Հեշտ պատրաստվող և համեղ աղցան՝ մատչելի բյուջետային բաղադրիչներով։
Փորձեք աղցանը և մի փորձեք քննադատել առանց փորձելու:
Լյարդը և սիրտը պետք է լավ մաքրվեն թաղանթներից և արյունատար անոթներից: Այնուհետև աղ անել և տապակել բուսայուղի մեջ։
Գազարը մաքրել, քերել խոշոր քերիչով և նույնպես տապակել։
Սպիտակ սոխը կտրատել կիսաօղակների տեսքով, համեմել աղով, պղպեղ և տապակել:
Բոլոր բաղադրիչները տապակել առանձին-առանձին։
Աղցանի ամանի մեջ շերտերով լցնում ենք տապակած լյարդը, սոխը, գազարը։ Սա աղցանի հիմքն է։
Այժմ նախապատրաստում ենք լրացուցիչ բաղադրիչները:
Թթու վարունգը կտրտում ենք շերտերով, տանձի կտորները լցնում ենք կիտրոնի-նարնջի հյութի մեջ, կարմիր սոխը կտրտում ենք բարակ օղակների տեսքով:
Կարմիր սոխի վրա եռացրած ջուր լցնել, համել ջրից և մեկ ժամ պահել պարզ մարինադի մեջ՝ եռացրած ջուր, քացախ, շաքար և աղ։
Նախապատրաստած լրացուցիչ բաղադրիչները դնում ենք աղցանի ամանի մոտ առանձին ամանների մեջ, որպեսզի ամեն մեկը կարողանա իր ճաշակով հավելում ընտրել կամ ամեն ինչից մի քիչ դնել միանգամից։
Մնում է պատրաստել սոուսը և մատուցել։
Սոուսի համար խառնել մայոնեզը, թթվասերը, մանրացրած սխտորն ու սամիթը։
բաղադրիչ
Directions
Լյարդը և սիրտը պետք է լավ մաքրվեն թաղանթներից և արյունատար անոթներից: Այնուհետև աղ անել և տապակել բուսայուղի մեջ։
Գազարը մաքրել, քերել խոշոր քերիչով և նույնպես տապակել։
Սպիտակ սոխը կտրատել կիսաօղակների տեսքով, համեմել աղով, պղպեղ և տապակել:
Բոլոր բաղադրիչները տապակել առանձին-առանձին։
Աղցանի ամանի մեջ շերտերով լցնում ենք տապակած լյարդը, սոխը, գազարը։ Սա աղցանի հիմքն է։
Այժմ նախապատրաստում ենք լրացուցիչ բաղադրիչները:
Թթու վարունգը կտրտում ենք շերտերով, տանձի կտորները լցնում ենք կիտրոնի-նարնջի հյութի մեջ, կարմիր սոխը կտրտում ենք բարակ օղակների տեսքով:
Կարմիր սոխի վրա եռացրած ջուր լցնել, համել ջրից և մեկ ժամ պահել պարզ մարինադի մեջ՝ եռացրած ջուր, քացախ, շաքար և աղ։
Նախապատրաստած լրացուցիչ բաղադրիչները դնում ենք աղցանի ամանի մոտ առանձին ամանների մեջ, որպեսզի ամեն մեկը կարողանա իր ճաշակով հավելում ընտրել կամ ամեն ինչից մի քիչ դնել միանգամից։
Մնում է պատրաստել սոուսը և մատուցել։
Սոուսի համար խառնել մայոնեզը, թթվասերը, մանրացրած սխտորն ու սամիթը։