Գովազդի տեղը ազատ է
Ձեր գովազդը այստեղ տեղադրելու համար համար գրեք մեզ։
Որպեսզի խյուսը, պյուրեն, նուրբ ստացվի, պետք է շատ երկար հարել։ Իսկ որպեսզի չսևանա, պետք է տաք կաթ ավելացնել։
Օգտագործելով այս խորհուրդները, դուք կստանաք համով և շատ նուրբ կարտոֆիլի պյուրե:
Գովազդի տեղը ազատ է
Ձեր գովազդը այստեղ տեղադրելու համար համար գրեք մեզ։
Կարտոֆիլի լվանում ենք, մաքրում ենք կճեպը։ Կրկին լվանում ենք, որպեսզի ազտվենք օսլայից:
Թավայի մեջ ջուր լցրեք, և մաքրած կարտոֆիլը դրեք ջրում։
Կարտոֆիլի կաթսան դնում ենք կրակին և խաշում կարտոֆիլը մարմանդ կրակի վրա։ Երբ ջուրը սկսում է եռալ, աղ ենք ավելացնում։
Եռալուց առաջ աղ մի արեք, որովհետև կարտոֆիլը կպնդանա։
Եփել մոտ քսան րոպե։
Երբ կարտոֆիլը եփվի, զգուշորեն քամեք ջուրը։
Տաք կարտոֆիլը մի փոքր տրորել։
Կարտոֆիլի վրա երկու ձու կոտրեք և լավ խառնեք։
Կաթը տաքացնում ենք ու ավելացնում կարտոֆիլին։
Լավ տրորում և խառնում ենք պյուրեն։
Վերջում ավելացրեք կարագ:
Պյուրեն խառնեք այնքան, մինչև գնդիկները լիովին անհետանան: Կարելի է բլենդեր օգտագործել, բայց այս դեպքում խյուսը կպչուն կստացվի, այլ ոչ թե նուրբ։
Մատուցել տաք վիճակում՝ ցանկացած սոուսով կամ որպես կողմնակի ուտեստ մսային ճաշատեսակների հետ։
Բարի ախորժակ։
Գովազդի տեղը ազատ է
Ձեր գովազդը այստեղ տեղադրելու համար համար գրեք մեզ։
Ingredients
Directions
Կարտոֆիլի լվանում ենք, մաքրում ենք կճեպը։ Կրկին լվանում ենք, որպեսզի ազտվենք օսլայից:
Թավայի մեջ ջուր լցրեք, և մաքրած կարտոֆիլը դրեք ջրում։
Կարտոֆիլի կաթսան դնում ենք կրակին և խաշում կարտոֆիլը մարմանդ կրակի վրա։ Երբ ջուրը սկսում է եռալ, աղ ենք ավելացնում։
Եռալուց առաջ աղ մի արեք, որովհետև կարտոֆիլը կպնդանա։
Եփել մոտ քսան րոպե։
Երբ կարտոֆիլը եփվի, զգուշորեն քամեք ջուրը։
Տաք կարտոֆիլը մի փոքր տրորել։
Կարտոֆիլի վրա երկու ձու կոտրեք և լավ խառնեք։
Կաթը տաքացնում ենք ու ավելացնում կարտոֆիլին։
Լավ տրորում և խառնում ենք պյուրեն։
Վերջում ավելացրեք կարագ:
Պյուրեն խառնեք այնքան, մինչև գնդիկները լիովին անհետանան: Կարելի է բլենդեր օգտագործել, բայց այս դեպքում խյուսը կպչուն կստացվի, այլ ոչ թե նուրբ։
Մատուցել տաք վիճակում՝ ցանկացած սոուսով կամ որպես կողմնակի ուտեստ մսային ճաշատեսակների հետ։
Բարի ախորժակ։