Կծու հավի թևիկներ

Վարկանիշ
Հավի կծու թևիկներ
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում40 ր
Բաղադրիչները
 1 կգ․ հավի թևիկներ
 2 հատ սխտորի ատամ
 1 բաժակ բուսական յուղ
 4 ճշ/գ․ տոմատի մածուկ
 20 գ․ շաքարավազ
 զիրա
 օրեգանո
 աղացած սև պխպեղ
 2 հատ կծու հալապենո պղպեղ
 ½ թ/գ․ աղացած պապրիկա
 40 գ․ բանական կարագ

Wash and dry the wings with napkins so as to completely rid the surface of moisture.
If the wings are large enough, you can cut each wing in half.

 
Ինչպես տապակել կծու հավի թևիկներ
1

Ամբողջ ձեթը լցնել խորը տապակի մեջ և տաքացնել։ Թևերը տապակել բարձր ջերմության վրա մինչև ոսկե-դարչնագույն երենգ ստանան:
Լավ կլինի տապակել փոքր չափաբաժիններով, որպեսզի յուրաքանչյուր թևը հեշտությամբ տապակվի բոլոր կողմերից։

Թևիկները տապակում

2

Միացրեք ջեռոցը, որպեսզի տաքանա։ Պահանջվող ջերմաստիճանը 200 աստիճան է։
Թևերըհավասարաչափ հեռավորությամբ դասավորել ջեռոցի սկուտեղի մեջ փռած թխման թերթիկի վրա։
Սկուտեղը դնել ջեռոցում և պահել 20 րոպե։

3

Մինչ թևերը ջեռոցում կեփվեն, պատրաստեք սոուսը։
Դանակով կտրատեք կծու պղպեղը և սխտորը: Տապակի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ ձեթ և տաքացնել։
Տապակել պղպեղը և սխտորը ոչ ավելի, քան երկու րոպե: Ավելացնել տոմատի մածուկ և բոլոր ընտրված համեմունքները:
Խառնել և մի կտոր կարագ դնել տապակի մեջ։ Մարմանդ կրակի վրա տաքացնելով խառնել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Անհարաժեշտության դեպքում ավելացնել ջուր և շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչև զանգվածը, դառնա խյուսի (պյուրեյի) նման։
Լցնել ջրի մեջ՝ խյուս պատրաստելու համար։

4

Ջեռոցում եփված թևերը խառնել սոուսի հետ և տապակի մեջ պատրաստել 1–2 րոպե։

Հավի թևերը սուսի մեջ

5

Կծու "Բուֆալո" հավի թևիկները պատրաստ են։

Պատրաստի թևիկները

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 1 կգ․ հավի թևիկներ
 2 հատ սխտորի ատամ
 1 բաժակ բուսական յուղ
 4 ճշ/գ․ տոմատի մածուկ
 20 գ․ շաքարավազ
 զիրա
 օրեգանո
 աղացած սև պխպեղ
 2 հատ կծու հալապենո պղպեղ
 ½ թ/գ․ աղացած պապրիկա
 40 գ․ բանական կարագ

Directions

Ինչպես տապակել կծու հավի թևիկներ
1

Ամբողջ ձեթը լցնել խորը տապակի մեջ և տաքացնել։ Թևերը տապակել բարձր ջերմության վրա մինչև ոսկե-դարչնագույն երենգ ստանան:
Լավ կլինի տապակել փոքր չափաբաժիններով, որպեսզի յուրաքանչյուր թևը հեշտությամբ տապակվի բոլոր կողմերից։

Թևիկները տապակում

2

Միացրեք ջեռոցը, որպեսզի տաքանա։ Պահանջվող ջերմաստիճանը 200 աստիճան է։
Թևերըհավասարաչափ հեռավորությամբ դասավորել ջեռոցի սկուտեղի մեջ փռած թխման թերթիկի վրա։
Սկուտեղը դնել ջեռոցում և պահել 20 րոպե։

3

Մինչ թևերը ջեռոցում կեփվեն, պատրաստեք սոուսը։
Դանակով կտրատեք կծու պղպեղը և սխտորը: Տապակի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ ձեթ և տաքացնել։
Տապակել պղպեղը և սխտորը ոչ ավելի, քան երկու րոպե: Ավելացնել տոմատի մածուկ և բոլոր ընտրված համեմունքները:
Խառնել և մի կտոր կարագ դնել տապակի մեջ։ Մարմանդ կրակի վրա տաքացնելով խառնել մինչև ստացվի համասեռ զանգված:
Անհարաժեշտության դեպքում ավելացնել ջուր և շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչև զանգվածը, դառնա խյուսի (պյուրեյի) նման։
Լցնել ջրի մեջ՝ խյուս պատրաստելու համար։

4

Ջեռոցում եփված թևերը խառնել սոուսի հետ և տապակի մեջ պատրաստել 1–2 րոպե։

Հավի թևերը սուսի մեջ

5

Կծու "Բուֆալո" հավի թևիկները պատրաստ են։

Պատրաստի թևիկները

Կծու հավի թևիկներ

Հեղինակ

կայքում չէ 23 mins

AVDSM

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *