Պարզ և հեշտ միջոց ջեռոցում հյութալի հավի համեմված կրծքամիս պատրաստելու համար։
Նախօրոք ջեռոցը տաքացրեք 200 աստիճան։
Հավի կրծքամիսները մեծ մեծ ամանի մեջ և մի կողմ դնել:
Մեծ չափման բաժակի կամ ամանի մեջ խառնել տաք ջուրն ու աղը, և լցրեք հավի կրծքամիսի վրա: Հավի դոշը թողեք աղաջրի մեջ 20–30 րոպե։
Կարող եք նաև կափարիչով ծածկել ամանը և դնել սառնարանում 2 ժամ։
Քանի դեռ հավի կրծքամիսը գտնվում է աղի ջրի մեջ, կարող եք խառնել համեմունքներ:
Փոքր ամանի մեջ պատառաքաղով խառնել աղը, թարմ աղացած պղպեղը, պապրիկան, քենիական պղպեղը, սխտորի փոշին, սոխի փոշին, չորացրած ուրցը, չորացրած ռեհանը, չորացրած ռոզմարինը և չորացրած մաղադանոսը:
Հանել աղաջրից և յուրաքանչյուր հավի կրծքամիս լվանալ սառը ջրով, չորացնել թղթե սրբիչներով:
Դնել չորացրած հավի դոշերը թխման ամանի մեջ և ձիթապտղի յուղ քսել յուրաքանչյուր հավի կրծքամսին:
Համեմունքների խառնուրդը շաղ տալ հավի կրծքամիսի վրա
հավասարաչափ բաշխելով։ Դա արեք նախ մի կողմից, ապա մյուս կողմից:
Պետք չէ օգտագործել համեմունքների ամբողջ խառնուրդը, օգտագործեք այնքան, որքան ցանկանում եք:
Համեմված հավի դոշերը դնել տաքացված ջեռոցում և պահել այնտեղ 22–25 րոպե։
Ավելի բարակ կտորները ավելի քիչ ժամանակ կպահանջեն, ավելի հաստ կտորները կարելի է ավելի երկար ժամանակ պահել ջեռոցում:
Սկսեք ստուգել պատրաստվածությունը ջեռոցում 20 րոպե անց:
Հավի դոշը պահել ջեռոցում այնքան, մինչև ձևավորվի դարչնագույն, խրթխրթան կեղև։
Պատրաստված հավի դոշերը հանում ենք ջեռոցից և տեղափոխում մատուցելու համար նախապատրաստած ափսեի մեջ։ Թողեք հրծքամիսը 10 րոպե հովանա, իսկ հետո կարող եք կտրտել։
Մատուցելիս հավի դոշի կտորները կարելի է զարդարել թարմ մանր կտրատած մաղադանոսով։
բաղադրիչ
Directions
Հավի կրծքամիսները մեծ մեծ ամանի մեջ և մի կողմ դնել:
Մեծ չափման բաժակի կամ ամանի մեջ խառնել տաք ջուրն ու աղը, և լցրեք հավի կրծքամիսի վրա: Հավի դոշը թողեք աղաջրի մեջ 20–30 րոպե։
Կարող եք նաև կափարիչով ծածկել ամանը և դնել սառնարանում 2 ժամ։
Քանի դեռ հավի կրծքամիսը գտնվում է աղի ջրի մեջ, կարող եք խառնել համեմունքներ:
Փոքր ամանի մեջ պատառաքաղով խառնել աղը, թարմ աղացած պղպեղը, պապրիկան, քենիական պղպեղը, սխտորի փոշին, սոխի փոշին, չորացրած ուրցը, չորացրած ռեհանը, չորացրած ռոզմարինը և չորացրած մաղադանոսը:
Հանել աղաջրից և յուրաքանչյուր հավի կրծքամիս լվանալ սառը ջրով, չորացնել թղթե սրբիչներով:
Դնել չորացրած հավի դոշերը թխման ամանի մեջ և ձիթապտղի յուղ քսել յուրաքանչյուր հավի կրծքամսին:
Համեմունքների խառնուրդը շաղ տալ հավի կրծքամիսի վրա
հավասարաչափ բաշխելով։ Դա արեք նախ մի կողմից, ապա մյուս կողմից:
Պետք չէ օգտագործել համեմունքների ամբողջ խառնուրդը, օգտագործեք այնքան, որքան ցանկանում եք:
Համեմված հավի դոշերը դնել տաքացված ջեռոցում և պահել այնտեղ 22–25 րոպե։
Ավելի բարակ կտորները ավելի քիչ ժամանակ կպահանջեն, ավելի հաստ կտորները կարելի է ավելի երկար ժամանակ պահել ջեռոցում:
Սկսեք ստուգել պատրաստվածությունը ջեռոցում 20 րոպե անց:
Հավի դոշը պահել ջեռոցում այնքան, մինչև ձևավորվի դարչնագույն, խրթխրթան կեղև։
Պատրաստված հավի դոշերը հանում ենք ջեռոցից և տեղափոխում մատուցելու համար նախապատրաստած ափսեի մեջ։ Թողեք հրծքամիսը 10 րոպե հովանա, իսկ հետո կարող եք կտրտել։
Մատուցելիս հավի դոշի կտորները կարելի է զարդարել թարմ մանր կտրատած մաղադանոսով։