Եգիպտացորենի սառեցված հատիկներ ձմռան համար

Վարկանիշ
Եգիպտացորեն տոպրակի մեջ
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում1 ժ 30 ր
Բաղադրիչներ
 եգիպտացորեն
 ջուր
Ձեռքի տակ ունենալ
 Միանգմյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակներ

Այս բաղադրատոմսով սառեցված եգիպտացորենի հատիկներ կարելի է օգտագործել ցանկացած ուտեստի կամ աղցանի մեջ։
Հաշվի առեք, որ այս բաղադրատոմսով պատրաստված եգիպտեցորենը բացի նրանից որ էկոլոգիապես մաքուր է, այն նաև մի քանի անգամ էժան է ստացվում, քան խանութներում վաճառվողները։

 
Եգիպտացորենի հատիկների սառեցման քայլերը
1

Մաքրել եգիպտացորենը։ Հեռացնել տերևները և լվանալ։

Մաքրել եգիպտացորենը

2

Անհրաժեշտ է, որպեսզի եգիտացորենը շատ չեփվի։ Կաթսայի մեջ դնել եգիպտոցորենը, ջուր լցնել և խաշել։

Եգիպտացորենը կաթսայի մեջ

3

Եփելու ժամանակը կախված է եգիպտացորենի տեսակից։
Ես խաշել եմ 1 ժամ 15 րոպե։ Խաշելու ընթացքում աղ չեմ ավելացնում։

Խաշելու պրոցեսը

4

Հանել եգիպտացորենը կաթսայից և թողնել հովանա։ Հատիկները իմ մոտ եփված են, բայց շատ փափուկ չեն։

Խաշած եգիպտացորեն

5

Այնուհետև սեղանի դանակի կամ այլ խոհանոցայի պարագայի օգնությամբ անհրաժեշտ է առնաձնացնել եգիպտացորենի հատիկները։

Առանձնացնել հատիկները

6

Հատկները առանձնացնում ենք իրարից և ըստ բաժնեչափերի լցնում միանգամյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակների մեջ։

Հատիկները փաթեթավորումից առաջ

7

Ես ամեն տոպրակի մեջ լցրել եմ 200 գրամ։

Փաթեթավորման չափաբաժինը

8

Հատիկներով լցված տոպրակները տեղափոխում ենք սառցարան։ Սառցարանում եգիպտացորենի հատիկները կարելի է պահել մի քանի ամիս։

Եգիպտացորենը սառցարանում

9

Օգտագործելուց առաջ հատիկները լցնում եմ քամիչի մեջ, մի քանի վայրկյան պահում հոսող ջրի տակ և օգտագործում։
Հոսող ջրի տակ պահելը պարտադիր չէ, եթե սառցախցիկից հանած եգիպտացորենի հատիկները թողնեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի րոպե ապասառեցվեն։

Սառեցված եգիպտացորենի հատիկներ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ

բաղադրիչ

Բաղադրիչներ
 եգիպտացորեն
 ջուր
Ձեռքի տակ ունենալ
 Միանգմյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակներ

Directions

Եգիպտացորենի հատիկների սառեցման քայլերը
1

Մաքրել եգիպտացորենը։ Հեռացնել տերևները և լվանալ։

Մաքրել եգիպտացորենը

2

Անհրաժեշտ է, որպեսզի եգիտացորենը շատ չեփվի։ Կաթսայի մեջ դնել եգիպտոցորենը, ջուր լցնել և խաշել։

Եգիպտացորենը կաթսայի մեջ

3

Եփելու ժամանակը կախված է եգիպտացորենի տեսակից։
Ես խաշել եմ 1 ժամ 15 րոպե։ Խաշելու ընթացքում աղ չեմ ավելացնում։

Խաշելու պրոցեսը

4

Հանել եգիպտացորենը կաթսայից և թողնել հովանա։ Հատիկները իմ մոտ եփված են, բայց շատ փափուկ չեն։

Խաշած եգիպտացորեն

5

Այնուհետև սեղանի դանակի կամ այլ խոհանոցայի պարագայի օգնությամբ անհրաժեշտ է առնաձնացնել եգիպտացորենի հատիկները։

Առանձնացնել հատիկները

6

Հատկները առանձնացնում ենք իրարից և ըստ բաժնեչափերի լցնում միանգամյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակների մեջ։

Հատիկները փաթեթավորումից առաջ

7

Ես ամեն տոպրակի մեջ լցրել եմ 200 գրամ։

Փաթեթավորման չափաբաժինը

8

Հատիկներով լցված տոպրակները տեղափոխում ենք սառցարան։ Սառցարանում եգիպտացորենի հատիկները կարելի է պահել մի քանի ամիս։

Եգիպտացորենը սառցարանում

9

Օգտագործելուց առաջ հատիկները լցնում եմ քամիչի մեջ, մի քանի վայրկյան պահում հոսող ջրի տակ և օգտագործում։
Հոսող ջրի տակ պահելը պարտադիր չէ, եթե սառցախցիկից հանած եգիպտացորենի հատիկները թողնեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի րոպե ապասառեցվեն։

Սառեցված եգիպտացորենի հատիկներ

Եգիպտացորենի սառեցված հատիկներ ձմռան համար

Հեղինակ

կայքում չէ 8 months

Ruzanna

9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 31Գրանցում: 28-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *