Կվաս կեչու հյութից

Վարկանիշ
Կեչու կվաս
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ3 օրՊատրաստում20 ր
Կվասի բաղադրիչները
 6 լ կեչի ծառի հյութСок березовый.
 250 գ․ շաքարավազ
 30 հատ չամիչ
 չիրԸնտրեք տարբեր տեսակի չոր մրգեր։
Լոգո
Հարգելի ընկերներ

Խնդրում ենք Ձեզ, որպես բարի կամքի դրսևորում, օգնել մեզ զարգացնել Vosmarket YouTube ալիքը:
Դա անելու համար անցեք մեր ալիք և բաժանորդագրվեք։

Այս ըմպելիքը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընտրել էմալապատ կամ ապակյա տարա՝ սովորական երեք լիտրանոց բանկաները բավականին հարմար են։
Պլաստիկ տարաներ խորհուրդ ենք տալիս չօգտագործելը։

Կվասին ավելի հարուստ համ տալու համար այն կարելի է պատրաստել կիտրոնի կտորների, չորացրած մրգերի, մասուրի կամ, օրինակ, անանուխի տերևների ավելացմամբ։

Կեչու հյութով կվաս պատրաստելու քայլերը
1

Նխապատրաստեք կավասի պատրաստման համար նախատեսված մթերքը։

Կվասի բաղադրիչները

2

Եթե կեչու ​​հյութը ինքնուրույն է հավաքված, այլ ոչ թե խանութից է գնված, ապա կվասը պատրաստելուց առաջ այն պետք է մի քանի անգամ քամել ծալված շղարշից պատրաստված ֆիլտրի միջոցով։
Այս պրոցեսը կմաքրի հեղուկը, հյութը, այլ թափոններից:

Հյութի ինքնուրույն հավաքում

3

Կեչու հյութի մեջ ավելացնել շաքարավազ և խառնել։ Լցնել բանկերի մեջ:
Լվացեք չամիչը և լցրեք հյութով լցված բանկաների մեջ:

Հյութը բանկայի մեջ

4

Կվասը երեք օր թողնել սառը տեղում խմորման համար։ Դրանից հետո ըմպելիքը նորից քամեք շղարշով և լցրեք մաքուր բանկաների մեջ, խցանեք ամուր պլաստիկ կափարիչներով և թողեք մութ, սառը տեղում՝ երկարատև պահպանման համար։
Կվասը կարելի է պահպանել մինչև աշուն, բայց հաճախ ամռան ամիսներին խմիչքը սպառվում է։

Պատրաստի կվասը

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդը

բաղադրիչ

Կվասի բաղադրիչները
 6 լ կեչի ծառի հյութСок березовый.
 250 գ․ շաքարավազ
 30 հատ չամիչ
 չիրԸնտրեք տարբեր տեսակի չոր մրգեր։

Directions

Կեչու հյութով կվաս պատրաստելու քայլերը
1

Նխապատրաստեք կավասի պատրաստման համար նախատեսված մթերքը։

Կվասի բաղադրիչները

2

Եթե կեչու ​​հյութը ինքնուրույն է հավաքված, այլ ոչ թե խանութից է գնված, ապա կվասը պատրաստելուց առաջ այն պետք է մի քանի անգամ քամել ծալված շղարշից պատրաստված ֆիլտրի միջոցով։
Այս պրոցեսը կմաքրի հեղուկը, հյութը, այլ թափոններից:

Հյութի ինքնուրույն հավաքում

3

Կեչու հյութի մեջ ավելացնել շաքարավազ և խառնել։ Լցնել բանկերի մեջ:
Լվացեք չամիչը և լցրեք հյութով լցված բանկաների մեջ:

Հյութը բանկայի մեջ

4

Կվասը երեք օր թողնել սառը տեղում խմորման համար։ Դրանից հետո ըմպելիքը նորից քամեք շղարշով և լցրեք մաքուր բանկաների մեջ, խցանեք ամուր պլաստիկ կափարիչներով և թողեք մութ, սառը տեղում՝ երկարատև պահպանման համար։
Կվասը կարելի է պահպանել մինչև աշուն, բայց հաճախ ամռան ամիսներին խմիչքը սպառվում է։

Պատրաստի կվասը

Կվաս կեչու հյութից

Հեղինակ

կայքում չէ 4 days

AVDSM

8
Կարծիքներ: 10Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *