Տնական կոնյակի պատրաստման ժամանակ չի կարելի օգտագործել թեյի տոպրակներ։ Վերցրեք սև թեյի ցանկացած տերևավոր տեսակ:
Երեք լիտր տարողությամբ տարայի մեջ լցրեք բոլոր բաղադրիչները։
Օղին լցրեք կոնյակի բաղադրիչներով տարայի մեջ։
Օղին լցնեկուց անմիջապես հետո, առաջին անգամ պետք է լավ թափահարել տարայի պարունակությունը և տեղափոխել մութ տեղ։
Տնական կոնյակի նստեցման (թթվեցման) նվազագույն ժամկետը 3 օր է։
Ամեն օր թափահարեք տարայի պարունակությունը։
Օգտագործելուց առաջ անպայման զտեք պատրաստված կոնյակը։
Ցանկալի է զտել ցանցով և շղարշով:
Այսքանով տնական կոնյակի պատրաստումը ավարտվում է:
Լցրեք գեղեցիկ շշի մեջ:
բաղադրիչ
Directions
Երեք լիտր տարողությամբ տարայի մեջ լցրեք բոլոր բաղադրիչները։
Օղին լցրեք կոնյակի բաղադրիչներով տարայի մեջ։
Օղին լցնեկուց անմիջապես հետո, առաջին անգամ պետք է լավ թափահարել տարայի պարունակությունը և տեղափոխել մութ տեղ։
Տնական կոնյակի նստեցման (թթվեցման) նվազագույն ժամկետը 3 օր է։
Ամեն օր թափահարեք տարայի պարունակությունը։
Օգտագործելուց առաջ անպայման զտեք պատրաստված կոնյակը։
Ցանկալի է զտել ցանցով և շղարշով:
Այսքանով տնական կոնյակի պատրաստումը ավարտվում է:
Լցրեք գեղեցիկ շշի մեջ: