Ցանկալի է բլիթները տապակել ֆրիտյուրնիցայի մեջ, բայց ոչ անհրաժեշտ։ Տապակելու համար կարող եք օգտագործել կաթսա կամ խորը տապակ։
Նախապատրաստեք անհարաժեշտ սննդամթերքը։
Խորը ափսեի կամ ամանի մեջ լցնել բոլոր բաղադրիչները, բացի ալյուրից։
Գդալով լավ խառնում ենք, մինչև ստացվի համասեռ զանգված։
Հաջորդը ստացված զանգվածին ավելացրեք ալյուր։
Հունցել խմորը։ Եթե հունցման ժամանակ ավելի շատ ալյուր պետք լինի, ավելացրեք։
Խմորը բաժանել երկու մասի։
Խմորի կտորները, կեսերը, առանձին առանձին գլորեք, փաթաթեք գլանակի տեսքով:
Ստացված խմորից գլանակները կտրտել, բաժանել կտորների, ինչպես պատկերված է նկարում։
Իսկ այժմ խմորի կտորներից անհրաժեշտէ բլիթներ բլիթներ ձևավորել։
Առաջին քայլն այն է, որ խմորի կտորին պետք է տալ հոկեյի տափօղակի տեսք:
Սեղմեք բութ մատով երկու կողմից խմորից տափօղակի մեջտեղում:
Բլիթի մեջտեղում անցք արեք։
Ձևավորված բլիթները դասվորել ալյուր շաղ տրված խոհանոցային տախտակների վրա։
Խորը տապակի մեջ տաքացնել ձեթը և տապակել բլիթները։
Տապակել բլիթները երկու կողմից մինչև ոսկե-դարչնագույն երանգ ստանալը:
Պատրաստի կաթնաշոռով բլիթները դնում ենք մաղի վրա կամ խոհանոցային անձեռոցիկներով պատված սպասքի մեջ՝ ավելորդ յուղից ազատվելու համար։
Այնուհետև տեղափոխում ենք մատուցման համար նախատեսված ափսեի մեջ և վրան շաքարի փոշի ցանում։
Բարի ախորժակ։
բաղադրիչ
Directions
Նախապատրաստեք անհարաժեշտ սննդամթերքը։
Խորը ափսեի կամ ամանի մեջ լցնել բոլոր բաղադրիչները, բացի ալյուրից։
Գդալով լավ խառնում ենք, մինչև ստացվի համասեռ զանգված։
Հաջորդը ստացված զանգվածին ավելացրեք ալյուր։
Հունցել խմորը։ Եթե հունցման ժամանակ ավելի շատ ալյուր պետք լինի, ավելացրեք։
Խմորը բաժանել երկու մասի։
Խմորի կտորները, կեսերը, առանձին առանձին գլորեք, փաթաթեք գլանակի տեսքով:
Ստացված խմորից գլանակները կտրտել, բաժանել կտորների, ինչպես պատկերված է նկարում։
Իսկ այժմ խմորի կտորներից անհրաժեշտէ բլիթներ բլիթներ ձևավորել։
Առաջին քայլն այն է, որ խմորի կտորին պետք է տալ հոկեյի տափօղակի տեսք:
Սեղմեք բութ մատով երկու կողմից խմորից տափօղակի մեջտեղում:
Բլիթի մեջտեղում անցք արեք։
Ձևավորված բլիթները դասվորել ալյուր շաղ տրված խոհանոցային տախտակների վրա։
Խորը տապակի մեջ տաքացնել ձեթը և տապակել բլիթները։
Տապակել բլիթները երկու կողմից մինչև ոսկե-դարչնագույն երանգ ստանալը:
Պատրաստի կաթնաշոռով բլիթները դնում ենք մաղի վրա կամ խոհանոցային անձեռոցիկներով պատված սպասքի մեջ՝ ավելորդ յուղից ազատվելու համար։
Այնուհետև տեղափոխում ենք մատուցման համար նախատեսված ափսեի մեջ և վրան շաքարի փոշի ցանում։
Բարի ախորժակ։