Կոնֆետ չորացրած մրգերից

Վարկանիշ
Կոնֆետ չոր մրգերից
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ1 ժՊատրաստում15 ր
Կոնֆետի բաղադրիչները
 300 գ․ սև սալորի չիրԿարելի է փոխարինել արմավով (խուրմա);
 300 գ․ ծիրանի չիր
 300 գ․ սպիտակ չամիչ
 գետնանուշԱրախիսը կարելի է փոխարինել ընկույզով։
 լիմոն
Դեկորացիա
 քունջութՏապակած կուժուտի հատիկներ։
 հնդկական ընկույզԿոնֆետի մեջ օգտագործվում է տապակած կեշյու։

Քաղցրավենիքը այս բաղադրիչով պատրաստելու համար մեզ պետք է կամ հզոր բլենդեր, կամ մսաղաց։

 
Քաղցրավենիքը պատրաստելու քայլերը
1

Մանրակրկիտ լվանում ենք բոլոր չորացրած մրգերը, որպեսզի հեռացնենք կեղտը և միջատները: Եթե ​​չրերը շատ չոր են, ապա դրանք կարող եք 5–10 րոպե պահել տաք ջրի մեջ։
Եթե կեշյուն տապակած չե, ապա լվացեք, չորացրեք սրբիչով և առանց յուղի տապակեք թավայի մեջ կամ ջեռոցում։
Քնջութի սերմերը նույնպես տապակվում են թավայի մեջ մարմանդ կրակի վրա։
Կեշյուն կարելի է հում թողնել, բայց քնջութի սերմերը ավելի լավ է բոված լինեն, հակառակ դեպքում դրանք կարող են դառը համ տալ կոնֆետին:

2

Մանրացրեք բոլոր բաղադրիչները և խառնեք:
Որպեսզի քաղցրավենիքը համեղ ստացվի, բաղադրիչերի մանրացման համար օգտագործեք ոչ թե բլենդեր, այլ մսաղաց։
Պետք է ստանալ համասեռ մասսա, բայց այնպիսին, որ բոլոր բաղադրիչները շոշափելի լինեն, այսինքն չվերածվեն փոշու։

Մանրացրած չիր

3

Եթե ​​դուք օգտագործում եք բլենդեր, և այն դժվարությամբ է կտրտում չոր մրգերը, ապա մի քիչ ջուր ավելացրեք և մանրացումը կատարեք փոքր քանակներով։ Պարբերաբար մաքրեք բլենդերի դանակները կպչուն զանգվածից։
Մանրացնելը սկսեք ընկույզից:

4

Սկսենք քաղցրավենիքի ձևավորումը։ Թաց ձեռքերով գլորում ենք գնդակը, թավալում քունջութի մեջ, զարդարում ամբողջական կամ կես հնդկական ընկույզով։
Չորացրած մրգերից և ընկույզից պատրաստած տնական քաղցրավենիք դնում ենք սառնարան, որպեսզի մատուցելուց առաջ պնդանան։
Բարի ախորժակ։

Candy making

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Կոնֆետի բաղադրիչները
 300 գ․ սև սալորի չիրԿարելի է փոխարինել արմավով (խուրմա);
 300 գ․ ծիրանի չիր
 300 գ․ սպիտակ չամիչ
 գետնանուշԱրախիսը կարելի է փոխարինել ընկույզով։
 լիմոն
Դեկորացիա
 քունջութՏապակած կուժուտի հատիկներ։
 հնդկական ընկույզԿոնֆետի մեջ օգտագործվում է տապակած կեշյու։

Directions

Քաղցրավենիքը պատրաստելու քայլերը
1

Մանրակրկիտ լվանում ենք բոլոր չորացրած մրգերը, որպեսզի հեռացնենք կեղտը և միջատները: Եթե ​​չրերը շատ չոր են, ապա դրանք կարող եք 5–10 րոպե պահել տաք ջրի մեջ։
Եթե կեշյուն տապակած չե, ապա լվացեք, չորացրեք սրբիչով և առանց յուղի տապակեք թավայի մեջ կամ ջեռոցում։
Քնջութի սերմերը նույնպես տապակվում են թավայի մեջ մարմանդ կրակի վրա։
Կեշյուն կարելի է հում թողնել, բայց քնջութի սերմերը ավելի լավ է բոված լինեն, հակառակ դեպքում դրանք կարող են դառը համ տալ կոնֆետին:

2

Մանրացրեք բոլոր բաղադրիչները և խառնեք:
Որպեսզի քաղցրավենիքը համեղ ստացվի, բաղադրիչերի մանրացման համար օգտագործեք ոչ թե բլենդեր, այլ մսաղաց։
Պետք է ստանալ համասեռ մասսա, բայց այնպիսին, որ բոլոր բաղադրիչները շոշափելի լինեն, այսինքն չվերածվեն փոշու։

Մանրացրած չիր

3

Եթե ​​դուք օգտագործում եք բլենդեր, և այն դժվարությամբ է կտրտում չոր մրգերը, ապա մի քիչ ջուր ավելացրեք և մանրացումը կատարեք փոքր քանակներով։ Պարբերաբար մաքրեք բլենդերի դանակները կպչուն զանգվածից։
Մանրացնելը սկսեք ընկույզից:

4

Սկսենք քաղցրավենիքի ձևավորումը։ Թաց ձեռքերով գլորում ենք գնդակը, թավալում քունջութի մեջ, զարդարում ամբողջական կամ կես հնդկական ընկույզով։
Չորացրած մրգերից և ընկույզից պատրաստած տնական քաղցրավենիք դնում ենք սառնարան, որպեսզի մատուցելուց առաջ պնդանան։
Բարի ախորժակ։

Candy making

Notes

Կոնֆետ չորացրած մրգերից

Հեղինակ

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 89Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան