Տնական կոնյակ

Վարկանիշ
Կոնյակը շշի մեջ
ՀմտությունՄիջինԼրացուցիչ3 օրՊատրաստում30 ր
Կոնյակի բաղադրիչները
 6 հատ սև սալորի չիր
 3 լ որոկյալ օղի
 10 հատ մեխակ
 100 գ․ շաքարավազ
 2 ճշ/գ․ թեյ
 1 փաթեթ վանիլԱռանց շաքարի

Տնական կոնյակի պատրաստման ժամանակ չի կարելի օգտագործել թեյի տոպրակներ։ Վերցրեք սև թեյի ցանկացած տերևավոր տեսակ:

 
Օղուց կոնյակի պատրաստման քայլերը
1

Երեք լիտր տարողությամբ տարայի մեջ լցրեք բոլոր բաղադրիչները։

Բաղադրիչները բանկայում

2

Օղին լցրեք կոնյակի բաղադրիչներով տարայի մեջ։

Օղին բանկայի մեջ

3

Օղին լցնեկուց անմիջապես հետո, առաջին անգամ պետք է լավ թափահարել տարայի պարունակությունը և տեղափոխել մութ տեղ։
Տնական կոնյակի նստեցման (թթվեցման) նվազագույն ժամկետը 3 օր է։
Ամեն օր թափահարեք տարայի պարունակությունը։

4

Օգտագործելուց առաջ անպայման զտեք պատրաստված կոնյակը։
Ցանկալի է զտել ցանցով և շղարշով:

Զտել կոնյակը

5

Այսքանով տնական կոնյակի պատրաստումը ավարտվում է:
Լցրեք գեղեցիկ շշի մեջ:

Կոնյակը գեղեցիկ շշում

ԿատեգորիաՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Կոնյակի բաղադրիչները
 6 հատ սև սալորի չիր
 3 լ որոկյալ օղի
 10 հատ մեխակ
 100 գ․ շաքարավազ
 2 ճշ/գ․ թեյ
 1 փաթեթ վանիլԱռանց շաքարի

Directions

Օղուց կոնյակի պատրաստման քայլերը
1

Երեք լիտր տարողությամբ տարայի մեջ լցրեք բոլոր բաղադրիչները։

Բաղադրիչները բանկայում

2

Օղին լցրեք կոնյակի բաղադրիչներով տարայի մեջ։

Օղին բանկայի մեջ

3

Օղին լցնեկուց անմիջապես հետո, առաջին անգամ պետք է լավ թափահարել տարայի պարունակությունը և տեղափոխել մութ տեղ։
Տնական կոնյակի նստեցման (թթվեցման) նվազագույն ժամկետը 3 օր է։
Ամեն օր թափահարեք տարայի պարունակությունը։

4

Օգտագործելուց առաջ անպայման զտեք պատրաստված կոնյակը։
Ցանկալի է զտել ցանցով և շղարշով:

Զտել կոնյակը

5

Այսքանով տնական կոնյակի պատրաստումը ավարտվում է:
Լցրեք գեղեցիկ շշի մեջ:

Կոնյակը գեղեցիկ շշում

Տնական կոնյակ

Հեղինակ

կայքում չէ 1 day

AVDSM

8
Կարծիքներ: 9Հրապարակումներ: 88Գրանցում: 02-06-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *