Մսից կոտլետ միջուկով

Վարկանիշ
Մսից կոտլետ միջուկով
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում30 ր
Կոտլետի բաղադրիչները
 800 գ․ աղացած միսՖարշի համար օգտագործեք տավարի և խոզի միս 4/1 հարաբերությամբ։
 100 գ․ խոզապուխտ
 100 գ․ պանիրԿարելի է վերցնել ցանկացած տեսակի պանիր։
 1 հատ հավկիթ
 1 qt սպիտակ հաց
 50 գ․ մանի կրուպա
 աղացած պղպեղ
 համեմունքներ
 աղ

Ձեր հայեցողությամբ այս կոտլետներին մեջ կարող եք ավելացնել տարբեր սննդամթերք, որոնք կհամապատասխանեն ձեր ճաշակին։
Այս կոտլետները կարող եք պատրաստել ինչպես տոնական սեղանի, այնպես էլ սովորական ընտանեկան ընթրիքի համար՝ ձեր ընտանիքի ճաշացանկին որոշակի բազմազանություն հաղորդելու համար:

 
Միջուկով կոտլետի պատրաստման քայլերը
1

Նախապատրասեք կոտլետի բաղադրիչները։

Կոտլետի բաղադրիչները

2

Հացի կտորը մանր կտրատեք և առանձին ամանի մեջ դրեք։

Հացի կտորները

3

Աղացած մսին ​​ավելացնել ձուն, մանի ձավարը, համեմունքները, աղն ու պղպեղը։ Ամեն ինչ լավ խառնել մինչև միամասեռ զանգված ստանաք:
Այնուհետև դանդաղ, փոքր չափաբաժիններով, կոտրված հացը լցնում ենք ստացված զանգվածի մեջ, որպեսզի այն հավասարաչափ բաշխվի, և նորից լավ խառնում ենք։

Մսային ֆարշի պատրաստումը

4

Խոզապուխտն ու պանիրը կտրտեք փոքր ձողիկներ տեսքով և առանձին ափսեի մեջ մի կողմ դնելով։ Դրանք մեզ պետք կգան մի փոքր ուշ՝ կոտլետների ձևավորման ժամանակ։

Կտրտած խոզապուխտը և պանիրը

5

Կտրում ենք աղացած միսի մանր կտորները և լավ հունցում մեր ձեռքերում, որպեսզի կոտլետ ձևավորելու համար գնդիկներ պատրաստենք: Այնուհետև ստացված մսային գնդիկները տափակացնում ենք և ֆարշից շրջանակները շարում խոհանոցային տախտակի վրա։
Ստացված շրջանակների վրա, հենց կենտրոնում, դրեք խոզապուխտի և պանրիի կտորներ այնքան, որպեսզի կարողանաք պարունակությունը փաթաթել կոտլետի ներսում:

Կոտլետի ձևավորումը

6

Կոտլետների ծայրերը հնարավորս պինդ ամրացնում ենք իրար, որ տապակելու ժամանակ միջուկը տարածվելիս դուրս չթափվի։ Պատրաստի կոտլետները դնում ենք տաքացրած տապակի մեջ։
Հուշում. Որպեսզի աղացած միսը չկպչի ձեր ձեռքերին և տախտակին, կարող եք ձեռքերը թրջել սառը ջրով։

Կոտլետները տապակի մեջ

7

Տապակում ենք մինչև ոսկե-դարչնագույն երանգ ստանան, ինչպես սովորական կոտլետները:
Աղացած մսից, պանրով և խոզապուխտով լցոնված միջուկով կոտլետները պատրաստ են։
Մատցելիս կոտլետի հետ համատեղեք ձեր նախընտրած գարնիրը, կողմնակի ուտեստը։

Մսից կոտլետ միջուկով

բաղադրիչ

Կոտլետի բաղադրիչները
 800 գ․ աղացած միսՖարշի համար օգտագործեք տավարի և խոզի միս 4/1 հարաբերությամբ։
 100 գ․ խոզապուխտ
 100 գ․ պանիրԿարելի է վերցնել ցանկացած տեսակի պանիր։
 1 հատ հավկիթ
 1 qt սպիտակ հաց
 50 գ․ մանի կրուպա
 աղացած պղպեղ
 համեմունքներ
 աղ

Directions

Միջուկով կոտլետի պատրաստման քայլերը
1

Նախապատրասեք կոտլետի բաղադրիչները։

Կոտլետի բաղադրիչները

2

Հացի կտորը մանր կտրատեք և առանձին ամանի մեջ դրեք։

Հացի կտորները

3

Աղացած մսին ​​ավելացնել ձուն, մանի ձավարը, համեմունքները, աղն ու պղպեղը։ Ամեն ինչ լավ խառնել մինչև միամասեռ զանգված ստանաք:
Այնուհետև դանդաղ, փոքր չափաբաժիններով, կոտրված հացը լցնում ենք ստացված զանգվածի մեջ, որպեսզի այն հավասարաչափ բաշխվի, և նորից լավ խառնում ենք։

Մսային ֆարշի պատրաստումը

4

Խոզապուխտն ու պանիրը կտրտեք փոքր ձողիկներ տեսքով և առանձին ափսեի մեջ մի կողմ դնելով։ Դրանք մեզ պետք կգան մի փոքր ուշ՝ կոտլետների ձևավորման ժամանակ։

Կտրտած խոզապուխտը և պանիրը

5

Կտրում ենք աղացած միսի մանր կտորները և լավ հունցում մեր ձեռքերում, որպեսզի կոտլետ ձևավորելու համար գնդիկներ պատրաստենք: Այնուհետև ստացված մսային գնդիկները տափակացնում ենք և ֆարշից շրջանակները շարում խոհանոցային տախտակի վրա։
Ստացված շրջանակների վրա, հենց կենտրոնում, դրեք խոզապուխտի և պանրիի կտորներ այնքան, որպեսզի կարողանաք պարունակությունը փաթաթել կոտլետի ներսում:

Կոտլետի ձևավորումը

6

Կոտլետների ծայրերը հնարավորս պինդ ամրացնում ենք իրար, որ տապակելու ժամանակ միջուկը տարածվելիս դուրս չթափվի։ Պատրաստի կոտլետները դնում ենք տաքացրած տապակի մեջ։
Հուշում. Որպեսզի աղացած միսը չկպչի ձեր ձեռքերին և տախտակին, կարող եք ձեռքերը թրջել սառը ջրով։

Կոտլետները տապակի մեջ

7

Տապակում ենք մինչև ոսկե-դարչնագույն երանգ ստանան, ինչպես սովորական կոտլետները:
Աղացած մսից, պանրով և խոզապուխտով լցոնված միջուկով կոտլետները պատրաստ են։
Մատցելիս կոտլետի հետ համատեղեք ձեր նախընտրած գարնիրը, կողմնակի ուտեստը։

Մսից կոտլետ միջուկով

Մսից կոտլետ միջուկով

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *