Հավի մսով բրնձի փլավ

Վարկանիշ
Հավի մսով բրնձի փլավ
ՀմտությունՍկսնակԼրացուցիչ30 րՊատրաստում30 ր
Փլավի բաղադրիչները
 1 տուփ պահածոյացված հավի միսՀավի տուշոնկայի փոխարեն կարելի է օգտագործել թարմ խաշած հավի միս։
 200 գ․ բրինձ
 1 հատ գլուխ սոխ
 փլավի համեմունքներ
 բուսայուղ
 1 հատ քերած գազար
 դափնու տերև
 աղԵթե համեմունքների ու հավի տուշոնկայի մեջ աղ կա, ապա աղ կարելի է չավելացնել։

Փորձառու խոհարարները գիտեն, որ փլավի ոչ միայն համը, այլև արտաքին տեսքը կախված է միայն ավելացված ջրի քանակից։
ԽՈՐՀՈՒՐԴ․ Բրինձը նախապես լվանալ, թողնել տաք ջրի մեջ, որպեսզի այն ավելի արագ եփվի։

 
Բրնձով փլավի պատրաստման քայլերը
1

Նախապատրաստեք անհրաժեշտ սննդամթերքը։

Փլավի բաղադրիչները

2

Տապակի մեջ լցնել քերած գազարն ու մանր կտրատած սոխը։ Տապակել բուսայուղի մեջ։

Գազարն ու սոխը

3

Երբ թավայի թավայի սոխը գույնը փոխի, բանկայից շոգեխաշած հավի միսը լցրեք տապակված բանջարեղենի վրա։

Հավի միսը թավայում

4

Կես ճաշի գդալ փլավի համեմունք լցնել թավայի մեջ և ավելացնել դափնու տերև։ Ամեն ինչ լավ խառնել:

Ավելացնել համեմունք

5

Այս պահից կարելի է բրինձը դնել եփելու։

Եփվող բրինձ

6

Կիսաեփ բրնձի մեջ լցնում ենք հավի մսով թավայի պարունակությաունը և խառնում։

Բրինձը մսով

7

Մի քանի րոպե փլավը թողնում ենք մարմանդ կրակի վրա եփվի։
Անջատեք կրակը։
Փլավը ևս մի քանի րոպե թողնել կաթսայի մեջ։

Փլավը կրակի վրա

8

Այս "ունիվերսալ" փլավը կարելի է մատուցել թթու պղպեղով կամ լոլիկով։
Շատ համեղ է ստացվում։ Կերեք հաճույքով:

Փլավը ափսեի մեջ

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ, ,

բաղադրիչ

Փլավի բաղադրիչները
 1 տուփ պահածոյացված հավի միսՀավի տուշոնկայի փոխարեն կարելի է օգտագործել թարմ խաշած հավի միս։
 200 գ․ բրինձ
 1 հատ գլուխ սոխ
 փլավի համեմունքներ
 բուսայուղ
 1 հատ քերած գազար
 դափնու տերև
 աղԵթե համեմունքների ու հավի տուշոնկայի մեջ աղ կա, ապա աղ կարելի է չավելացնել։

Directions

Բրնձով փլավի պատրաստման քայլերը
1

Նախապատրաստեք անհրաժեշտ սննդամթերքը։

Փլավի բաղադրիչները

2

Տապակի մեջ լցնել քերած գազարն ու մանր կտրատած սոխը։ Տապակել բուսայուղի մեջ։

Գազարն ու սոխը

3

Երբ թավայի թավայի սոխը գույնը փոխի, բանկայից շոգեխաշած հավի միսը լցրեք տապակված բանջարեղենի վրա։

Հավի միսը թավայում

4

Կես ճաշի գդալ փլավի համեմունք լցնել թավայի մեջ և ավելացնել դափնու տերև։ Ամեն ինչ լավ խառնել:

Ավելացնել համեմունք

5

Այս պահից կարելի է բրինձը դնել եփելու։

Եփվող բրինձ

6

Կիսաեփ բրնձի մեջ լցնում ենք հավի մսով թավայի պարունակությաունը և խառնում։

Բրինձը մսով

7

Մի քանի րոպե փլավը թողնում ենք մարմանդ կրակի վրա եփվի։
Անջատեք կրակը։
Փլավը ևս մի քանի րոպե թողնել կաթսայի մեջ։

Փլավը կրակի վրա

8

Այս "ունիվերսալ" փլավը կարելի է մատուցել թթու պղպեղով կամ լոլիկով։
Շատ համեղ է ստացվում։ Կերեք հաճույքով:

Փլավը ափսեի մեջ

Notes

Հավի մսով բրնձի փլավ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 year

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան