Հավի մսից ձողիկներ

Վարկանիշ
Հավի մսից ձողիկներ
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում40 ր
Ձողիկների բաղադրիչները
 1 հատ հավի դոշ
 100 գ․ ալյուր
 150 գ․ պաքսիմատ
 2 հատ հավկիթ
 թթվասեր
 սև և կարմիր աղացած պղպեղ
 բուսական յուղՁիթայուղը անհրաժեշտ է փայլաթիթեղին քսելու համար։
 աղ
Ձեռքի տակ ունենալ
 Փայլաթիթեղ կամ յուղաթուխտ
 Ձեռքցի տապակ

Որպեսզի մատերը ստացվեն ուղիղ և բարակ, պատրաստելուց 10-15 րոպե առաջ դրեք սառնարանի մեջ։ Աղը և մնացած բոլոր համեմուքներ առանձին առանձին ավելացրեք ուտեստի բոլոր բաղադրիչներին։

 
Հավի մսով ձողիկներ պատրաստելու քայլերը
1

Սառնարանից դուրս բերած հավի միսը լվացեք, հեռացրեք ոսկորները եթե կան, չորացրեք և կտրտեք հնարավորինս բարակ ձողիկների տեսքով։ Հավի մսի վրա համեմունքները խորհուրդ է տրվում ավելացնել հենց այս էտապում։
Ցանկության դեպքում կարելի է օգտագործել սոյայի սոուս։

Հավի կտրտած միս

2

Պատրաստեք 3 խոր ափսեներ, որոնց մեջ պետք է լինեն այլուրը, հարած ձուն և պաքսիմատը։
Ձևամանի հատակին փռեք փայլաթիթեղ կամ յուղաթուղթ։ Փայլթիթեղի վրա քսեք քիչ քանակությամբ բուսական յուղ, որպեսզի հավից կտրտած ձողիկները ջեռոցում չկպչեն փայլաթիթեղին։

Ձու և ալյուր

3

Ձվի վրա աղ լցրեք և գդալով հարեք։
Պաքսիմատով ափսեի մեջ ավելացրեք աղ և պղպեղ։ Խառնեցեք։

Ձու և պաքսիմատ

4

Հավից կտրած ձողիկը թվալեք ալյուրով լցված ափսեում։

ՀԱվից ձողիկը ալյուրի մեջ

5

Այնուհետև հավի միսը սուզեք հարած ձվով ափսեի մեջ։

Հավի միսը ձվի մեջ

6

Ձվով ափսեից հետո հավից մատիկը թավալեք պաքսիմատով լցված ափսեի մեջ և անմիջապես տեղավորեք ձևամանի փայլաթիթեղի վրա։

Ձեղիկը պաքսիմատում

7

Հավի մատերով լցված ձևամանը տեղավորեք ջեռոցում։ Միացրեք ջեռոցը և ջերմաստիճանը կարգավորեք 190 աստիճան։ Եթե ջեռոցի վրա կա օդ փչելու համակարգ, ապա այն նույնպես միացրեք վերևից և ներքևից։ Պատրաստման ակնկալելի ժամանակը 20-ից 30 րոպե է։

Ուտեստը ձեռոցում

8

Քսան րոպե անցնելուց հետո ստուգեք, պատրաստ է թե ոչ։ Եթե գտնում եք, որ ուտեստը պատրաստ է, հանեք այն ջեռոցից, թողեք մի քիչ հովանա, այնուհետև մատուցեք սեղան թթվասերով և ձեր նախընտրած սոուսով։

Ջեռոցում պատրաստած ձողիկները

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Ձողիկների բաղադրիչները
 1 հատ հավի դոշ
 100 գ․ ալյուր
 150 գ․ պաքսիմատ
 2 հատ հավկիթ
 թթվասեր
 սև և կարմիր աղացած պղպեղ
 բուսական յուղՁիթայուղը անհրաժեշտ է փայլաթիթեղին քսելու համար։
 աղ
Ձեռքի տակ ունենալ
 Փայլաթիթեղ կամ յուղաթուխտ
 Ձեռքցի տապակ

Directions

Հավի մսով ձողիկներ պատրաստելու քայլերը
1

Սառնարանից դուրս բերած հավի միսը լվացեք, հեռացրեք ոսկորները եթե կան, չորացրեք և կտրտեք հնարավորինս բարակ ձողիկների տեսքով։ Հավի մսի վրա համեմունքները խորհուրդ է տրվում ավելացնել հենց այս էտապում։
Ցանկության դեպքում կարելի է օգտագործել սոյայի սոուս։

Հավի կտրտած միս

2

Պատրաստեք 3 խոր ափսեներ, որոնց մեջ պետք է լինեն այլուրը, հարած ձուն և պաքսիմատը։
Ձևամանի հատակին փռեք փայլաթիթեղ կամ յուղաթուղթ։ Փայլթիթեղի վրա քսեք քիչ քանակությամբ բուսական յուղ, որպեսզի հավից կտրտած ձողիկները ջեռոցում չկպչեն փայլաթիթեղին։

Ձու և ալյուր

3

Ձվի վրա աղ լցրեք և գդալով հարեք։
Պաքսիմատով ափսեի մեջ ավելացրեք աղ և պղպեղ։ Խառնեցեք։

Ձու և պաքսիմատ

4

Հավից կտրած ձողիկը թվալեք ալյուրով լցված ափսեում։

ՀԱվից ձողիկը ալյուրի մեջ

5

Այնուհետև հավի միսը սուզեք հարած ձվով ափսեի մեջ։

Հավի միսը ձվի մեջ

6

Ձվով ափսեից հետո հավից մատիկը թավալեք պաքսիմատով լցված ափսեի մեջ և անմիջապես տեղավորեք ձևամանի փայլաթիթեղի վրա։

Ձեղիկը պաքսիմատում

7

Հավի մատերով լցված ձևամանը տեղավորեք ջեռոցում։ Միացրեք ջեռոցը և ջերմաստիճանը կարգավորեք 190 աստիճան։ Եթե ջեռոցի վրա կա օդ փչելու համակարգ, ապա այն նույնպես միացրեք վերևից և ներքևից։ Պատրաստման ակնկալելի ժամանակը 20-ից 30 րոպե է։

Ուտեստը ձեռոցում

8

Քսան րոպե անցնելուց հետո ստուգեք, պատրաստ է թե ոչ։ Եթե գտնում եք, որ ուտեստը պատրաստ է, հանեք այն ջեռոցից, թողեք մի քիչ հովանա, այնուհետև մատուցեք սեղան թթվասերով և ձեր նախընտրած սոուսով։

Ջեռոցում պատրաստած ձողիկները

Notes

Հավի մսից ձողիկներ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 year

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան