Նռան աղցանը այս բաղադրատոմսով հեշտ է պատրաստվում, ունի տպավորիչ տեսք և քաղցր համ։ Ուտելու ժամանակ զգացվում է սոխի ու նռան հաճելի խրթխրթոց։
Մաքրել սոխը։ Կտրեք օղակների տեսքով: Ցանկության դեպքում սոխի օղակները կարելի է կիսել:
Կտրտած սոխը լցնել քամոցի մեջ և վրան լցնել եռման ջուր։
Շոգեհարված սոխը տեղափոխել փոքրիկ ամանի մեջ։
Աղ և շաքարավազ ավելացնել ըստ ճաշակի:
Աղացնի համար վերցնում ենք միջին չափի, քաղցր, վառ կարմիր հատիկներով նուռը։
Նուռը լցնել սոխով ամանի մեջ։ Վրան քամեք մի քիչ կիտրոնի հյութ։
Ավելացնել մի քիչ ձեթ:
Նռան աղցանը պատրաստ է։
Արդյունքում ստանում ենք քաղցր նռան աղցան։ Սոխն ընդհանրապես չի զգացվում։
բաղադրիչ
Directions
Մաքրել սոխը։ Կտրեք օղակների տեսքով: Ցանկության դեպքում սոխի օղակները կարելի է կիսել:
Կտրտած սոխը լցնել քամոցի մեջ և վրան լցնել եռման ջուր։
Շոգեհարված սոխը տեղափոխել փոքրիկ ամանի մեջ։
Աղ և շաքարավազ ավելացնել ըստ ճաշակի:
Աղացնի համար վերցնում ենք միջին չափի, քաղցր, վառ կարմիր հատիկներով նուռը։
Նուռը լցնել սոխով ամանի մեջ։ Վրան քամեք մի քիչ կիտրոնի հյութ։
Ավելացնել մի քիչ ձեթ:
Նռան աղցանը պատրաստ է։
Արդյունքում ստանում ենք քաղցր նռան աղցան։ Սոխն ընդհանրապես չի զգացվում։