Флаг США Флаг РФ

Կարտոֆիլի պյուրե կաթով

Կարտոֆիլի պյուրե կաթով
Վարկանիշ
Արդյունքը4 բաժին
Պատրաստում30 ր
Պյուրեի բաղադրիչները
 10 հատ կարտոֆիլՊետք չէ շատ խոշոր կարտոֆիլներ օգտագործել։
 2 հատ հավկիթ
 80 գ․ սերուցքային կարագ
 2 բաժակ կաթ
 աղ

Որպեսզի խյուսը, պյուրեն, նուրբ ստացվի, պետք է շատ երկար հարել։ Իսկ որպեսզի չսևանա, պետք է տաք կաթ ավելացնել։
Օգտագործելով այս խորհուրդները, դուք կստանաք համով և շատ նուրբ կարտոֆիլի պյուրե:

Կարտոֆիլից պյուրեի պատրաստման քայլերը
1

Կարտոֆիլի լվանում ենք, մաքրում ենք կճեպը։ Կրկին լվանում ենք, որպեսզի ազտվենք օսլայից:
Թավայի մեջ ջուր լցրեք, և մաքրած կարտոֆիլը դրեք ջրում։

Կարտոֆիլը ջրի մեջ

2

Կարտոֆիլի կաթսան դնում ենք կրակին և խաշում կարտոֆիլը մարմանդ կրակի վրա։ Երբ ջուրը սկսում է եռալ, աղ ենք ավելացնում։
Եռալուց առաջ աղ մի արեք, որովհետև կարտոֆիլը ​​կպնդանա։

Խաշել կարտոֆիլը

3

Եփել մոտ քսան րոպե։
Երբ կարտոֆիլը եփվի, զգուշորեն քամեք ջուրը։

Խաշած կարտոֆիլ

4

Տաք կարտոֆիլը մի փոքր տրորել։
Կարտոֆիլի վրա երկու ձու կոտրեք և լավ խառնեք։

Ավելացնել ձու

5

Կաթը տաքացնում ենք ու ավելացնում կարտոֆիլին։

Ավելացնել կաթ

6

Լավ տրորում և խառնում ենք պյուրեն։
Վերջում ավելացրեք կարագ:

Ավելացնել կարագ

7

Պյուրեն խառնեք այնքան, մինչև գնդիկները լիովին անհետանան: Կարելի է բլենդեր օգտագործել, բայց այս դեպքում խյուսը կպչուն կստացվի, այլ ոչ թե նուրբ։
Մատուցել տաք վիճակում՝ ցանկացած սոուսով կամ որպես կողմնակի ուտեստ մսային ճաշատեսակների հետ։
Բարի ախորժակ։

Կարտոֆիլի պյուրե կաթով

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

Ingredients

Պյուրեի բաղադրիչները
 10 հատ կարտոֆիլՊետք չէ շատ խոշոր կարտոֆիլներ օգտագործել։
 2 հատ հավկիթ
 80 գ․ սերուցքային կարագ
 2 բաժակ կաթ
 աղ

Directions

Կարտոֆիլից պյուրեի պատրաստման քայլերը
1

Կարտոֆիլի լվանում ենք, մաքրում ենք կճեպը։ Կրկին լվանում ենք, որպեսզի ազտվենք օսլայից:
Թավայի մեջ ջուր լցրեք, և մաքրած կարտոֆիլը դրեք ջրում։

Կարտոֆիլը ջրի մեջ

2

Կարտոֆիլի կաթսան դնում ենք կրակին և խաշում կարտոֆիլը մարմանդ կրակի վրա։ Երբ ջուրը սկսում է եռալ, աղ ենք ավելացնում։
Եռալուց առաջ աղ մի արեք, որովհետև կարտոֆիլը ​​կպնդանա։

Խաշել կարտոֆիլը

3

Եփել մոտ քսան րոպե։
Երբ կարտոֆիլը եփվի, զգուշորեն քամեք ջուրը։

Խաշած կարտոֆիլ

4

Տաք կարտոֆիլը մի փոքր տրորել։
Կարտոֆիլի վրա երկու ձու կոտրեք և լավ խառնեք։

Ավելացնել ձու

5

Կաթը տաքացնում ենք ու ավելացնում կարտոֆիլին։

Ավելացնել կաթ

6

Լավ տրորում և խառնում ենք պյուրեն։
Վերջում ավելացրեք կարագ:

Ավելացնել կարագ

7

Պյուրեն խառնեք այնքան, մինչև գնդիկները լիովին անհետանան: Կարելի է բլենդեր օգտագործել, բայց այս դեպքում խյուսը կպչուն կստացվի, այլ ոչ թե նուրբ։
Մատուցել տաք վիճակում՝ ցանկացած սոուսով կամ որպես կողմնակի ուտեստ մսային ճաշատեսակների հետ։
Բարի ախորժակ։

Կարտոֆիլի պյուրե կաթով

Կարտոֆիլի պյուրե կաթով

Հրապարակման հեղինակ

կայքում չէ 3 weeks

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 56Գրանցում: 26-06-2022

Թողնել կարծիք

To top
Մուտք գործել
*
*
*
*
*
Password generation