Այս բաղադրատոմսով սառեցված եգիպտացորենի հատիկներ կարելի է օգտագործել ցանկացած ուտեստի կամ աղցանի մեջ։
Հաշվի առեք, որ այս բաղադրատոմսով պատրաստված եգիպտեցորենը բացի նրանից որ էկոլոգիապես մաքուր է, այն նաև մի քանի անգամ էժան է ստացվում, քան խանութներում վաճառվողները։
Մաքրել եգիպտացորենը։ Հեռացնել տերևները և լվանալ։
Անհրաժեշտ է, որպեսզի եգիտացորենը շատ չեփվի։ Կաթսայի մեջ դնել եգիպտոցորենը, ջուր լցնել և խաշել։
Եփելու ժամանակը կախված է եգիպտացորենի տեսակից։
Ես խաշել եմ 1 ժամ 15 րոպե։ Խաշելու ընթացքում աղ չեմ ավելացնում։
Հանել եգիպտացորենը կաթսայից և թողնել հովանա։ Հատիկները իմ մոտ եփված են, բայց շատ փափուկ չեն։
Այնուհետև սեղանի դանակի կամ այլ խոհանոցայի պարագայի օգնությամբ անհրաժեշտ է առնաձնացնել եգիպտացորենի հատիկները։
Հատկները առանձնացնում ենք իրարից և ըստ բաժնեչափերի լցնում միանգամյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակների մեջ։
Ես ամեն տոպրակի մեջ լցրել եմ 200 գրամ։
Հատիկներով լցված տոպրակները տեղափոխում ենք սառցարան։ Սառցարանում եգիպտացորենի հատիկները կարելի է պահել մի քանի ամիս։
Օգտագործելուց առաջ հատիկները լցնում եմ քամիչի մեջ, մի քանի վայրկյան պահում հոսող ջրի տակ և օգտագործում։
Հոսող ջրի տակ պահելը պարտադիր չէ, եթե սառցախցիկից հանած եգիպտացորենի հատիկները թողնեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի րոպե ապասառեցվեն։
բաղադրիչ
Directions
Մաքրել եգիպտացորենը։ Հեռացնել տերևները և լվանալ։
Անհրաժեշտ է, որպեսզի եգիտացորենը շատ չեփվի։ Կաթսայի մեջ դնել եգիպտոցորենը, ջուր լցնել և խաշել։
Եփելու ժամանակը կախված է եգիպտացորենի տեսակից։
Ես խաշել եմ 1 ժամ 15 րոպե։ Խաշելու ընթացքում աղ չեմ ավելացնում։
Հանել եգիպտացորենը կաթսայից և թողնել հովանա։ Հատիկները իմ մոտ եփված են, բայց շատ փափուկ չեն։
Այնուհետև սեղանի դանակի կամ այլ խոհանոցայի պարագայի օգնությամբ անհրաժեշտ է առնաձնացնել եգիպտացորենի հատիկները։
Հատկները առանձնացնում ենք իրարից և ըստ բաժնեչափերի լցնում միանգամյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակների մեջ։
Ես ամեն տոպրակի մեջ լցրել եմ 200 գրամ։
Հատիկներով լցված տոպրակները տեղափոխում ենք սառցարան։ Սառցարանում եգիպտացորենի հատիկները կարելի է պահել մի քանի ամիս։
Օգտագործելուց առաջ հատիկները լցնում եմ քամիչի մեջ, մի քանի վայրկյան պահում հոսող ջրի տակ և օգտագործում։
Հոսող ջրի տակ պահելը պարտադիր չէ, եթե սառցախցիկից հանած եգիպտացորենի հատիկները թողնեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի րոպե ապասառեցվեն։