Դիտում 325
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում1 ժ 30 ր
Բաղադրիչներ
եգիպտացորեն
ջուր
Ձեռքի տակ ունենալ
Միանգմյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակներ
Այս բաղադրատոմսով սառեցված եգիպտացորենի հատիկներ կարելի է օգտագործել ցանկացած ուտեստի կամ աղցանի մեջ։
Հաշվի առեք, որ այս բաղադրատոմսով պատրաստված եգիպտեցորենը բացի նրանից որ էկոլոգիապես մաքուր է, այն նաև մի քանի անգամ էժան է ստացվում, քան խանութներում վաճառվողները։
Եգիպտացորենի հատիկների սառեցման քայլերը
1Մաքրել եգիպտացորենը։ Հեռացնել տերևները և լվանալ։

2Անհրաժեշտ է, որպեսզի եգիտացորենը շատ չեփվի։ Կաթսայի մեջ դնել եգիպտոցորենը, ջուր լցնել և խաշել։

3Եփելու ժամանակը կախված է եգիպտացորենի տեսակից։
Ես խաշել եմ 1 ժամ 15 րոպե։ Խաշելու ընթացքում աղ չեմ ավելացնում։

4Հանել եգիպտացորենը կաթսայից և թողնել հովանա։ Հատիկները իմ մոտ եփված են, բայց շատ փափուկ չեն։

5Այնուհետև սեղանի դանակի կամ այլ խոհանոցայի պարագայի օգնությամբ անհրաժեշտ է առնաձնացնել եգիպտացորենի հատիկները։

6Հատկները առանձնացնում ենք իրարից և ըստ բաժնեչափերի լցնում միանգամյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակների մեջ։

7Ես ամեն տոպրակի մեջ լցրել եմ 200 գրամ։

8Հատիկներով լցված տոպրակները տեղափոխում ենք սառցարան։ Սառցարանում եգիպտացորենի հատիկները կարելի է պահել մի քանի ամիս։

9Օգտագործելուց առաջ հատիկները լցնում եմ քամիչի մեջ, մի քանի վայրկյան պահում հոսող ջրի տակ և օգտագործում։
Հոսող ջրի տակ պահելը պարտադիր չէ, եթե սառցախցիկից հանած եգիպտացորենի հատիկները թողնեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի րոպե ապասառեցվեն։

բաղադրիչ
Բաղադրիչներ
եգիպտացորեն
ջուր
Ձեռքի տակ ունենալ
Միանգմյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակներ
Directions
Եգիպտացորենի հատիկների սառեցման քայլերը
1Մաքրել եգիպտացորենը։ Հեռացնել տերևները և լվանալ։

2Անհրաժեշտ է, որպեսզի եգիտացորենը շատ չեփվի։ Կաթսայի մեջ դնել եգիպտոցորենը, ջուր լցնել և խաշել։

3Եփելու ժամանակը կախված է եգիպտացորենի տեսակից։
Ես խաշել եմ 1 ժամ 15 րոպե։ Խաշելու ընթացքում աղ չեմ ավելացնում։

4Հանել եգիպտացորենը կաթսայից և թողնել հովանա։ Հատիկները իմ մոտ եփված են, բայց շատ փափուկ չեն։

5Այնուհետև սեղանի դանակի կամ այլ խոհանոցայի պարագայի օգնությամբ անհրաժեշտ է առնաձնացնել եգիպտացորենի հատիկները։

6Հատկները առանձնացնում ենք իրարից և ըստ բաժնեչափերի լցնում միանգամյա օգտագործման սննդի համար նախատեսված պոլիէթիլենային տոպրակների մեջ։

7Ես ամեն տոպրակի մեջ լցրել եմ 200 գրամ։

8Հատիկներով լցված տոպրակները տեղափոխում ենք սառցարան։ Սառցարանում եգիպտացորենի հատիկները կարելի է պահել մի քանի ամիս։

9Օգտագործելուց առաջ հատիկները լցնում եմ քամիչի մեջ, մի քանի վայրկյան պահում հոսող ջրի տակ և օգտագործում։
Հոսող ջրի տակ պահելը պարտադիր չէ, եթե սառցախցիկից հանած եգիպտացորենի հատիկները թողնեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի րոպե ապասառեցվեն։

Եգիպտացորենի սառեցված հատիկներ ձմռան համար
Հեղինակ
9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 33Գրանցում: 28-06-2022