Լյարդ թթվասերով և մանանեխով

Վարկանիշ
Լյարդ թթվասերով և մանանեխով
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում40 ր
Բաղադրիչներ
 500 գ․ հավի լյարդ
 350 գ․ գլուխ սոխ
 1 թ/գ․ շաքարավազ
 3 պճեղ սխտորԵրեք պճեղ սխտորը իմ մոտ կշռեց 15 գրամ
 60 մլ․ բուսական յուղ
 սև և կարմիր աղացած պղպեղ
 եռման ջուր
 աղ ըստ ճաշակի
Սոուսի համար
 4 ճշ/գ․ թթվասեր
 1 թ/գ․ մանանեխ
 2 ճշ/գ․ ջուր
 աղ ըստ ճաշակի

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված ցանկացած կենդանու կամ թռչնի լյարդ ստացվում է փափուկ, հյութեղ և շատ համեղ։
Եթե օգտագործ ում եք տավարի լյարդ, ապա նախօրոք հեռացրեք լյարդի վրայի թաղանթը։

 
Մաղադանոսով և թթվասերով լյարդի պատրաստման քայլերը
1

Լավ լվացած լյարդի վրա լցնել եռման ջուր և թղնել 5 րոպե։

Լյարդը եռման ջրում

2

Շատ քիչ քանակությամբ բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը։ Ես օգտագործել եմ 60 մլ․ բուսայուղ։

Սոխը տապակի մեջ

3

Սոխի վրա տապակելու սկզբում ավելացնել 1 թեյի գդալ շաքարավազ և մեկ պտղունց աղ։

Ավելացնել շաքարավազ

4

Տապակել մինչև թույլ ոսկեգույն երենգ ստացվի։

Ոսկեգույն երանգով սոխ

5

Ավելացնել 15 գրամ մանրացված սխտորը և խառնել։

Ավելացնել սխտոր

6

Սխտորը ավելացնելուց մեկ րոպե հետո տապակած սոխով թավայի մեջ լցնել եռման ջրով մշկաված լյարդը։

Լյարդը թավայի մեջ

7

Ավելացնել համեմունքներ և աղ ըստ ճաշակի։ Համեմունքներից ես օգտագործել եմ միայ սև և կարմիր աղացած պղպեղ։

Համեմել լյարդը թավայի մեջ

8

Ծածկել կափարիչով և տապակել 4–5 րոպե։

Տապակել փակ կափարիչով

9

Քանի դեռ լյարդը պատրաստվում է, սկսենք պատրաստել սոուսը։
Հարմար տարայի մեջ լցնել 4 ճաշի գդալ թթվասեր։

Թթվասեր սոուսի համար

10

Ավելացնել մեկ լիքը թեյի գդալ մանանեխ։

Ավելացնել մանանեխ

11

Ավելացնել աղ ըստ ճաշակի, 2 ճաշի գդալ ջուր և լավ խառնել։

Սոուսին ավելացնել ջուր

12

Պատրաստված սոուսը լցնել թավայի մեջ և խառնել։

Սոուսը թավայի մեջ

13

Դնել կափարիչը և պատրաստել 10–12 րոպե թույլ կրակի վրա։

Դնել կափարիչը

14

Լյարդը տապակված թթվասերով և մաղադանոսով սոուսի մեջ պատրաստ է։

Պատրաստի լյարդը

15

Պատրստի լյարդը խորհուրդ եմ տալիս մատուցել կարտոֆիլից պյուրեյի հետ ։

Լյարդը կարտոֆիլից պյուրեյի հետ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ

բաղադրիչ

Բաղադրիչներ
 500 գ․ հավի լյարդ
 350 գ․ գլուխ սոխ
 1 թ/գ․ շաքարավազ
 3 պճեղ սխտորԵրեք պճեղ սխտորը իմ մոտ կշռեց 15 գրամ
 60 մլ․ բուսական յուղ
 սև և կարմիր աղացած պղպեղ
 եռման ջուր
 աղ ըստ ճաշակի
Սոուսի համար
 4 ճշ/գ․ թթվասեր
 1 թ/գ․ մանանեխ
 2 ճշ/գ․ ջուր
 աղ ըստ ճաշակի

Directions

Մաղադանոսով և թթվասերով լյարդի պատրաստման քայլերը
1

Լավ լվացած լյարդի վրա լցնել եռման ջուր և թղնել 5 րոպե։

Լյարդը եռման ջրում

2

Շատ քիչ քանակությամբ բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը։ Ես օգտագործել եմ 60 մլ․ բուսայուղ։

Սոխը տապակի մեջ

3

Սոխի վրա տապակելու սկզբում ավելացնել 1 թեյի գդալ շաքարավազ և մեկ պտղունց աղ։

Ավելացնել շաքարավազ

4

Տապակել մինչև թույլ ոսկեգույն երենգ ստացվի։

Ոսկեգույն երանգով սոխ

5

Ավելացնել 15 գրամ մանրացված սխտորը և խառնել։

Ավելացնել սխտոր

6

Սխտորը ավելացնելուց մեկ րոպե հետո տապակած սոխով թավայի մեջ լցնել եռման ջրով մշկաված լյարդը։

Լյարդը թավայի մեջ

7

Ավելացնել համեմունքներ և աղ ըստ ճաշակի։ Համեմունքներից ես օգտագործել եմ միայ սև և կարմիր աղացած պղպեղ։

Համեմել լյարդը թավայի մեջ

8

Ծածկել կափարիչով և տապակել 4–5 րոպե։

Տապակել փակ կափարիչով

9

Քանի դեռ լյարդը պատրաստվում է, սկսենք պատրաստել սոուսը։
Հարմար տարայի մեջ լցնել 4 ճաշի գդալ թթվասեր։

Թթվասեր սոուսի համար

10

Ավելացնել մեկ լիքը թեյի գդալ մանանեխ։

Ավելացնել մանանեխ

11

Ավելացնել աղ ըստ ճաշակի, 2 ճաշի գդալ ջուր և լավ խառնել։

Սոուսին ավելացնել ջուր

12

Պատրաստված սոուսը լցնել թավայի մեջ և խառնել։

Սոուսը թավայի մեջ

13

Դնել կափարիչը և պատրաստել 10–12 րոպե թույլ կրակի վրա։

Դնել կափարիչը

14

Լյարդը տապակված թթվասերով և մաղադանոսով սոուսի մեջ պատրաստ է։

Պատրաստի լյարդը

15

Պատրստի լյարդը խորհուրդ եմ տալիս մատուցել կարտոֆիլից պյուրեյի հետ ։

Լյարդը կարտոֆիլից պյուրեյի հետ

Լյարդ թթվասերով և մանանեխով

Հեղինակ

կայքում չէ 10 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *