Ֆարշը պատրաստելու համար վերցրեք գառան միսը, մանր կտրատեք՝ 10-ից 15 մմ տրամագծով:
Սոխը նույնպես մանր կտրատել։
Աղացած միսին ավելացնել կարմիր աղացած պղպեղ, աղ և լավ խառնել։
Կտրեք դմակը, պոչի ճարպը, փոքր խորանարդների տեսքով:
Խմորը պատրաստելու համար օգտագործեք մեր կայքի "Պելմենու խմոր" բաղադրատոմսը, կամ ձեր նախընտրածը։
Այնուհետև խմորը գրտնակել, որպեսզի ստացվի մեծ և շատ բարակ խմորի շերտ։ Կտրտել խմորտ 10 սմ չափսերով քառակուսիների։
Յուրաքանչյուր քառակուսու վրա դնել մեկական ճաշի գդալ աղացած միս և մի փոքրիկ խորանարդ դմակ։ խմորի քառակուսու ծայրերը միացնել անկյունագծով և կեռիկավորել անկյունները, որպեսզի մանթին դառնա երկարավուն։
Այսպես պատրաստված մանթին դրվում է յուղ քսած կասկանների (решетки) վրա։
Կասկանը դնել եռացող ջրի կամ արգանակի վրա, պինդ փակել կափարիչը և շոգեխաշել 25–30 րոպե:
Մատուցեք ղազախական մանթին մսի արգանակի մեջ:
Երբեմն մանթիների վրա լցնում են հատուկ սոուս, որը կոչվում է սանտան։
Սանտան պատրաստելու համար օգտագործում են քացախով արգանակ, կարագ և պղպեղ։
բաղադրիչ
Directions
Ֆարշը պատրաստելու համար վերցրեք գառան միսը, մանր կտրատեք՝ 10-ից 15 մմ տրամագծով:
Սոխը նույնպես մանր կտրատել։
Աղացած միսին ավելացնել կարմիր աղացած պղպեղ, աղ և լավ խառնել։
Կտրեք դմակը, պոչի ճարպը, փոքր խորանարդների տեսքով:
Խմորը պատրաստելու համար օգտագործեք մեր կայքի "Պելմենու խմոր" բաղադրատոմսը, կամ ձեր նախընտրածը։
Այնուհետև խմորը գրտնակել, որպեսզի ստացվի մեծ և շատ բարակ խմորի շերտ։ Կտրտել խմորտ 10 սմ չափսերով քառակուսիների։
Յուրաքանչյուր քառակուսու վրա դնել մեկական ճաշի գդալ աղացած միս և մի փոքրիկ խորանարդ դմակ։ խմորի քառակուսու ծայրերը միացնել անկյունագծով և կեռիկավորել անկյունները, որպեսզի մանթին դառնա երկարավուն։
Այսպես պատրաստված մանթին դրվում է յուղ քսած կասկանների (решетки) վրա։
Կասկանը դնել եռացող ջրի կամ արգանակի վրա, պինդ փակել կափարիչը և շոգեխաշել 25–30 րոպե:
Մատուցեք ղազախական մանթին մսի արգանակի մեջ:
Երբեմն մանթիների վրա լցնում են հատուկ սոուս, որը կոչվում է սանտան։
Սանտան պատրաստելու համար օգտագործում են քացախով արգանակ, կարագ և պղպեղ։