Այս բաղադրատոմսով տապակված հավի թևիկներու ունեն յուրահատուկ քաղցր համ։ Համոզված եմ մեկ անգամ փորձելուց հետո, դուք հաճախ կպատրաստեք այս ուտեստը։
Սոուսը միաճամանակ հանդիսանում է նաև մարինադ, որի բաղադրիչներ դուք կարող էք փոփոխել ըստ ճաշակի։
Օրինակ ես ավելացրել եմ նաև գնդիկավոր մանանեխ, որը թևկիներին տվել թեթև դառը համ։
Հավի թևիկները լավ լվացեք և չորացրեք, կապ թողեք լավ ջրքամվի։
Թևիկներից հեռացրեք ծայրամասերը։ Դրանց վրա ուտելու բան չկա, և տապակելու ընթացքում շուտ վառվում ու սևանում են։
Տարայի մեջ խառնեք սոուս-մարինադի բաղադրիչները, սոյայի սոուսը, մեղրը, ճզմված սխտորը և 2 թեյի գդալ բուսական յուղը։
Ես ավելացրել եմ նայե գնդիկավոր մամամեխ, բայց եթե դուք առաջին անգամ եք պատարաստում, ապա նշված հիմնական բաղադրիչներից բացի ուրշ ոչինչ մի ավելացրեք սոուսի մեջ։
Պատրաստած սոուսը լցրեք թևիկների վրա և խառնեք։ Իմ մոտ թևիկներ 1 կգ 200 գր են, այդ պատճառով սոուսը քիչ է թվում։
Խառնելուց հետո թողեք, որպեսզի հավի թևերը սենյակային ջերմաստիճանում մարինացվեն սոուսի մեջ կես ժամ։ Այդ ընթացքում մի քանի անգամ քառնեք։
Այնուհետև մեծ տապակի մեջ 2 ճաշի գդալ բուսայուղ լցրեք և դրեք ուժեղ կրակի վրա։ Յուղը լավ տաքանալուց հետո թավայի մեջ լցրեք թևիկները։
Սուոսը չթափեք։
Ամեն կողմից անհրաժեշտ է տապակել մինիմում 5 րոպե, որպեսզի թևիկները ստանան ոսկեգույն երանգ։
Երկու կողմերը տապակելուց հետո խառնեք և թավայի մեջ լցրեք մարինադի, սուսի մնացորդը և նորից լավ խառնեք։
Ծածկել կափարիչով և մարմանդ կրակի վրա պատրաստել ևս 30 րոպե։ Այդ ընթացքում մեկ անգամ խառնեք թավայի պարունակությունը։
Այուհետև վերցրեք կափարիչը և 3 րոպե տապակեք ուժեղ կրակի վրա, որպեսզի տապակի մեջ հավաքված հեղուկը գոլորշիանա։
Հավի թևիկները տապակված սոյայի և մեղրի մեջ պատրաստ են։ Թողեք 15 րոպե հովանա և կարող եք մատուցել։
բաղադրիչ
Directions
Հավի թևիկները լավ լվացեք և չորացրեք, կապ թողեք լավ ջրքամվի։
Թևիկներից հեռացրեք ծայրամասերը։ Դրանց վրա ուտելու բան չկա, և տապակելու ընթացքում շուտ վառվում ու սևանում են։
Տարայի մեջ խառնեք սոուս-մարինադի բաղադրիչները, սոյայի սոուսը, մեղրը, ճզմված սխտորը և 2 թեյի գդալ բուսական յուղը։
Ես ավելացրել եմ նայե գնդիկավոր մամամեխ, բայց եթե դուք առաջին անգամ եք պատարաստում, ապա նշված հիմնական բաղադրիչներից բացի ուրշ ոչինչ մի ավելացրեք սոուսի մեջ։
Պատրաստած սոուսը լցրեք թևիկների վրա և խառնեք։ Իմ մոտ թևիկներ 1 կգ 200 գր են, այդ պատճառով սոուսը քիչ է թվում։
Խառնելուց հետո թողեք, որպեսզի հավի թևերը սենյակային ջերմաստիճանում մարինացվեն սոուսի մեջ կես ժամ։ Այդ ընթացքում մի քանի անգամ քառնեք։
Այնուհետև մեծ տապակի մեջ 2 ճաշի գդալ բուսայուղ լցրեք և դրեք ուժեղ կրակի վրա։ Յուղը լավ տաքանալուց հետո թավայի մեջ լցրեք թևիկները։
Սուոսը չթափեք։
Ամեն կողմից անհրաժեշտ է տապակել մինիմում 5 րոպե, որպեսզի թևիկները ստանան ոսկեգույն երանգ։
Երկու կողմերը տապակելուց հետո խառնեք և թավայի մեջ լցրեք մարինադի, սուսի մնացորդը և նորից լավ խառնեք։
Ծածկել կափարիչով և մարմանդ կրակի վրա պատրաստել ևս 30 րոպե։ Այդ ընթացքում մեկ անգամ խառնեք թավայի պարունակությունը։
Այուհետև վերցրեք կափարիչը և 3 րոպե տապակեք ուժեղ կրակի վրա, որպեսզի տապակի մեջ հավաքված հեղուկը գոլորշիանա։
Հավի թևիկները տապակված սոյայի և մեղրի մեջ պատրաստ են։ Թողեք 15 րոպե հովանա և կարող եք մատուցել։