Դդմի ջեռեփուկ կաթնաշոռով

Վարկանիշ
Դդմի ջեռեփուկ կաթնաշոռով
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում2 ժ 10 ր
Ջեռեփուկի բաղադրիչները
 800 գ․ դդմի փափուկ մաս
 600 գ․ կաթնաշոռ
 60 գ․ սպիտակաձավար
 3 հատ հավկիթ
 100 գ․ շաքարավազ
 չամիչ
 20 գ․ սերուցքային կարագ
 չորացրած ծիրան
Ձեռքի տակ ունենալ
 Բլենդեր և թխվածքի թուղթ

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված ջեռեփուկը կարելի է մատուցել տաք վիճակում թխելուց անմիջապես հետո, կամ կարող եք սպասել, մինչև ջեռեփուկը ամբողջովին սառչի։

 
Դդմից ջեռեփուկի պատրաստման քայլերը
1

Ջեռեփուկը պատրաստելու համար դդմից պետք է խյուս պատրաստել։
Դդումը առանց կեղևի և սերմերի կտրում ենք մեծ կտորների և դնում թխման համար նախատեսված թղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա։
Այնուհետև տապակը 45 րոպեով դնում ջեռոցի մեջ։ Ջեռոցում ջերմաստիճանը պետք է լինի 180 աստիճան։

Դդմի կտորները

2

Փափուկ, ջեռոցում եփված դդումը հանում ենք ջեռոցից և թողնում սառչի։ Հովացած դդմի միջուկից բլենդերով պատրաստում ենք խյուս։

Դդմի խյուս

3

Ստացված զանգվածի մեջ ավելացնում ենք մեկ ձու, վերցրած շաքարի կեսը և խառնում ենք։
Ավելացնել սպիտակաձավարի (մանի կրուպա) կեսը և մի քանի րոպե թողնել հանգիստ։

Ավելացնել շաքարաված

4

Կաթնաշոռին ավելացրեք մնացած ձուն, շաքարավազը ու սպիտակաձավարը։ Ամեն ինչ լավ խառնել։
Չամիչն ու մանր կտրատած չորացրած ծիրանը 10 րոպե թրմեք տաք ջրի մեջ, ապա չորացրած մրգերը քամոցի մեջ գցեք։

5

Թխելու ձևամանի պատերին և հատակին կարագ քսեք։ Դդումի և կաթնաշոռի զանգվածները շերտերով հերթականությամբ լցրեք ջեռոցի ձևամանի մեջ:
Շերտերի արանքում դրեք չոր ծիրանն ու չամիչը։ Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք ավելացնել ընկույզ:
Լցրեք շերտերը, մինչև բաղադրիչները սպառվեն:

Շերտերը տապակի մեջ

6

Ուտեստը ջեռոցում պատրաստելու համար կպահանջվի մոտ մեկ ժամ։
Ջերմաստիճանը չպետք է չափազանց բարձր լինի՝ առավելագույնը 180 աստիճան:

Դդմից ջեռոփուկի կտորները

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Ջեռեփուկի բաղադրիչները
 800 գ․ դդմի փափուկ մաս
 600 գ․ կաթնաշոռ
 60 գ․ սպիտակաձավար
 3 հատ հավկիթ
 100 գ․ շաքարավազ
 չամիչ
 20 գ․ սերուցքային կարագ
 չորացրած ծիրան
Ձեռքի տակ ունենալ
 Բլենդեր և թխվածքի թուղթ

Directions

Դդմից ջեռեփուկի պատրաստման քայլերը
1

Ջեռեփուկը պատրաստելու համար դդմից պետք է խյուս պատրաստել։
Դդումը առանց կեղևի և սերմերի կտրում ենք մեծ կտորների և դնում թխման համար նախատեսված թղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա։
Այնուհետև տապակը 45 րոպեով դնում ջեռոցի մեջ։ Ջեռոցում ջերմաստիճանը պետք է լինի 180 աստիճան։

Դդմի կտորները

2

Փափուկ, ջեռոցում եփված դդումը հանում ենք ջեռոցից և թողնում սառչի։ Հովացած դդմի միջուկից բլենդերով պատրաստում ենք խյուս։

Դդմի խյուս

3

Ստացված զանգվածի մեջ ավելացնում ենք մեկ ձու, վերցրած շաքարի կեսը և խառնում ենք։
Ավելացնել սպիտակաձավարի (մանի կրուպա) կեսը և մի քանի րոպե թողնել հանգիստ։

Ավելացնել շաքարաված

4

Կաթնաշոռին ավելացրեք մնացած ձուն, շաքարավազը ու սպիտակաձավարը։ Ամեն ինչ լավ խառնել։
Չամիչն ու մանր կտրատած չորացրած ծիրանը 10 րոպե թրմեք տաք ջրի մեջ, ապա չորացրած մրգերը քամոցի մեջ գցեք։

5

Թխելու ձևամանի պատերին և հատակին կարագ քսեք։ Դդումի և կաթնաշոռի զանգվածները շերտերով հերթականությամբ լցրեք ջեռոցի ձևամանի մեջ:
Շերտերի արանքում դրեք չոր ծիրանն ու չամիչը։ Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք ավելացնել ընկույզ:
Լցրեք շերտերը, մինչև բաղադրիչները սպառվեն:

Շերտերը տապակի մեջ

6

Ուտեստը ջեռոցում պատրաստելու համար կպահանջվի մոտ մեկ ժամ։
Ջերմաստիճանը չպետք է չափազանց բարձր լինի՝ առավելագույնը 180 աստիճան:

Դդմից ջեռոփուկի կտորները

Դդմի ջեռեփուկ կաթնաշոռով

Հեղինակ

կայքում չէ 10 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *