ29 օր 4 ժՊատրաստում30 ր
Խմիչքի բաղադրիչները
1 կգ․ բալ
1 լ որոկով օղի
1 ձող դարչին
5 հատ մեխակ
250 գ․ շաքարավազ
ջուրՋուրը անհրաժեշտ է շաքարից սիրոպ պատրաստելու համար։
Բաղադրատոմսը պատրաստելու համար ամպայման վերցրեք որակով օղի։
Ըմպելիքը օգտագործելուց հետո մնացած բալը կարելի է պահել սառնարում հետագայում թխվածքեղեն պատրաստելու նպատակուվ։
Հնարավորության դեպքում ըմպելիքի պատրաստման ժամանակ բալի հետ մեկտեղ ավելացրեք նաև բալենու տերևներ։
Օղուց և բալիս թունդ խմիչք պատրաստելու քայլերը
1Լվացեք բալը և տերևները։
Բալը տերևների հետ մեկտեղ լցրեք ապակե բանկայի մեջ։
Ամենավեջում ավելացրեք համեմունքները։
2Անցեք շաքարից սիրոպի պատրաստմանը։
Ոչ մեծ կաթսայի մեջ շաքարավազին ավելացրեք մի ջուր և թույլ կարակի վրա խառնելուվ տաքացրեք այնքան ժամանակ, միչև շաքարը ամբողջությամբ լուծվի։
Վերցրեք կրակից և որոշ ժամանակ թողեք հովանալու նպատակուվ։
3Հովանալուց հետո շաքարային սիրոպի կաթսա լցրեք օղին։
4Ալկոհոլային սիրոպը հովացած կաթսայից լցրեք բալով և համեմունքներուվ լցված բանկայի մեջ։
5Փակեք բանկան պահածոյացման համար նախատեսված մետաղյա փակիչով, տեղափոխեք մութ տեղ, և ուղիղ մեկ ամիս մոռացեք նրա գոյության մասին։
6Մեկ ամիս անցնելուց հետո բալի ըմպելիքը լցրեք բաժակի մեջ, ավելացրեք մի քանի սառցակտոր և վայելեք։
Օղու համը ընդհանրապես չի զգացվում։

բաղադրիչ
Խմիչքի բաղադրիչները
1 կգ․ բալ
1 լ որոկով օղի
1 ձող դարչին
5 հատ մեխակ
250 գ․ շաքարավազ
ջուրՋուրը անհրաժեշտ է շաքարից սիրոպ պատրաստելու համար։
Directions
Օղուց և բալիս թունդ խմիչք պատրաստելու քայլերը
1Լվացեք բալը և տերևները։
Բալը տերևների հետ մեկտեղ լցրեք ապակե բանկայի մեջ։
Ամենավեջում ավելացրեք համեմունքները։
2Անցեք շաքարից սիրոպի պատրաստմանը։
Ոչ մեծ կաթսայի մեջ շաքարավազին ավելացրեք մի ջուր և թույլ կարակի վրա խառնելուվ տաքացրեք այնքան ժամանակ, միչև շաքարը ամբողջությամբ լուծվի։
Վերցրեք կրակից և որոշ ժամանակ թողեք հովանալու նպատակուվ։
3Հովանալուց հետո շաքարային սիրոպի կաթսա լցրեք օղին։
4Ալկոհոլային սիրոպը հովացած կաթսայից լցրեք բալով և համեմունքներուվ լցված բանկայի մեջ։
5Փակեք բանկան պահածոյացման համար նախատեսված մետաղյա փակիչով, տեղափոխեք մութ տեղ, և ուղիղ մեկ ամիս մոռացեք նրա գոյության մասին։
6Մեկ ամիս անցնելուց հետո բալի ըմպելիքը լցրեք բաժակի մեջ, ավելացրեք մի քանի սառցակտոր և վայելեք։
Օղու համը ընդհանրապես չի զգացվում։

Հեղինակ
8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 89Գրանցում: 02-06-2021