Wash and dry the wings with napkins so as to completely rid the surface of moisture.
If the wings are large enough, you can cut each wing in half.
Ամբողջ ձեթը լցնել խորը տապակի մեջ և տաքացնել։ Թևերը տապակել բարձր ջերմության վրա մինչև ոսկե-դարչնագույն երենգ ստանան:
Լավ կլինի տապակել փոքր չափաբաժիններով, որպեսզի յուրաքանչյուր թևը հեշտությամբ տապակվի բոլոր կողմերից։
Միացրեք ջեռոցը, որպեսզի տաքանա։ Պահանջվող ջերմաստիճանը 200 աստիճան է։
Թևերըհավասարաչափ հեռավորությամբ դասավորել ջեռոցի սկուտեղի մեջ փռած թխման թերթիկի վրա։
Սկուտեղը դնել ջեռոցում և պահել 20 րոպե։
Մինչ թևերը ջեռոցում կեփվեն, պատրաստեք սոուսը։
Դանակով կտրատեք կծու պղպեղը և սխտորը: Տապակի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ ձեթ և տաքացնել։
Տապակել պղպեղը և սխտորը ոչ ավելի, քան երկու րոպե: Ավելացնել տոմատի մածուկ և բոլոր ընտրված համեմունքները:
Խառնել և մի կտոր կարագ դնել տապակի մեջ։ Մարմանդ կրակի վրա տաքացնելով խառնել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Անհարաժեշտության դեպքում ավելացնել ջուր և շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչև զանգվածը, դառնա խյուսի (պյուրեյի) նման։
Լցնել ջրի մեջ՝ խյուս պատրաստելու համար։
Ջեռոցում եփված թևերը խառնել սոուսի հետ և տապակի մեջ պատրաստել 1–2 րոպե։
Կծու "Բուֆալո" հավի թևիկները պատրաստ են։
բաղադրիչ
Directions
Ամբողջ ձեթը լցնել խորը տապակի մեջ և տաքացնել։ Թևերը տապակել բարձր ջերմության վրա մինչև ոսկե-դարչնագույն երենգ ստանան:
Լավ կլինի տապակել փոքր չափաբաժիններով, որպեսզի յուրաքանչյուր թևը հեշտությամբ տապակվի բոլոր կողմերից։
Միացրեք ջեռոցը, որպեսզի տաքանա։ Պահանջվող ջերմաստիճանը 200 աստիճան է։
Թևերըհավասարաչափ հեռավորությամբ դասավորել ջեռոցի սկուտեղի մեջ փռած թխման թերթիկի վրա։
Սկուտեղը դնել ջեռոցում և պահել 20 րոպե։
Մինչ թևերը ջեռոցում կեփվեն, պատրաստեք սոուսը։
Դանակով կտրատեք կծու պղպեղը և սխտորը: Տապակի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ ձեթ և տաքացնել։
Տապակել պղպեղը և սխտորը ոչ ավելի, քան երկու րոպե: Ավելացնել տոմատի մածուկ և բոլոր ընտրված համեմունքները:
Խառնել և մի կտոր կարագ դնել տապակի մեջ։ Մարմանդ կրակի վրա տաքացնելով խառնել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Անհարաժեշտության դեպքում ավելացնել ջուր և շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչև զանգվածը, դառնա խյուսի (պյուրեյի) նման։
Լցնել ջրի մեջ՝ խյուս պատրաստելու համար։
Ջեռոցում եփված թևերը խառնել սոուսի հետ և տապակի մեջ պատրաստել 1–2 րոպե։
Կծու "Բուֆալո" հավի թևիկները պատրաստ են։