Դդմիկով և պանրով ջեռեփուկ

Վարկանիշ
Դդմիկով և պանրով ջեռեփուկ
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում50 ր
Ջեռեփուկի բաղադրիչները
 ½ խոշոր դդմիկ
 4 հատ կանաչ սոխ
  բաժակ ցորենի ալյուր
 փխրեցուցիչ
 3 հատ հավկիթ
 30 գ․ պանիր
 1 բաժակ խաշած բրինձ
 աղ

Բանջարեղենով պատրաստված տնական այս ուտեստը հիանալի տարբերակ է նախաճաշի, ճաշի կամ ընթրիքի համար։
Առանց յուղի պատրաստում ենք ցուկկինի, կանաչ սոխ, հավի ձու և բրնձի և ստանում թեթև և համեղ ջեռեփուկ, որը հաճելի սնունդ է նրանց համար, ովքեր հոգ են տանում իրենց կազմվածքի մասին։

 
Ցուկինիով ջեռեփուկի պատրաստման քայլերը
1

Կանաչ սոխը մանր կտրատել։
Մաքրել ցուկկինը միջուկից և կեղևից։ Քերել ցուկկինին խոշոր քերիչով։
Խառնել իրար քերած ցուկկինին և կտրտած կանաչ սոխը:

Դդմիկը և սոխը

2

Առանձին ամանի մեջ երեք ձուն հարել աղով։ Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ։
Ստացված խմորը խառնել քերած ցուկկինիի և կանաչ սոխի հետ։

Խմոր և ցուկինի

3

Եփած բրինձը հավասար շերտով քսել սիլիկոնե (պարտադիր չէ, որ աման սիլիկոնից լինի) թխման ամանի մեջ։
Վերևում դրեք ցուկկինի և սոխի խմորը։ Հավասարաչափ տարածեք թխման ամանի։

Ցուկինի խմոր

4

Պանիրը քերել և ցանել ցուկինիի խմորի վրա։

Քերած պանիր ցանել

5

Թխման ձևամանը ցուկկինիով ուղարկեք նախապես տաքացրած ջեռոց։
Թխել միջին ջերմության վրա մոտ կես ժամ։

Ցուկինին ջեռոցում

6

Տապակը հանում ենք ջեռոցից, հովացնում։ Ցուկինիով ջեռեփուկը կտրտում ենք և դնում ափսեների վրա։
Մատուցելիս կարող եք զարդարել։ Բարի ախորժակ։

Պատրաստի կտոր

ԿատեգորիաՄեթոդը

բաղադրիչ

Ջեռեփուկի բաղադրիչները
 ½ խոշոր դդմիկ
 4 հատ կանաչ սոխ
  բաժակ ցորենի ալյուր
 փխրեցուցիչ
 3 հատ հավկիթ
 30 գ․ պանիր
 1 բաժակ խաշած բրինձ
 աղ

Directions

Ցուկինիով ջեռեփուկի պատրաստման քայլերը
1

Կանաչ սոխը մանր կտրատել։
Մաքրել ցուկկինը միջուկից և կեղևից։ Քերել ցուկկինին խոշոր քերիչով։
Խառնել իրար քերած ցուկկինին և կտրտած կանաչ սոխը:

Դդմիկը և սոխը

2

Առանձին ամանի մեջ երեք ձուն հարել աղով։ Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ։
Ստացված խմորը խառնել քերած ցուկկինիի և կանաչ սոխի հետ։

Խմոր և ցուկինի

3

Եփած բրինձը հավասար շերտով քսել սիլիկոնե (պարտադիր չէ, որ աման սիլիկոնից լինի) թխման ամանի մեջ։
Վերևում դրեք ցուկկինի և սոխի խմորը։ Հավասարաչափ տարածեք թխման ամանի։

Ցուկինի խմոր

4

Պանիրը քերել և ցանել ցուկինիի խմորի վրա։

Քերած պանիր ցանել

5

Թխման ձևամանը ցուկկինիով ուղարկեք նախապես տաքացրած ջեռոց։
Թխել միջին ջերմության վրա մոտ կես ժամ։

Ցուկինին ջեռոցում

6

Տապակը հանում ենք ջեռոցից, հովացնում։ Ցուկինիով ջեռեփուկը կտրտում ենք և դնում ափսեների վրա։
Մատուցելիս կարող եք զարդարել։ Բարի ախորժակ։

Պատրաստի կտոր

Notes

Դդմիկով և պանրով ջեռեփուկ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 year

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան